Cine n-are somn?
Raspunsuri - Pagina 2
Qamar spune:
Oana, melodia aia ma trezeste si din hibernare
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."
kay spune:
oare de unde am linku ?
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Ramona J spune:
Mie mi-e somn, dar astept sa se raceasca putin piinea pe care tocmai am copt-o (masina, nu eu). Pe bune!
Mindy spune:
Ramona si eu am tras o paine tarziu in noapte si am mancat un pic din ea calda. Guilty!
Eu nu vreau sa dorm... mi-e goaza ca iar se termina ziua si maine incepe alta! Si a inceput numaratoarea inversa pana la sfarsitul anului.
Ramona J spune:
Eu as dormi, dar am verificat piinea si inca-i calduta. Mai stau un pic.
Nu mai maninc si din asta, ca mi-am depasit demult portia pe ziua de azi (ieri).
kariguld spune:
marami, uite acilea solutie pentru soacra!
faci o lista cu ce tre sa faca, una alta, sa fie ocupata, ca sa n-aibe vreme de intrebari incomode!
ca-i musai sa mai dormi si tu din cand in cand...acum, banuiesc ca ti-au trecut emotionurile!
si a mea socrela e la mine de cateva saptamani, si mai sta pana dupa Anul Nou! da nu-i bai, ca fac fata cu succes!
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!
marami spune:
Ramona, ce se mai aude cu painea? Ori deja ai bagat alta la cuptor
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Tala spune:
banuiesc ca la tine vine soacra in vizita....ai sanse mult mai mari de supravietuire decat mine.
Noi ne-am construit casa si apoi i-am construit si ei langa noi (lipita, curte comuna) asta pana sa ma prind ca n-am nici o sansa sa ma ajute cu copilul ca sa ma pot intoarce la serviciu...
Mai am 2 saptamani pana se muta si deja ma trecut prin 2 depresii de spaima, depresie...si nu prea e drum de intoarcere
cam din cauza asta nu prea am somn
Bucurie!
marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala banuiesc ca la tine vine soacra in vizita....ai sanse mult mai mari de supravietuire decat mine. Noi ne-am construit casa si apoi i-am construit si ei langa noi (lipita, curte comuna) asta pana sa ma prind ca n-am nici o sansa sa ma ajute cu copilul ca sa ma pot intoarce la serviciu... Mai am 2 saptamani pana se muta si deja ma trecut prin 2 depresii de spaima, depresie...si nu prea e drum de intoarcere cam din cauza asta nu prea am somn Bucurie! |
Imi pare rau.... a mea venit si a si plecat deja... de asta pufaiam ca locomotiva acu doua nopti. Soacra "noastra" e o femeie minunata (din pacate e doar una, iar ei sunt 4), cat timp fac eu jocurile... io am recunoscut ca sunt scorpie sarmana a vrut sa faca o surpriza in genul celor pe care le fac eu... adica se trezeste cu noi in curte, zice ca suntem ca ploaia de vara, venim repede si plecam la fel de repede. No, cam asta a facut si ea acum, a facut o bucla, inainte sa merga la Cluj sa-si faca analizele, sa-si vada copiii si nepotii...vine din Iasi. Chiar m-am bucurat cand m-a sunat husbandul sa-mi zica " Vine soacra-ta! La noapte ma duc dupa ea la Simeria"... Waaaaw! Am dat directivele, cumperi aia-aia-aia, e la regim, ca sa-mi spuna ca o duce intai la cumnata-mea, sa nu ma deranjeze pe mine dimineata. Normal ca m-am enervat, le spusesem si fetelor ca dimineata vor avea o bunica la micul dejun fie`mea a mica s-a trezit topaind "A venit mamaia, a venit mamaia!" dupa o noapte nedormita, buimaca dupa 3 ore de somn am simtit nevoia sa-i tai elanul. Un alt motiv de nesomn a fost masina, acu vreo luna m-a oprit politia ca nu purtam centura, ghinionul a fost ca mi-am uitat asigurarea acasa, drept urmare domnul Garcea s-a simtit dator sa-mi rupa talonul si sa treaca in procesul verbal ca nu am RCA si sa-mi aplice o amenda pe masura.... asa ca in momentul de fata mi-am pus in cap politia rutiera facand contestatie
Acu sa nu ma intrebi in noaptea asta de ce nu dorm, ca n-am raspuns
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami Ramona, ce se mai aude cu painea? Ori deja ai bagat alta la cuptor mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Acum am scos-o din masina, asa ca sper sa dorm la o ora rezonabila in noaptea asta.