Redoutistele fidele La Redoute France (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Jasmine - multa putere si sanatate iti doresc, in rest, DD are ceva bun pus deoparte pentru fiecare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Jasmine, chiar daca nu te cunosc sa stii ca sunt alaturi de tine. Si eu am pierdut o sarcina, dar dupa aceea am ramas din nou insarcinata si am o minune de baietel de 4 ani. Asa ca, fruntea sus si mergi mai departe ca trebuie sa fie bine!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elamuntean spune:

Jasmine iti doresc multa putere sa treci peste asta, te inteleg si eu am pierdut o sarcina, dar acum ma gandesc ca poate a fost mai bine asa decat sa nu fi fost sanatos si sa te chinui o viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

offfimi pare tare rau jasmine!!nu stiu ce sa zic altceva decat ca stiu exact ce inseamna astaDoamne ajuta sa fii bine!

Mamica de bobocel David-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Of jasmine. iti doresc sa-ti dea DD multa putere sa poti sa treci peste asta si sa-ti vindece ranile. Nu cred ca te consoleaza cu ceva, dar poate e mai bine asa...suna urat de tot...dar parerea mea e ca DD stie ce face.
Ai grija de tine, incearca sa-ti revi si sa privesti mai departe....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Jasmine,
Iti doresc putere sa poti trece peste hopul acesta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Jasmine,

sunt alaturi de tine. Imi pare extrem de rau ca s-a intamplat asa, sper din tot sufletul sa gasesti puterea de a trece peste aceste momente grele.

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Jasmine, mi-au dat lacrimile cu toate ca nu te cunosc. Sper ca DD sa-ti dea puterea de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Din pacate stiu ce inseamna, chiar daca lucrurile nu s-au intamplat la fel, si stiu ca in acest moment nimic din ce putem spune noi nu te consoleaza. Imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Jasmine, imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar pana la urma "orice rau spre bine". Iti doresc din suflet sa fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

jasmine imi pare sincer rau , am trecut si eu prin asta si stiu ce inseamna
sunt sigura ca totul va fi bine in final
detalii despre adresa imi pueti da sa trimit si eu datele?

Mergi la inceput