Redoutistele fidele La Redoute France (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meddana spune:

pt mine a fost o surpriza ca am primit raspuns,aproape ca uitasem.

dar de Kiabi ce stiti?mi-am facut cont si am primit niste reduceri,nu ca laredoute dar...au cam putine modele.au si ei reduceri in ianuarie?

eu as incerca sa trimit un mail la reduti,dar la cineva mai important de acolo, sa vad daca se deranjeaza sa raspunda. gasisem numele unui director dar nicio adresa de mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Vezi daca citesti rar pe la subiect...

de comentat

Scriu rar recunosc dar de citit citesc in fiecare zi , nu stiu cum am scapat o informatie asa pretioasa , zau asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am aflat urmatoarele: depinde cum a facut intelegerea cu LR: daca plateste franciza o suma pe an, adica LR isi ia, fie ca romanul vinde fie ca nu, o anumita suma pe an...fara sa faca nimic...atunci nu cred ca avem sanse sa ne bage cineva in seama. Daca intelegerea a fost facuta la vanzari...atunci e nashpa pt romani si venim noi care zicem ca nu vom comanda...s-ar putea ca LR sa-si reconsidere politica d evanzari....

Si intr-un caz si in celalat trebuie sa le scriem redutior, le trimitem baza noastra de clienti si vedem ce ecouri are demersul nostru.

Chiar daca nu-i intereseaza acum, poate nici in ian-febr ca au vanzari f mari la solduri...mai incercam si in martie...cand le scad vanzarile...de ce nu?!

de comentat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui meddana

dar de Kiabi ce stiti?mi-am facut cont si am primit niste reduceri,nu ca laredoute dar...au cam putine modele.au si ei reduceri in ianuarie?

eu as incerca sa trimit un mail la reduti,dar la cineva mai important de acolo, sa vad daca se deranjeaza sa raspunda. gasisem numele unui director dar nicio adresa de mail.

Eu as zice sa te abtii deocamdata cu scrisoarea catre cineva important de la Redoute. Mai intai trebuie strans un numar decent de date de la clientii pierduti, reverificata legislatia, iar apelul da mai bine daca e in numele unui grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Le-am scris la www.courrier de voyageur...

Astept raspuns....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Azi am primit coletul din 19.11,adica ultima comanda data pe LR.fr;nu l-am desfacut ca nu am dispozitie pt asa ceva.Nici macar nu mai stiu ce am comandat.Imi amintesc doar de casuta piticilor si niste forme de silicon.

Lista : 147

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

Bine e sa le trimitem mai marilor .fr lista cu cel putin 300 clienti si acum in decembrie (cadou), si i ianuarie, si la reducerile mari. Si bine ar fi de fiecare data sa fie cati mai multi...

Ne dau afara pe usa, intram pe geam...
Nu ne costa nimic un mail...dar daca le trimitem lunar poate isi dau seama facand comparatie cu comenzile lui AD ca chiar vrem sa luam de pe .fr si ca suntem cumparatori de baza, ca de, e criza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meddana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dierna3

Citat:
citat din mesajul lui meddana

Eu as zice sa te abtii deocamdata cu scrisoarea catre cineva important de la Redoute. Mai intai trebuie strans un numar decent de date de la clientii pierduti, reverificata legislatia, iar apelul da mai bine daca e in numele unui grup.

Sigur ca da mai bine sa fie mailul din partea unui grup.Legislatia momentan nu ne ajuta.care ar fi nr ala decent?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Cu cat mai mare numarul, cu atat mai decent; cum spuneau fetele, 300 ar fi o minima cifra rotunda. Chiar daca il atingem, sa fim realisti, tot mic e. Dpdv al legislatiei, trebuie cautat ce au facut altii in situatia noastra (parca April postase la un moment dat un exemplu din care reiesea ca parerile profesionistilor privind legalitatea vanzarilor fragmentate sunt impartite) si mai ales verificat stadiul in care se afla legea Kunevei, ca a trecut vreo doua runde prin Parlamentul European pana acum. E mai dragut sa le fluturi sub nas responsabililor o lege la un pas de a fi aprobata.De bun augur oricum e ca madame Meglena a fost aleasa cea mai tare dintre Comisari, la anu' nu executa zbor grupat in formatie de cate 4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Exista 670 semnaturi in petitie asta inseamna ca nu ar trebuii sa fie foarte greu sa se adune in tabel datele a 300 de persoane , problema este ca nu toata lumea stie de demersul acesta ... sa speram totusi ca se vor aduna incet si sigur.

Mergi la inceput