A inceput campania/Rezultate comentate (2)
Raspunsuri - Pagina 17
iileana spune:
Lory, desigur ca tu personal ai dreptul sa traiesti cu impresia ca "guvernul anterior... a fost plin de incompetenti care nu au reusit sa infaptuiasca nimic in plina crestere economica", insa sa-ti doresti ca proaspatul guvern sa fie "asemanator guvernului Nastase" mi se pare, deja, inspaimintator.
Desi .... intr-un fel poate ca ai dreptate, , la ce "competenti" a adunat in el, e posibil ca pentru acest guvern atingerea nivelului de performanta:))) al guvernului Nastase sa fie chiar un tzel greu de atins.
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Aici te inseli ,nu suntem noi la putere ,ci un guvern in care au ajuns,din motive pe care le cunoastem cu totii,oameni apartinand unor cercuri puternice de iinterese,asa cum au fost din pacate si membrii guvernului anterior.Putem doar sa speram fie ca acest guvern nu va rezista mai mult de un an fie va fi asemanator guvernului Nastase ,mai bun decat cel liberal dpv economic dar nasol cand a fost vorba de libertatea de exprimare ,de drepturile omului in general. |
E trist,Ileana, cand atribui un sens dubios unor cuvinte scoase din context,trunchiate.Am postat din nou textul intreg din care au fost extrase acele cuvinte.
Pentru prestatia lui din acea guvernare,Mihai Tanasescu ,fostul ministru de finante al guvernului Nastase a fost acceptat fara discutii intr-un organism international de marca,in timp ce fostul ministru de finante al guvernului Tariceanu a fost respins tot de catre un organism international important.
Guvernul Nastase a fost inspaimantator prin restrangerea libertatii de exprimare si prin promovarea la rang de politica nationala a traficului de influenta,justitia finnd harcea-parcea.Guvernul Tariceanu a fost un guvern care a dorit doar supravietuirea cu orice pret,fiind format din multi incompetenti ,oameni care nu stiau dar nici nu vroiau sa cunoasca domeniul pe care,din ratiuni pe care pe mine ma depasesc, il pastoreau.
Actualul guvern arata sinistru la prima vedere si eu sper din tot sufletul sa zboare cat mai curand.
Dupa parerea mea,cu un astfel de guvern in spate,Basescu va pierde prezidentialele de anul viitor.In acest moment,are doar doua optiuni:va fi candidatul comun al celor doua partide,cu riscul pierderii unor voturi de dreapta sau va candida ca independent cu un discurs antiguvern.
loryi1974 spune:
citat din mesajul lui iileana Lory, desigur ca tu personal ai dreptul sa traiesti cu impresia ca "guvernul anterior... a fost plin de incompetenti care nu au reusit sa infaptuiasca nimic in plina crestere economica", insa sa-ti doresti ca proaspatul guvern sa fie "asemanator guvernului Nastase" mi se pare, deja, inspaimintator. Desi .... intr-un fel poate ca ai dreptate, , la ce "competenti" a adunat in el, e posibil ca pentru acest guvern atingerea nivelului de performanta:))) al guvernului Nastase sa fie chiar un tzel greu de atins. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Guvernul Tariceanu lasa economia vraistea,inainte ca unda de soc a crizzei sa loveasca Ro, cu un deficit bugetar apropiat de pragul critic ,fara un proiect de buget pe anul viitor realist,cu venituri bugetare in scadere,cu obligatii asumate si amanate pentru viitorul guvern,cu 4 rectificari bugetare in 2008 pentru cheltuieli curente,banii fiind luati de la investitii,fara reformarea sectoarelor importante ale economiei.Situatia asta este inspaimtatoare si nu interpretarea unor cuvinte scoase din context.
sirimie spune:
Guvernul Nastase a fost inspaimantator prin restrangerea libertatii de exprimare si prin promovarea la rang de politica nationala a traficului de influenta,justitia finnd harcea-parcea. |
Tu crezi ca pe vremea aia nu existau grupuri de interese etc? Numai ca nu aparea Basescu la tembelizor sa urle, si nu apareau ei sa se acuze in talk show-uri... Ei baietii furau in liniste.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
DidiAlex spune:
Ce spunea Boc pe 25 octombrie in legatura cu majorarile de 50% ale salariilor:
Tariceanu si guvernul PNL-PSD se plang ca nu au bani pentru cresterea salariilor. Dragi tineri, e o minciuna ordinara
Ce spune Boc azi, 19 decembrie:
Avem nevoie de un ragaz, pentru a vedea care e starea vistieriei tarii, inainte de a da un raspuns privind majorarea salariilor profesorilor. In acest moment nu sunt bani la trezorerie.
Eeeeee ....ce ziceti? Om de cuvant, cu principii, care-si respecta promisiunile din campania electorala, nu?
