Ghiseu cu prioritete femei insarcinate!!!
Raspunsuri - Pagina 20
olim spune:
XIO nu am nevoie de detalii pe pm, ala il folosesc pentru altceva,cat despre presupuneri, cred ca nu ai citit POSED BUCATA MEDIC, deci stiu despre ce vorbesc
deci fetelor, daca este casa de insarcinate si nu va alsa lumea in fata chemati seful magazinului si puneti o reclamatie scrisa nu doar verbala, si poate pana la urma se va reglementa situatia
CRACIUN FERICIT TUTUROR!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olim XIO nu am nevoie de detalii pe pm, ala il folosesc pentru altceva,cat despre presupuneri, cred ca nu ai citit POSED BUCATA MEDIC, deci stiu despre ce vorbesc deci fetelor, daca este casa de insarcinate si nu va alsa lumea in fata chemati seful magazinului si puneti o reclamatie scrisa nu doar verbala, si poate pana la urma se va reglementa situatia CRACIUN FERICIT TUTUROR! Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
daca sotul e medic ai impresia ca stii ce fac eu ? sau....?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
olim spune:
Daca doresti lamuriri si sa-ti explic eu in loc sa faci tu presupunerile pe care le doresti iti voi scrie un pm .DESPRE TINUTA ERA VORBA. Daca nu te intereseaza cum sta treaba de fapt , poti crede ce doresti :)
sincer nu ma intereseaza ce faci, dar tu vroiai sa imi explici cum e cu tinuta la servici iar eu iti spuneam ca stiu cum e in teorie, ca tu faci cum te taie capu, se vedevad c nu ai cu cine sa te certi si te-ai luat de mine.Fii mai coerenta in ce scrii si citeste ce scriu altii nu printe randuri
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
XIO spune:
Olim , eu ti-am spus pe scurt cum stau treburile cu tinuta.
Ca tu alegi sa crezi altceva ete strict treaba ta .
In timpul serviciului oamenii mai trebuie sa si manance , si in functie de posibilitati , abilitati si bani isi cumpara ceva de mancare , respectiv de baut.
De asemenea , in functie de posibilitati , abilitati , presteaza si alte munci si ajung inevitabil si in afara spitalului.
Sunt unii care vin direct de acasa imbracati in costum de spital , sau care merg de la un spital la altul.
Pt, cei care nu lucreaza in spitale sau care nu au stat pe acolo se poate sa fie ceva similar cu o crima , dar te aigur ca nu este.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
kariguld spune:
hai ca ati tocat-o pe Xio, nu stiu daca a mai ramas ceva netocat!
nu-i nevoie de multa iexplicatie ca trebuie sa existe r e s p e c t. care a lipsit de la lectia respectiva, buba lui. traieste cu gheba din spate.
PS.
sa fim totusi tolerante. e Craciunul! Craciun Fericit tuturor!
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!
Denisa_35 spune:
Am fost si eu insarcinata de 2 ori...ambele sarcini dorite si purtate cu multa mandrie...cu toate incovenientele de rigoare....picioare umflate, migrene, stari de voma, oboseala si nu m-am plans nimanui...ca doar eu mi-am dorit asta.....dar am avut placuta surpriza ca in mijloacele de transport in comun sa imi cedeze locul doamnele...ca de....barbatii erau osteniti....jenant...mi s-a intmaplat ca barbatii ce stateau pe scaune sa intoarca capul drept in burta mea...si apoi intorceau privirea catre geam...fara cea mai mica reactie....mi s-a parut nesimtire fara margini...si nu voresc cel putin de barbati in varsta...
Iar la casele de marcat din hypermarketuri, de fiecare data mi-am cerut drepturile de a folosi casele prioritare pentru femei insarcinate fara sa imi pese de cei din jur....am asteptat civilizata casiera sa incheie bonul dinaintea mea si apoi am intrat acolo unde imi era locul. Nu este O FAVOARE...este un DREPT.....si de ce nu? Intr-una din datile acelea cand am folosit casa prioritara unu badaran din aceia ce se scobesc in nas cu degetul pe care atarna ghiulul de aur si poarta blugii sub burta (iertati-mi exprimarea ...dar asta era personajul) a pus mana pe mine sa ma impinga ca m-am bagat in fata lui, nevazandu-mi burta si m-am intors si i-am spus ca matur cu el tot magazinul daca mai indrazneste macar sa ma atinga cu un deget....a venit paza, a venit mamagerul si i s-a explicat ca astea sunt regulile magazinului si ca doamna, adica eu are tot dreptul sa foloseasca casele prioritare pentru femei insarcinate....iar badaranul a bodoganit, mi-a facut ceva "urari" in gand si s-a potolit. Ca doar traim in Romania...va mai mira cumva?
Sarbatori fericitet tuturor si nu ezitati sa va cunoasteti si folositi drepturile!
beshter spune:
Cand am citit prima oara subiectul asta, nici prin cap nu mi-a trecut ca s-ar putea scrie 20 de pagini! Nu reusesc in ruptul capului sa pricep ce atata tambalau...
