Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 9
madic spune:
Jasmine - multa putere si sanatate iti doresc, in rest, DD are ceva bun pus deoparte pentru fiecare .
ClaudiaDia spune:
Jasmine, chiar daca nu te cunosc sa stii ca sunt alaturi de tine. Si eu am pierdut o sarcina, dar dupa aceea am ramas din nou insarcinata si am o minune de baietel de 4 ani. Asa ca, fruntea sus si mergi mai departe ca trebuie sa fie bine!
Claudia
elamuntean spune:
Jasmine iti doresc multa putere sa treci peste asta, te inteleg si eu am pierdut o sarcina, dar acum ma gandesc ca poate a fost mai bine asa decat sa nu fi fost sanatos si sa te chinui o viata.
nushulica spune:
offfimi pare tare rau jasmine!!nu stiu ce sa zic altceva decat ca stiu exact ce inseamna astaDoamne ajuta sa fii bine!
Mamica de bobocel David-Mihai
Giova spune:
Of jasmine. iti doresc sa-ti dea DD multa putere sa poti sa treci peste asta si sa-ti vindece ranile. Nu cred ca te consoleaza cu ceva, dar poate e mai bine asa...suna urat de tot...dar parerea mea e ca DD stie ce face.
Ai grija de tine, incearca sa-ti revi si sa privesti mai departe....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Brigit spune:
Jasmine,
sunt alaturi de tine. Imi pare extrem de rau ca s-a intamplat asa, sper din tot sufletul sa gasesti puterea de a trece peste aceste momente grele.
April
flavia ramona spune:
Jasmine, mi-au dat lacrimile cu toate ca nu te cunosc. Sper ca DD sa-ti dea puterea de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Din pacate stiu ce inseamna, chiar daca lucrurile nu s-au intamplat la fel, si stiu ca in acest moment nimic din ce putem spune noi nu te consoleaza. Imi pare rau.
ChrisDun spune:
Jasmine, imi pare rau ca treci prin asa ceva, dar pana la urma "orice rau spre bine". Iti doresc din suflet sa fii tare.
maimu spune:
jasmine imi pare sincer rau , am trecut si eu prin asta si stiu ce inseamna
sunt sigura ca totul va fi bine in final
detalii despre adresa imi pueti da sa trimit si eu datele?