Cine n-are somn?
Raspunsuri - Pagina 3
marami spune:
Kari, mi-ar place mie sa stea si soacra mea vreo luna la noi, in 18 ani de cand ne cunoastem n-am stat niciodata mai mult de 10 zile impreuna. Mie nu-mi place la tara, prima oara am fost la tara dupa ce mi-am luat pe cap beleaua de fii`su
am fost marcata pentru vesnicie... buda in curte, noroiul pana-n gat... cica ploua de cate ori mergem noi acolo, in rest e seceta
, 10 zile am rezistat cel mai mult.
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramona J Acum am scos-o din masina, asa ca sper sa dorm la o ora rezonabila in noaptea asta. Lume multa, oameni putini |
Ahaa... adica matalutza trisezi, ai o cuva din aia cu 2 palete cu rezistente de jur imprejur care se baga in priza, si isi face treaba fara nici un ajutor... si eu care credeam ca o faci in cuptor
pozne-npoze
sinzi_ana spune:
Eu astept sa termine sotu meciu pe PS3, ca mi-e frig singura in pat...
Da' de la un meci...se facu campionat
, sper sa piarda mai repede ca mor de somn...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
Oana C spune:
Eu doar pierd timpul, ca al meu sot vine acasa abia miine, Eva doarme ... Poate apuc sa vad Grey's Anatomy si Ugly Betty, ca mi le-am inregistrat 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
kay spune:
deci ieri noapte v-am facut pe toate !!!
La 2 ne-am mutat in dormitor unde dormea Sonia. Eu ma asez incet in pat langa ea, dar taica-su foarte adormit face ce face si o trezeste. Si treaza a fost !!! de la 2 la 6 am dansat, am cantat, ne-am jucat. si la 6 si 5 a iesit taica-su pe usa, iar la 6 si maxim 7 min, S s-a urcat pe canapea, a stat cateva secunde si a picat intr-o parte, a adormit
si in 1 h era in picioare, ready for samba !
in noaptea asta am dormit ! am inceput mesajul azi noapte, dar il tremin acum ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Tala spune:
Marami, soacra ca soacra, dar ai grija cu contestatia. Si eu am trecut printr-o distractie de genul asta si daca nu-ti angajezi avocat ai toate sansele sa pierzi (mai ales daca judecatorul e femeie...)
Bucurie!
Octavia75 spune:
Salutare insomniacelor!
Si eu tocmai am terminat de hranit bebelina si am lasat-o sa doarma cu tati si am iesit sa pregatesc sticlutele pentru masa urmatoare. Cu o mana sunt pe pompitza, cu una pe mouse
si pana termin de 'produs' mai arunc cate un ochi pe forum.
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
marami spune:
| citat din mesajul lui Octavia75 Salutare insomniacelor! Si eu tocmai am terminat de hranit bebelina si am lasat-o sa doarma cu tati si am iesit sa pregatesc sticlutele pentru masa urmatoare. Cu o mana sunt pe pompitza, cu una pe mouse ![]() Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008) |
Sa ai spor la produs da` lasa mous-ul, tu trebuie sa te odihnesti!
pozne-npoze
marami spune:
| citat din mesajul lui Tala Marami, soacra ca soacra, dar ai grija cu contestatia. Si eu am trecut printr-o distractie de genul asta si daca nu-ti angajezi avocat ai toate sansele sa pierzi (mai ales daca judecatorul e femeie...) Bucurie! |
Tala mersi pentru sfat.... ce tranca sunt! Pierd noptile pe aici si am uitat ca am chemat insomniacele la apel, noroc cu Octavia ca mi-a pus subiectul sub nas

pozne-npoze