Cine n-are somn?
Raspunsuri - Pagina 2

Qamar spune:
Oana, melodia aia ma trezeste si din hibernare
"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."

kay spune:
oare de unde am linku ?
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Ramona J spune:
Mie mi-e somn, dar astept sa se raceasca putin piinea pe care tocmai am copt-o (masina, nu eu). Pe bune!

Mindy spune:
Ramona si eu am tras o paine tarziu in noapte si am mancat un pic din ea calda. Guilty!
Eu nu vreau sa dorm... mi-e goaza ca iar se termina ziua si maine incepe alta! Si a inceput numaratoarea inversa pana la sfarsitul anului.

Ramona J spune:
Eu as dormi, dar am verificat piinea si inca-i calduta. Mai stau un pic.
Nu mai maninc si din asta, ca mi-am depasit demult portia pe ziua de azi (ieri).

kariguld spune:
marami, uite acilea solutie pentru soacra!
faci o lista cu ce tre sa faca, una alta, sa fie ocupata, ca sa n-aibe vreme de intrebari incomode!
ca-i musai sa mai dormi si tu din cand in cand...acum, banuiesc ca ti-au trecut emotionurile!
si a mea socrela e la mine de cateva saptamani, si mai sta pana dupa Anul Nou! da nu-i bai, ca fac fata cu succes!
Kari
Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

marami spune:
Ramona, ce se mai aude cu painea? Ori deja ai bagat alta la cuptor
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze

Tala spune:
banuiesc ca la tine vine soacra in vizita....ai sanse mult mai mari de supravietuire decat mine.
Noi ne-am construit casa si apoi i-am construit si ei langa noi (lipita, curte comuna) asta pana sa ma prind ca n-am nici o sansa sa ma ajute cu copilul ca sa ma pot intoarce la serviciu...
Mai am 2 saptamani pana se muta si deja ma trecut prin 2 depresii de spaima, depresie...si nu prea e drum de intoarcere
cam din cauza asta nu prea am somn
Bucurie!

marami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tala banuiesc ca la tine vine soacra in vizita....ai sanse mult mai mari de supravietuire decat mine. Noi ne-am construit casa si apoi i-am construit si ei langa noi (lipita, curte comuna) asta pana sa ma prind ca n-am nici o sansa sa ma ajute cu copilul ca sa ma pot intoarce la serviciu... Mai am 2 saptamani pana se muta si deja ma trecut prin 2 depresii de spaima, depresie...si nu prea e drum de intoarcere cam din cauza asta nu prea am somn ![]() Bucurie! |

Acu sa nu ma intrebi in noaptea asta de ce nu dorm, ca n-am raspuns

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze

Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marami Ramona, ce se mai aude cu painea? Ori deja ai bagat alta la cuptor ![]() mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze |
Acum am scos-o din masina, asa ca sper sa dorm la o ora rezonabila in noaptea asta.