Stanescu a rezumat perfect situatia.
Ce nu pricep io e atata discutie aiurea.. exista case pentru gravide - gata, gravida mere acolo- face careva gat - reclamatie. Nu exista casa - atunci ne bazam pe ai 7 ai de acasa - mult mai neplacut, nu toti ii au. Exista case pentru cei cu parul verde - aia a nu ai parul verde, stai la coada, asta e politica magazinului, faci reclamatie daca nu iti convine. |
alexandraaaa spune:
citat din mesajul lui XIO 2.Am sustinut ca obiectiv privind si analizand , daca unei femei ii este rau si nu se poate tine pe picioare sta acasa , nu merge in magazin. Daca in magazin a putut sa se plimbe printre rafturi teoretic poate sta si la o coada normala. |
Nu-i obligatoriu. Am o prietena care pe perioada sarcinii, daca poftea la ceva si nu manca acel ceva, i se facea rau de statea pe urma la pat o zi intreaga. A patit-o de vreo 3 ori dupa care a inteles mesajul. Ma rog, sunt sarcini si sarcini, asta e (cred) o situatie speciala si nu ceva ce pateste fiecare gravida. Dar cred ca pentru prietena mea, daca ar fi trebuit sa mai stea si la o coada imensa, ar fi fost nasol, si poate ca ce avea nevoie sa cumpere nu se gasea la chioscul de la coltul blocului.
E adevarat ca sarcina e o stare fiziologica fireasca, insa nu cred ca se poate compara cu starea normala si sa spui ca sunt identice. Pentru unele gravide e doar un mic disconfort in plus, pentru altele poate un chin. Mie mi se pare un gest frumos, a face o casa speciala intr-un magazin pentru persoanele cu nevoi speciale, indiferent care ar fi acele nevoi, ca e vorba de gravide, batrani sau oameni cu handicap. Cine considera ca nu are nevoie de tratament preferential, poate foarte bine sa se aseze la o casa normala, desi nu stiu cine ar refuza avantajul, cand ii este oferit.
barbye spune:
Am strabatut aceste pagini. Pentru cei care nu inteleg de ce sunt casele speciale, aici mi se pare lipsa educatiei...Eu cand merg la cumparaturi le folosesc, pentru ca in 1 rand nu am acces peste tot din cauza mijlocului de transport. Chiar daca erau aglomerate mi sa dat prioritate. Aici intervine educatia ...In primul rand nu ma las calcata in picioare . sa va zic o faza tare;
Dupa accident nu puteam sa stau mult la pc la birou asa ca m-am hotarat sa imi iau un leptop pe care sa il folosesc in pat. L-am luat in rate. Ma gandeam unde sa merg sa pot avea acces in magazin ..mai ales pentru acte.Asa ca m-am hotarat merg in Mall , acolo au lift deci nu va trebui sa ma care pe scari. La intrare am fost intampinata de un paznic; Dvs esti handicapata , ce sa cautii in magazin .Nu ma lasat sa intru ...desi era intrare speciala.Prima data am crezut ca e defecta si l-am intrebat; Bine dar pe unde pot intra" Mi sa raspuns; Fa , tu nu intelegi, plimba ursul va nu te las sa intri. Am crezut ca imi cade cerul in cap. . Asa ca i-am zis; va rog sa chemati de la conducere; sa mi se dea la mana ca persoanele cu hansicap nu au acces in magazin.SA facut ca ploua. Eu erram insotita , asa ca a plecat de langa mine si sa dus direct la biroul de reclamatii. Nu va zic ca sa chemat prin statia sau cum so numi aia de se aude in tot magazinul. Ca D-na X de la conducere sa se prezinte la intrare pentru ca o persoana cu dizabilitati nu e lasata sa intre. Nu va spun ce scandal am facut ..a aparut o tanti draguta de la conducere; si iam zis ca vreau sa cumpar un leptop iar angajatul nu imi da voie sub pretextul cas handicapata. A ramas si ea masca. Nu va spun ca si a cerut scuze de nu stiu cate ori. In timpul asta sa adunat lumea ca la circ, plus altii paznici... Am fost invitata intr-un birou impreuna cu paznicul, sa chemat seful de paza . In concluzie a fost penalizat paznicul si mutat indisciplinar din post, eu primit un bon de cheltuiala in Mall, mi sa dat un insotitor care sa ma ajute pana la iesire, si creditul meu a fost aprobat pe loc eu plecand intr-o ora cu leptopul , plus ca mi sa oferit transport pana acasa din partea firmei.
Daca e casa speciala si voi sunteti in situatia de a putea beneficia de ea si nu sunteti lasate reclamatie..si va spun sigur ca o firma care sse respecta va rezolva sesizarea
Iar pentru cei care nu sunt educati; Le-as dori o clipa in situatia de a avea nevoie de o casa speciala...si sa i vad atunci...