Ghiseu cu prioritete femei insarcinate!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Adela99 spune:
nu, nu trebuie sa cumperi azi zece, maine opt si poimaine patru, cumperi din doua in doua zile cate zece :)
si da, asha se fac cumparaturile: pui in cos, iei din cos, pui pe banda, platesti si pui in plase. si nici nu ai mult de carat ca nu e indicat fiind gravida.
denizel spune:
Aoleeeu!!!
Da' de ce sa cumpar azi zece si maine zece si poimaine zece, daca pot sa cumpar azi 30, sa am prioritate la casa fiindca sunt gravida!! (adica asaaa, un fel se semizeita :-)) si sa scap de nesuferitele de supermarketuri?
Pe bune, eu nu prea vad rostul acestei discutii.
S-ar potrivi manusa lumii de acum vreo 2 secole, cu nr. de locuitori de acuma :-)).
Da, domle, atuncea mai zic si eu: fiecare femeie facea in jur de minim 4 copii si maxim vreo 18 , deci, imi pot imagina cum aratau atunci cozile la supermarket : ierea buluc de gravide cu bebelusi in brate . Cred si eu ca cetatenii trebuiau sa puna problema prioritatii la casele de marcat .
Acuma, mai apare cate o gravida ici si colo si trebuie neaparat sa-i citim drepturile si sa ii aratam care ii e locul in societatea de consum .
A, cine-i citeste gravidei drepturile? Credeati ca barbatii? Ntzu!! Femeile!!
Guestus spune:
Casa speciala pt gravide nu merge...incep alte abuzuri apoi.
EL acasa cu picioarele pe masa si EA gravida trimisa sa-i cumpere lui bere..ca deh..nu sta la coada.
Adela99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denizel Pe bune, eu nu prea vad rostul acestei discutii. |
nu s-ar parea
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Adela99
nu s-ar parea |
mai, mai...
reformulez: nu vad rostul discutiei, altfel decat in sensul pe care i-l dau eu .
sau, si mai excat: nu vad rostul discutiei despre prioritatea gravidei, in conditiile in care nu se poate altfel decat: gravida are prioritate!!!!
denizel spune:
citat din mesajul lui Guestus Casa speciala pt gravide nu merge...incep alte abuzuri apoi. EL acasa cu picioarele pe masa si EA gravida trimisa sa-i cumpere lui bere..ca deh..nu sta la coada. |
a, pai o semizeita nu accepta asa ceva .
Pe de alta parte, dupa ce ca bietul barbat suporta tone de plans degeaba date de gravidia = normalitate , macar bere fara coada sa poata sa-si cumpere :-)))))).
Adela99 spune:
citat din mesajul lui denizel [quote] macar bere fara coada sa poata sa-si cumpere :-)))))). |
propun case speciale pentru viitorii tatici, bautori de bere
denizel spune:
citat din mesajul lui Adela99 propun case speciale pentru viitorii tatici, bautori de bere |
:-)))))))
Da, dar numai cateva sa se infiinteze, pentru sotii de gravide cu fumuri in cap :-))).
Precum vedem, in mare, gravidele is fete de gashca, se comporta normal, nu cer nimic si nu deranjeaza pe nimeni .
CristinaT spune:
off topic: printesele sunt persoane care atunci cand sunt salutate raspund si au ceva intelegere, chiar si pentru persoanele pe care nu le inteleg si nu le-ar toca, doar-doar le vor scoate din sarite. Pe acel subiect o sg persoana pare sa fie adevarata, restul nu sunt ceea ce vor sa para. Nu mai intru pe acest subiect. Pentru mine se apropie sarbatorile, glume rautacioase nu fac parte din meniul meu.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
denizel spune:
of, of, multa lume nacajita...