Cine n-are somn?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Kari, mi-ar place mie sa stea si soacra mea vreo luna la noi, in 18 ani de cand ne cunoastem n-am stat niciodata mai mult de 10 zile impreuna. Mie nu-mi place la tara, prima oara am fost la tara dupa ce mi-am luat pe cap beleaua de fii`su am fost marcata pentru vesnicie... buda in curte, noroiul pana-n gat... cica ploua de cate ori mergem noi acolo, in rest e seceta, 10 zile am rezistat cel mai mult.

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Acum am scos-o din masina, asa ca sper sa dorm la o ora rezonabila in noaptea asta.

Lume multa, oameni putini

Ahaa... adica matalutza trisezi, ai o cuva din aia cu 2 palete cu rezistente de jur imprejur care se baga in priza, si isi face treaba fara nici un ajutor... si eu care credeam ca o faci in cuptor si in timp ce dospeste aluatul te hodini pe DC

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da, dar vezi ca si asta trebuie pazita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Eu astept sa termine sotu meciu pe PS3, ca mi-e frig singura in pat...
Da' de la un meci...se facu campionat, sper sa piarda mai repede ca mor de somn...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Eu doar pierd timpul, ca al meu sot vine acasa abia miine, Eva doarme ... Poate apuc sa vad Grey's Anatomy si Ugly Betty, ca mi le-am inregistrat

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

deci ieri noapte v-am facut pe toate !!!

La 2 ne-am mutat in dormitor unde dormea Sonia. Eu ma asez incet in pat langa ea, dar taica-su foarte adormit face ce face si o trezeste. Si treaza a fost !!! de la 2 la 6 am dansat, am cantat, ne-am jucat. si la 6 si 5 a iesit taica-su pe usa, iar la 6 si maxim 7 min, S s-a urcat pe canapea, a stat cateva secunde si a picat intr-o parte, a adormit si in 1 h era in picioare, ready for samba !

in noaptea asta am dormit ! am inceput mesajul azi noapte, dar il tremin acum

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Marami, soacra ca soacra, dar ai grija cu contestatia. Si eu am trecut printr-o distractie de genul asta si daca nu-ti angajezi avocat ai toate sansele sa pierzi (mai ales daca judecatorul e femeie...)

Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Salutare insomniacelor!

Si eu tocmai am terminat de hranit bebelina si am lasat-o sa doarma cu tati si am iesit sa pregatesc sticlutele pentru masa urmatoare. Cu o mana sunt pe pompitza, cu una pe mouse si pana termin de 'produs' mai arunc cate un ochi pe forum.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Octavia75

Salutare insomniacelor!

Si eu tocmai am terminat de hranit bebelina si am lasat-o sa doarma cu tati si am iesit sa pregatesc sticlutele pentru masa urmatoare. Cu o mana sunt pe pompitza, cu una pe mouse si pana termin de 'produs' mai arunc cate un ochi pe forum.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)

Sa ai spor la produs da` lasa mous-ul, tu trebuie sa te odihnesti!

pozne-npoze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Marami, soacra ca soacra, dar ai grija cu contestatia. Si eu am trecut printr-o distractie de genul asta si daca nu-ti angajezi avocat ai toate sansele sa pierzi (mai ales daca judecatorul e femeie...)

Bucurie!

Tala mersi pentru sfat.... ce tranca sunt! Pierd noptile pe aici si am uitat ca am chemat insomniacele la apel, noroc cu Octavia ca mi-a pus subiectul sub nas Am avocat, iar judecatorul e barbat binenteles ca s-a amanat din nou, inca nu am primit nici o comunicare pentru uramtorul termen. Eu pana una-alta circul cu masina, tocmai ma uitasem sa vad cate zile pot circula cu masina, STUPOARE, e bifat fara drept de circulatie

pozne-npoze

Mergi la inceput