Ajutoarele lui Mos Craciun (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dupa asa o zi, ca cea de azi, cu ultimele puteri, incerc sa astern, cateva impresii...cand imi revin, va promit o poveste nemaiauzita si nemaiintalnita...

Nu vad decat privirea Sarei, un inger de fetita, blonda, cu ochi albastri.Ne striga pe toate: Doamna...
I-am pus caciulitza si fularul, sa vad daca-i vin bine...insa ea m-a intrebat: unde megem? unde?
Manutele intinse ale lui Emanuel...spre un trenulet de jucarie, care sunt sigura, ca in aceasta noapte, ii va duce visele frumoase, pana departe, in Tara Fagaduintei...
Undeva, pe covor, un baietel frumos, batea mingea primita cadou, o incerca pentru primul meci, cand vremea va fi mai blanda...
O papusa care nu se cadea sa iasa din ambalaj...ca sa nu se strice...
Asa mi-a zis o scumpa de fetita, ca o pastreaza...
Un avion, care s-a lasat privit, admirat si studiat, de un alt baietel...
La vederea jocurilor, nu s-au mai terminat exclamatiile de genul: wooow...
Cele mai frumoase poezii din viata, cred ca de abia azi mi-a fost dat sa le aud...nu stiu de ce...nici daca le recita Caramitru, nu ma impresionau asa ...
Pentru ca acei copii, ni le-au recitat noua...Ajutoarelor lui Mos Craciun, era de fapt un fel de multumim! numai sub alta forma...o forma care te facea sa simti fiori pe sira spinarii...
Un alt baiat, caruia ii luceau ochisorii din cauza febrei, s-a ridicat din pat, si-a luat timid plasa lui cu cadourile, apoi dintr-o data, ne-a zambit, si ne-a multumit tare si vibrant...
Nu degeaba le-am rugat pe fete sa-si puna caciulile, fularele si manusile...
Erau tare frumoase toate, asa echipate de iarna...
Dar cel mai important, este ca au simtit, pret de o clipa caldura...
Caci de caldura sufleteasca sunt sigura ca aveau nevoie...
Si daca am reusit sa le incalzim pret de o clipa, sufletele, suntem fericite...
Coborand scarile, pe langa bradul impodobit, incet, parca sa nu deranjam linistea, ne-am facut toate impreuna - desi fara sa ne vorbim una alteia, o promisiune: ca vom reveni...
Nu numai de Craciun sau de Paste, atunci cand multi ii viziteaza, ci pur si simplu, intr-o zi, intr-o mare zi, atunci cand vom simti nevoia sa mai daruim caldura, si sa primim in schimb, fara sa cerem, un zambet...
Pentru ca de astfel de zambete, avem nevoie...fiindca noi toate, ne-am nascut cu suflete destul de mari, incat sa incapa in ele toate emotiile lumii...

Multumesc din inima tuturor celor care au contribuit la incalzirea acestor suflete...

Iar celor care din diverse motive nu au putut fi azi, acolo, le spun doar atat: sa nu fiti triste...
Pentru ca in noaptea asta, spiridusii vor aduce un crampei din visele lor, la ferestrele voastre...
Iar in seara de Craciun, papusile vor vorbi, avionul va zbura , iar trenuletul va ajunge pana la inimile voastre, atat de bune...

Felicitari, Impreuna Timisoara!,

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

papanash, propun sa pui link in prima postare catre albumele fetelor de la Timisoara, daca si ele sunt de acord

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Cu tot dragul am fi de acord...insa, din pacate, nu ni s-a dat voie sa facem nici macar o singura poza... desi am fost utilate prin buzunare si posete cu obiective de la cele mai minuscule pana la tunul Andei...
Sincer, am fost putin triste, pentru ca vroiam sa fac cu pozele un montaj frumos, care sa ramana, dar, asta sa fie singura problema...
Am fotografiat pana la urma, la intoarcere, centrul Timisoarei, impodobit tare frumos, ca o mica amintire de la noi, pentru voi...
Si avem poze de la cumparaturi, cu peripetii multe, asa ca de un montaj-mixt, iaca avem...
Pe duminica ma ocup de el, sa primesc pozele de la fete...ok?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Eram sigura ca Sara o sa va fure inima ...

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Eram sigura ca Sara o sa va fure inima ...

O daaaa....

sa vezi ce ne dam cap in cap, ca sunt trei oferte pana acuma care sa o ia pe Sara in familie, in seara de Craciun...dam cu banu`???

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Asta ar trebui sa va ganditi voi bine de tot... sa va consultati cu sotii, cu copiii unde e cazul. Nu trebuie sa luati o decizie pripita, situatia e mai complexa decat pare, e sufletelul ei la mijloc si ganditi-va ca ea nu e singurul copil de acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

papanash, tu ai venit cu scanteia ca sa zic asa. ne-ai dat o tema de casa tare buna din care am invatat multe lucruri multumim
doris, luy se referea la pozele din mesajul anterior.luy, daca si anda e de acord, eu dau ok pentru link
deianira, ma tot minunez cata maturitate pe tine! si ma tot gandesc in urma ce avioane aveam noi in cap pe la 20 si ceva de ani sau cel putin asa mi se pare mie acuma ai un suflet imens si te respect foarte mult pentru tot ce ai facut pana acum pentru copii aceia
fetelor, spor la treaba si sa aveti parte de momente cel putin la fel de frumoase ca noi!

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Bravo, pentru Timisoara!

Roxana, daca n-ai timp luni ma pot intalni eu cu papanash sa iau banutii. Luni dupa 12 as putea. Cum hotarati...
Cred ca-i buna ideea fetelor cu produsele cosmetice, eventual sapun/sampon, pasta de dinti si periute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am inceput dimineata cu mesajele frumoase despre bunatatea daruita si bucuria primita din Timisoara. Mi-am stapanit lacrimile de emotie numai pentru ca sunt cu nazdravanii mei pe langa mine. Nici un cuvant de felicitare nu este suficient pentru inimoasele mamici din Timisoara. Va imbratisez cu drag.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumbacel

Bravo, pentru Timisoara!

Roxana, daca n-ai timp luni ma pot intalni eu cu papanash sa iau banutii. Luni dupa 12 as putea. Cum hotarati...
Cred ca-i buna ideea fetelor cu produsele cosmetice, eventual sapun/sampon, pasta de dinti si periute.

bumbacel ingerasilor Tudor (9.12.2004) si Vlad (7.01.2008)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!...

Sigur, incerc sa ajung eu dimineata, daca nu apuc, contez pe tine. Multumesc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

as vrea sa vin si eu marti la cumparaturi,vin cu Ghighi, bineinteles.Sper sa fie vremea mai buna decat azi.

Fetelor din Timisoara, inca o data, mii de

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput