Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 10
unique spune:
Jasmine, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Si eu am trecut prin asta, mi-a fost greu, am plans mult, mi-am pus multe intrebari la care nici acum nu am raspuns, dar nu am renuntat, iar acum am o fetita sanatoasa si frumoasa. Faptul ca s-a intamplat inainte de amniocenteza te-a pus in situatia sa nu fii nevoita sa alegi, iar asta e un lucru bun. Ce se intampla daca rezultatul analizei iti arata ca e riscant sa duci sarcina mai departe?
axxxa spune:
jasmine, imi pare tare rau, stiu ca nu te va consola nimic, insa din cate stiu eu, sarcinile cu probleme f mari se cam elimina singure, e un fel de selectie naturala. Iti doresc putere.
Graviduta spune:
Jasmine, imi pare rau de ce s-a intamplat, stiu ce inseamna si iti doresc multa tarie sa treci peste asta.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu in mijlocul drumului".
ane2200 spune:
Jasmine, . Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste aceste momente. Stiu ce inseamna, ca si eu am fost acolo. Dar DD are planurile lui, iar in final vei vedea ca va fi bine. Nu renunta
La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
Jasmine spune:
Fetele,va multumesc pt sustinere.Intr-adevar in momentele astea nimic nu ma consoleaza.Intr-o oarecare masura inca nu realizez ce s-a intamplat.A fost totul prea rapid.Acum 3 zile simteam bebele cum misca si acum...pur si simplu nu mai e.
Stiu ca imi iesise prost rezultatul la triplu test si ca poate asa a ales Dumnezeu sa ma scuteasca de a lua o decizie grea in urma amniocentezei.Poate ca asa a fost,dar eu simt ca bebele meu era sanatos.
Incerc sa nu ma scufund prea tare,ca daca incep sa plang nu ma mai opresc prea curand.Incerc sa-mi gasesc ceva de facut si sa ma concentrez pe copilul pe care-l am deja.
vl-ad spune:
Jasmine , imi pare nespus de rau .Multa sanatate si putere sa treci peste asta.
celor care isi sarbatoresc ziua numelui astazi
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
cristinacsa spune:
Jasmine, multa putere iti doresc.
Imi trimiteti si mie adresa Jasminei de mail?
Nicolae si Nicoleta!