poligraful
Raspunsuri - Pagina 3
eunice78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ymca iata ce raspunsuri am primit: - au pus-o sa semneze cum ca este de acord cu testul poligraf; de la angajare si pana acum nu a mai trecut prin acest proces - nu se mentioneaza nimic despre asta in contractele lor de munca - compania aduce la fata locului psiholog, poligraf - deci nu sunt ei trimisi la laborator; vine laboratorul la ei - unii angajati (cei considerati in posturi cheie pentru furt) sunt testati periodic - in ultima vreme s-a cam renuntat la procedura - au fost luate masuri corective pe baza unor rezultate de la poligraf, dar nu in ultimul an cred ca usor usor vor renunta la idee oricum e singura persoana din cercul meu de cunostinte care lucreaza intr-o firma unde se foloseste poligraful (si e firma mare, cunoscuta, din domeniul FMCG) antrenati-va ca nu se stie niciodata eunice, nu stiu daca am raspuns la intrebarile tale, dar am incercat. |
Multumesc frumos.
Da, a fost vreun angajat care sa refuze?
Guestus, tortura e interzisa prin lege, poligrafu cica nu e tortura.
Sa te uiti pe coridoare...nu cred ca ii bai, sa poftesti idem..doar as nu te servesti.. Da, ma rog, daca lucreaza si nevasta sefului de la 3 in companie..se schimba si faza cu pofta..
Glumim, glumim..da treaba ii destul de serioasa.
Apropo, Guestus, cum sa ma antrenez, vreo sugestie?
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
Guestus spune:
Iti spun yo ca de la 1 gind diavolicesc la actiune e doar 1 secunda....e..crezi tu ca te vrea 1 angajator cind stie ca tu esti pe muchie?
habar nu am cum sa te antrenezi..ca nu sint Bond..dar daca ai pacatuit astia te vor prinde la un moment. nu scapi!
eunice78 spune:
Ionica, habar nu am de unde se achizitioneaza. Eu am vazut unul in laboratorul de criminalistica al facultatii de drept, da nu am intrebat de unde l-au luat..
Guestus, imi place optimismul tau..dar daca ar fi aparatul asa infailibil..rezultatele obtinute cu el ar fi acceptate ca probe in proces..deci speranta moare ultima..
eunice78 spune:
Traiasca Google
http://www.lafayettepolygraph.com/products.asp
Ionica, pe cine vrei sa testezi???
ina_nz spune:
cred ca e imoral sa propui angajatilor o asemenea testare. M-as simti jignita si nici nu as mai vrea sa lucrez pt ei
Ina
gabriella1 spune:
bei o dusca de otet de mere si treci poligraful cu brio
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kariguld spune:
transpiratiile te iau oricum, numa la gandul ca stai legat de masinaria aia!
antrenament? faci o lista cu posibile intrebari (aici poate ajuta Guestus!) si o dai sotului sambata seara sa-ti citeasca intrebarile , iar tu raspunzi in fata oglinzii, ca sa iti studiezi fata in timp ce raspunzi!
asa, ca sa-ti faci oarece idee de cum vei arata la testare!
e gluma, desigur!
a, uitasem, da ce s-ar putea fura dintr-o companie? ca un pix sau cateva coli e un mizilic. niscai documente secrete?
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!