Mamici martie-aprilie 2004 (2)

Mamici martie-aprilie 2004 (2) | Autor: vilma

Link direct la acest mesaj

Felicitari pentru sarcini! Continuarea aici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

dragele mele,
vreau sa impart cu voi emotia si bucuria pe care le simt de cand m-am intors de la ecograf. am intrat in saptamana 14 si ieri am fost la un nou control. mi s-a facut ecografie si doctorul ginecolog mi-a spus ca dezvoltarea bb-ului corespunde foarte bine cu cele 14 saptamani. dupa ce l-a masurat si s-a jucat cu el (dupa o usoara lovitura peste burta mea, fiinta aceea mica si-a intins piciorusele) mi-a mai spus ca, singura problema ar fi ca placenta mea este situata cam jos. acest lucru se va remedia in urmatoarele saptamani - sper.
o alta veste buna a fost ca analizele mele sunt bune!!!
draguta mea de doctorita de familie a bagat spaima-n mine dupa ce a vazut rezultatul analizelor mele si mi-a zis ca am un sindrom infectios???? (vsh-ul si leucocitele au iesit mai mari decat limita normala). ginecologul mi-a explicat ca faptul ca am vsh-ul marit confirma starea mea de graviditate. a mai spus ca pe timpul sarcinii analizele femeii nu se inscriu in limitele normale admise.

vreau sa mai atrag atentia asupra unui lucru: tot doctorita de familie , mi-a prescris iodura de potasiu si supradyne- vitamine, pe cand eram in sapt. 7; si, constiincioasa le-am luat. ginecologul a spus ca era prea devreme pentru supradyne si iod.

am citit pe internet, azi, ca iodul si vitamina A din Supradyne nu se administreaza in primul trimestru de sarcina. iodul inhiba dezvoltare glandei tiroide la fat, iar vitamina A poate duce la malformatii. aceste vitamine se administreaza numai in ultimul trimestru de sarcina

acum revin la lucruri mai frumoase:am primit si o poza cu "minunea" mica.
spune-ti-mi cum fac sa o poata vedea... tot poporul!?

va pup si va doresc multa sanatate voua si la bb-ii

simona si bb de 14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Buna fetelor.

Eu ma duc intr-o jumatate de ora sa-mi iau analizele... Abia astept, recunosc ca am un pic de emotzii...
Draga Simona, multumesc ca m-ai mai linistit un picutz... deci nu trebuie sa ma alarmez daca analizele de sange nu se vor incadra in limitele normale.... De fapt stiam asta, dar ma linisteste sa aud ca asa este si la voi...
Mai am si eu o intrebare - eu sunt in sapt.6 saui chiar 7...e prea devreme pentru prima eco..? Sau nu..? Si daca nu, ce ar trebui sa se vada la momentul asta..?
Va pupic, astept raspunsurile voastre ...si va mai povestesc eu cum ma intorc la birou cu analizele..

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Am tot baladit daca sa viu aici sau la mamici din feb., noi suntem un bebe de 13 saptamini cu o mama nu prea tinerica si o sa fie mare problema pentru ca parintii mei au avut numai catei, pisici si cam cite o colivie de caciula..
In rest linga voi o sa invatam sa iubim noua viata.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oani spune:

Buna tuturor viitoarelor mamici!
Si eu sunt insarcinata, in 13 saptamani, dar este prima saptamana in care ma simt bine. Am avut greturi si mi-a fost tare rau pana saptamana trecuta. Acum incep sa ma intreb daca este totul in regula, prea ma simt bine . Dar am citit ca incepand cu luna a 4-a mamicile se simt mai bine (teoretic).
Ma bucur nespus pentru voi, dar eu nu pot fi asa de fericita, pana nu imi voi vedea copilasul. Am pierdut prima sarcina in luna martie si nici acum lucrurile nu stau foarte bine. Dar am hotarat sa nu ma las. Nu am putut renunta la acest copil si trebuie sa cred ca totul va fi bine.
Sa auzim numai de bine.
Oana
P.S. Malina, ce mai faci? Eu sunt fosta ta vecina de bloc (acum stau in Brasov), am crescut impreuna la mamaie Tincuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

aici e meu http://community.webshots.com/user/letcaas

va pup si va doresc un sfarsit de saptamana placut!

simona

Mergi la inceput

Fetelor....

Am si eu o intrebare..care asteapta raspuns urgent pentru ca deja m-am panicat....Tocmai mi-am luat analizele..care sunt super OK. Singura chestie este ca tocmai am aflat ca am Rh-ul negativ... Eu am mai avut o sarcina, adica mai exact avort..si nu stiu daca mi-au facut vaccinul ala.... Si m-am speriat rau cand am citit cate chestii nasoale se pot intampla cu bb-ul meu daca eu am Rh negativ si el pozitiv...
Care din voi stie... e vreo problema..? vaccinul ala se poate face si in timpul sarcinii...??

Raspuns urgent va rog...

denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Denis, nu ar fi bine sa mergi la Institutul de hematologie sa-ti faci o dozare de anticorpi? Si apoi vezi acolo ce e de fact...

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Denis, pe mine aici m-au trimis la 8 saptamini sa imi fac eco. Vezi sacutul, iti arata si vezi pe monitor bataile inimioarei si vezi si forma lui bebe.

There is a difference between knowing the path and walking on it.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Denisa,
Nu te speria!Daca ai RH negativ, iar dr. tau stie ca ai facut un avort in trecut iti va face el fara sa ceri teste prin care sa vada daca ai primit la momentul respectiv acel vaccin.Daca avorul a fost facut in primele luni de sarcina probabil nu ai primit vaccinul si vei primi unul in saptamina a 28-a de sarcina.

Multa sanatate la mamici si!

Mergi la inceput

Buna fetelor.

Cred ca a fost o problema cu site-ul, ca si eu ma chinui de 3 zile sa intru sa va scriu si nu reushesc.
Merci pt incurajari.... dar eu tot nu stiu ce sa ma fac... daca in timpul primei sarcini (in tinerete, si nu stiu ce Rh avea tatal primului bb..) am facut acei anticorpi...? Sunt super stresata, am citit ca se pot intampla atatea lucruri rele... Am fost ieri la Inst. de Hematologie sa-mi fac dozajul ala de anticorpi si abia maine am rezultatele... Dar, sunt obsedata de problema asta, nu ma pot gandi la altceva... Credeti ca puteam face anticorpii in timpul primei sarcini...??? Eu am citit ca daca i-am facut deja ...vaccinul nu mai are nici un efect... Si sigur nu mi l-au facut nemernicii cand trebuia....
Va rog, mai spuneti-mi si voi ceva ... ca nu mai suport stresul asta....

Denisa (si bb-ul din burtica ..pe care mi-l doresc sanatos..)

Mergi la inceput