Alina
beshter spune:
Baselu si-a chemat gealatii la ordine - sunt numai khmerii rosii la Senat. Are o problema cu Voiculescu. Ia sa vedem, ia sa vedem....Ma duc sa fac floricele. Ce sa mai...alianta asta e a match made in hell.
Aia cu banii profesorilor e tare. Si io care credeam...
valentinag spune:
Mihaela,am luat tzeapa inca o data,ce e ceva nou???
Cand zicea Tari ca nu sunt bani,nu zicea lumea buna ca bate campii,ca sunt bani kklau,acu nu se stie,sa vedem,sa cautam,sa analizam!Vax albina!
Primul scandal fuse,la propunerea lui Voiculescu pentru vicepresedintele senatului,au zis nuuuu,da dupa ce astialalti au zis n-o sustinem pe Roberta la deputati,hai ca-l votam si pe Voiculescu!
Bleah!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
DidiAlex spune:
Pe o stanca neagra, intr-un vechi satuc,
chiar intr-o casuta, langa un patuc,
plange si suspina o batrana mica,
care are fiul cat un pustiulica.
Caci la guvernare fiul ei iubit
a plecat aseara si n-a mai venit.
Celularul suna noaptea jumatate.
Nu-i semnal, si totusi: – Oare cine-i, frate?
– Eu sunt, buna maica, fiul tau dorit,
n-a mai mers Taromu’ si n-am mai venit.
Sun din Capitala, voi fi premier.
M-a numit chiar Zeus, sunt timonier.
Capi¬tan e dansu’, e ca la armata.
Mica mea ostire fuge sfaramata.
Vine criza, foamea, oamenii ma-njur.
L-am servit pe dansu’, m-a mancat in cur.
– Ce spui tu, straine? Emil e departe,
cica de Basescu nu se mai desparte.
Am crezut ca-i gluma, dar era sa mor.
L-am vazut aseara la televizor.
Emil e cuminte, nu e derbedeu.
De esti tu acela, nu-ti sunt mama eu!
Lasa-ma cu Zeus, finca omul chel
se joaca cu tine cum do¬reste el.
Te-a numit pe tine dupa Stolojan.
Crezi ca e pe bune? Te-a luat de fazan.
Am vorbit cu tac-tu, asculta-l pe mos:
dupa tine vine Leana lu’ Cocos.
Du-te la Ba¬sescu, fa-i un ultim sluj,
apoi ia Taromu’, sa te-ntorci la Cluj!
iileana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loryi1974
E trist,Ileana, cand atribui un sens dubios unor cuvinte scoase din context,trunchiate.Am postat din nou textul intreg din care au fost extrase acele cuvinte. |
E ceva incert dpdv gramatical in fraza ta, ori e un "fie" in plus, ori e un "ca" in minus.
Ori e :"Putem doar sa speram fie ca acest guvern nu va rezista mai mult de un an, fie ca va fi asemanator guvernului Nastase ...."
Ori e : "Putem doar sa speram fie ca acest guvern nu va rezista mai mult de un an, fie (in sens de "altminteri") va fi asemanator guvernului Nastase..."
Eu am inteles enuntul tau in prima varianta, raspunsul meu a fost sincer, nu o interpretare tendentioasa sau, ma rog, dubioasa, cum ii spui. Fraza ta a fost neclar formulata, vina pentru neintelegere nu-mi apartine.
-------------
Nu consider ca guvernul Tariceanu a fost, din vre-un punct de vedere, sub cel Nastase.
Desigur, este posibil ca perceptia mea sa fi fost manipul.ata de cel pe care l-am votat ptr presedintie in 2004, el mi-a bagat in cap ca guvernarea Nastase a fost cea a unui sistem ticalosit, iar exponentii ei tre' dusi in Piata Victoriei, la tzepe :))))))))
Serios acum: guvernarea Nastase a fost, dincolo de pumn in gura oricarui circotas (lucru sesizat si de tine), si o perioada de jaf la drumul mare, de tilharie institutionalizata.
Ceea ce nu a caracterizat guvernarea Tariceanu, decit poate periferic. Vorba lui Vanghelie: "astia-s fraieri, nici sa fure nu stiu".
Sint curioasa cum va fi cea care urmeaza, acum, ca tilharii de-atunci s-au intors vii si nevatamati.
beshter spune:
citat din mesajul lui iileana Vorba lui Vanghelie: "astia-s fraieri, nici sa fure nu stiu". |
Ultima ora (ma rog, cand faceam eu floricele): Miss Universu' Portocaliu e sefa la deputati, Mirciulica prostanacu' e sef la senatori (oare spera ca crasheaza aeronava prezidentiala si ajunge la osu' al mare?), nea Predoiu pup piata Independentii e sef la Justitie.
Totusi, io zic ca tot Nuti era mai buna. La orice.