Redoutistele fidele La Redoute France (154)
Raspunsuri - Pagina 20
meddana spune:
Buna dimineata!
In petitie mai sunt semnaturi si a celor care nu sunt de acord cu deschiderea francizei dar nu au cont pe LR.
Ar trebui postat un mesaj si pe softpedia,sunt destui clienti si acolo,dar e cam riscant cu adresa de mail a Jasminei. Doar cineva care are cont acolo sa le primeasca si apoi trimise la Jasmine.
Roxana Claudia spune:
Am o prietena care tocmai a primit colet de pe LR, france. Si asta dand comanda in ultimile zile ale lui nov.
Mai exista si caz urat, ca al meu, cand banii pe ultima comanda neprimita( din sept), nu mi-au fost inca returnati
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)
madic spune:
Am postat eu pe Softpedia, am dat link aici. Nu stiu daca e OK sau o sa mi-l stearga, deocamdata e la locul lui .
Nu cred ca e bine sa dam adresa de mail a lui Jasmine fara acordul ei, de aceea am pus link.
ChrisDun spune:
'Neata !
Am primit acum pe mail o chestie interesanta:
Citat: |
Uniunea Europeana a lansat programul online DOLCETA, care le va oferi consumatorilor români informatii despre drepturile lor. (www.dolceta.eu) |
@Edit: am taiat restul mesajului, pentru ca DC-ul nu a preluat si diacriticele
Meddana, nu e musai sa lasi adresa ta de e-mail in textul reclamatiei... poti sa iti editezi mesajul si sa o stergi
citat din mesajul lui meddana IR 60511/08/FR Madame, [...] Nous comprenons votre déception face à une décision commerciale qui ne favorise pas les consommateurs de votre pays mais nous sommes cependant au regret de vous informer de notre impossibilité d’intervenir dans cette affaire. [...] Or, les faits que vous dénoncez ne sont pas contraires à la règlementation européenne. Il n’existe en effet pas de loi qui oblige les professionnels à livrer dans tous les pays de l’Union européenne. La décision de la société La redoute de ne plus livrer en Roumanie et d’ouvrir une franchise, au choix moins large et au coût de livraison plus important est une décision purement commerciale qui ne peut lui être reprochée légalement. Cependant, nous vous invitons à formuler votre réclamation directement à la société La redoute. [...] Elphège Tignel Juriste / Legal Advisor Centre Européen des Consommateurs France European Consumer Centre France De : dana Envoyé : dimanche 30 novembre 2008 00:28 À : service-juridique@euroinfo-kehl.eu Objet : Réclamation Nu am vrut sa pun pe forum pt ca mailul contine si datele mele personale.Era un formular pe care l-am completat.Am tradus ceea ce s-a pus pe prima pagina de April. |
I-am scris si eu acestei persoane, Elphege Tignel, pe adresa ei personala de mail, saptamana trecuta. Vad ca tie ti-a raspuns repede, sper sa primesc si eu un raspuns zilele astea. Scrisorica mea suna altfel, sa vedem
La ECC Romania a scris April...
Numai bine !
meddana spune:
Adresa de mail nu e o problema,erau mai multe date personale pe care mi le-au cerut in formular.
Eu am scris pe siteul lor pe data de 30 noiembrie
Pune un link de pe softpedia
Jasmine spune:
citat din mesajul lui pomicultoru Vreau si eu pe PM, adresa unde trebuie sa trimit datele de client LR.fr PLS!! |
poti sa mi le trimiti mie direct pe PM.