Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 13
anda spune:
A fost execptional.
Acu ne mutam aici sa va facem galerie voua !
si la toti spiridusii.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
papanash spune:
Super, suntem incantate de asa galerie
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Andreea si/sau Eliza5, va rog sa mai intrati pe-aici avem nevoie de niste informatii de la voi.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Dantje spune:
Am cumparat pentru pachetelele a 7 fete, articole de igiena: spray Fa, un sapun, pasta de dinti, o cutie cu 2 periute de dinti, si tampoane.
Am mai strans si jucarii, va dau mai multe detalii mai tarziu(am doi pui bolnaviori langa mine).
Andries iti trimit un pm cu mai multe detali, sper sa mai intri sa-l vezi.
Dantje & Martijn & Hannah
Eliza5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Andreea si/sau Eliza5, va rog sa mai intrati pe-aici avem nevoie de niste informatii de la voi. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Prezent!
Serbarea in Scoala Speciala 5 se intampla de fapt in doua zile: 17 si 18 decembrie (in functie de clasele in care sunt copiii). Eu am pregatit cele 180 de pachete si voi participa la cel putin o zi de serbare. Va tin la curent!
cecilia L spune:
Felicitari tuturor celor care au contribuit la bucuria micutilor din Timisoara
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Eu gandesc asa, pt a cumpara trebuie sa stim exact cati copilasi sunt
odata sunt 22,la Budimex cati sunt si ce varste( daca s-a aflat), dupa care sa alocam o suma pt fiecare copil si sa vedem cam ce am putea cumpara.
-jucarii eu cred ca avem din donatii
-!!!!! nu uitati ca Roxana Claudia a spus ca aduce o ladita de portocale si una de mandarine, miercuri te rugam sa confirmi
- pe 16 se intoarce Erina, parca spunea de periute si pasta de dinti pt copilasii de la Budimex
.......
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Happiness_4_us spune:
Papanash, cand intri in posesia pachetului de la mine, da-mi si mie un semn.
Merci mult!
Felicitari din inima doamnelor din Timisoara care au adus un zambet pe chipul acestor micuti minunati!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
desprecopii spune:
bravo Timisoara, m-ati impresionat.
Va doresc numai bine si ma rog ca binele facut sa vi se intoarca insutit.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/