Ghiseu cu prioritete femei insarcinate!!!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

Buna tuturor ,
Vreau sa aud si eu parerea mai multor mamici!!
Am fost la magazin ,nu conteaza care acum ,si fiind insarcinata in a 7_a luna m_am pus la casa cu priorite femei insarcinate am intrebat caserita , vroiam sa fiu cat mai politicoasa, daca e bine casa cu priorite la care se uita la mine si im respunde "posibil" . Cea de langa ea ia confirmat ca e casa cu prioritate si ca am dreptul sa ma pun in fata. Problema e ca oameni care erau in fata nici vorba sa ma lase au spus ca ei stau deja de mult la coada si nici vorba sa ma lase inaitea lor iar caserita nu a facut nimic sa_i faca sa inteleaga ca e o casa prioritara femei insarcinate din contra mi_a spus sa ies afara sa tau pe banca pana imi vine randul daca sunt prea obosita!
Am vorbit cu responsabila de acolo si mi_a spus ca doamna de la casa trebuia sa ma lase sa trec in fata , ma rog mi se pare anormal ca oameni sa nu inteleaga acest lucru, o casa cu prioritate e prioritara te pui la coada dar suporti consecintele!

Voi ce spuneti?
asta era intebarea si se astepta un raspuns pe masura, nu era nevoie de un curs de obstretica-ginecologie, chiar daca vine sesiunea de iarna si uni au muuuuuuuuult de invatat, nu toata lumea are nevoie de acest curs

pai dupa 22 de pagini cu explicatia atator sarcini...s-a edificat toata lumea. acum ar fi nevoie de un curs pentru respectul casierelor, functionarilor....ca sa ajungem la subiect!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

kari ala nu se preda nicaieri in lume, tine de cei 6-7 ani de acasa depinde de cati are fiecare, aici au doar 3 ani ca apoi incep scoala, unora nici cei 7 nu le ajung in asemenea situatii.
denizel, pai a spus ca numai in anul 4 urmeaza cursul de obstretica, asa ca pana atunci mai avem de asteptat putin

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

kari ala nu se preda nicaieri in lume, tine de cei 6-7 ani de acasa depinde de cati are fiecare, aici au doar 3 ani ca apoi incep scoala, unora nici cei 7 nu le ajung in asemenea situatii.
denizel, pai a spus ca numai in anul 4 urmeaza cursul de obstretica, asa ca pana atunci mai avem de asteptat putin

'

6 era, ca poti astepta si anu' 4

Denizel , my point era ca e tare bun coznoacu' italian cu ceai dementa

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

mai Xio hai ca nu vrau sa mai scriu la subiect ca mi-am spus opinia, ti-am scris si tie, eu cred ca toaate lucrurile se intampla la vremea lor, si cand o sa iti vina si tie momentul o sa intelegi mai multe chestii , pe care acum din cauza varstei si mai ales a experientei nu ai cum sa le pricepi.Cartea e una dar practica te omoara, o sa iti dai seama dupa ce incepi munca.
pana atunci profita de tinerete si invata de la cei cu experienta

Mergi la inceput