un an fara "made in china"
Raspunsuri - Pagina 2
ionica spune:
Eu tocmai am cumparat miere de albine bio made in romania ,probabil e doar pt. export.
Sophia 2ani
+23
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionica Eu tocmai am cumparat miere de albine bio made in romania ,probabil e doar pt. export. Sophia 2ani +23 |
vezi unde e facuta in ro..ca poate sint stupii aia de linga mina de uraniu
sirimie spune:
Am si eu 2 intrebari: ce inseamna bio?
Exista miere de albine care nu e bio?
Auzisem prin londra ca bio inseamna ca sint fabricate cu "combustibil ecologic" - adica ulei de palmier, si alte minuni de-astea. Pentru uleiul de palmier se defriseaza masiv in Indonezia, adica e chiar non-bio.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Gia spune:
Astazi am aflat ca exista si carne de porc cu dioxina pe piata romaneasca si nu oricum, pe via Irlanda - Belgia - Ro sau Irlanda, Polonia - Ro.
Dar sa nu ne speriem carnea a fost folosita doar la mezeluri unde este f mult diluata, deci nu moare nimeni.
Norocul meu ca nu mai mananc porc, dar ce naiba pun astia in pui oare???
Asta apropo de mancarea romanesca... bine zicea cineva poate patrunjelul si stevia de la babute sa mai fie romanesti.
Diablette spune:
Produsele bio contin ingrediente care sunt crescute fara a folosi pesticide, conservanti, fertilizatori, radiatii ionice sau organisme modificate genetic. Animalele de la care folosim ce se foloseste lapte carne branza oua)sunt crescute fara hormoni si antibiotice.
Deci nu stiu de unde legatura cu uleiul de palmier
La a doua intrebare, desigur ca exista si miere care nu e bio. De regula, toata mierea e non bio, cea care e bio are un simbol pe eticheta si este mentionat faptul ca este bio. Aplicarea acestor simboluri e reglementata, deci nu poate trece orice crescator aceste informatii pe mierea produsa de el, fara ca informatiile sa fie reale.
citat din mesajul lui sirimie Am si eu 2 intrebari: ce inseamna bio? Exista miere de albine care nu e bio? Auzisem prin londra ca bio inseamna ca sint fabricate cu "combustibil ecologic" - adica ulei de palmier, si alte minuni de-astea. Pentru uleiul de palmier se defriseaza masiv in Indonezia, adica e chiar non-bio. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
Diablette spune:
Carnea de porc in discutie a fost procesata, nu diluata! Asta daca a fost folosita pentru mezeluri (deci in amestec cu alt tip de carne). In alte cazuri a fost scoasa la vanzare pur si simplu. Oricum nu trebuie sa ne impacientam, pentru ca doar consumul unor cantitati foarte mari este periculos (bine, pe langa faptul ca in aceasta perioada suntem si in post, nu ar trebui sa ne facem griji)
citat din mesajul lui Gia Astazi am aflat ca exista si carne de porc cu dioxina pe piata romaneasca si nu oricum, pe via Irlanda - Belgia - Ro sau Irlanda, Polonia - Ro. Dar sa nu ne speriem carnea a fost folosita doar la mezeluri unde este f mult diluata, deci nu moare nimeni. |
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
Diablette spune:
se gaseste si in Romania miere bio, fara probleme. Eu am gasit la Real si Carrefour. A, se mai gaseste in multe magazine tip Plafar.
citat din mesajul lui ionica Eu tocmai am cumparat miere de albine bio made in romania ,probabil e doar pt. export. Sophia 2ani +23 |
Diablette spune:
Si pentru a raspunde si la subiectul postat initial de capra cu trei iezi, ar fi ideal sa consumam numai produse fabricate / produse in Romania, din pacate e imposibil.
Victoria spune:
Diablette, ai dat corect definitia produselor "bio". Insa nu putem considera non-bio tot ce nu are eticheta, referindu-ma strict la miere.Procesul de certificare a producatorilor de miere din RO ca fiind "bio" e abia la inceput, insa pot sa va spun ca mierea din RO e foarte buna. Intamplator, sunt foarte la curent cu aceasta problema.
V
capra cu trei iezi spune:
si daca nu e bio mierea, asta ce-nseamna, ce pun in ea?
referitor la "made in china", acum poate sunt cazuri si situatii cand e musai sa fie made in ...china, dar pe mine ma oftica ingrozitor cand si maieurile si dresurile pentru copii sunt made in china/turcia! oare nici la atata lucru nu ne mai pricepem. d-asta as vrea si niste produse romanesti. sper sa nu ajungem in situatia ca si stevia de la babuta sa fie made in china!adica sa gasim si sa cumparam si produse romanesti ok. poate am luat-o eu razna, ce naiba m-o fi apucat!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!