Dedicatie pentru absenti ...
Dedicatie pentru cei care NU au fost la vot.
Pentru cei care au fost de acord, prin complicitate, ca Geoana, Mitrea si toti spagarii lui sa umple ecranele teveurilor cu ranjetul lor. Au pus iar laba pe Romania. Datorita voua.
Dedicatie care au lasat pensionarii sa le hotarasca destinul.
Dedicatie pentru cei care au crezut ca scriind un mesaj pe vot, in loc sa il foloseasca votand, vor fi luati in considerare. Care au avut arma in mana si in loc sa traga in dusman cu votul, s-au scobit in dinti.
Dedicatie pentru cei care au vrut sa demonstreze lor si numai lor si mai ales lor ca sunt dashtepti.
Raspunsuri
Natasa spune:
Mai, dar mult suflet mai pui. Vrei sa spui ca te deranjeaza spagarii Geoana si Mitrea, dar pe spagarii Udrea, Tariceanu, Patriciu si toata sleahta de politicieni mai ca-ti vine sa-i iei acasa :) Super amuzant si naiv, zau! Eu sint unul dintre oamenii care au stat pe internet ore intregi pentru a sti ceva despre fiecare candidat din colegiul meu. Nu m-a convins niciunul ca merita sa ies din casa, singurul care are fata de politician e PSD-istul Cristian Diaconescu, dar cum cu PSD-ul am zis ca nu votez, nu am considerat ca merita sa fac efortul de a da ciolanul Didinei Dragan sau fostului director de la Connel...La noi degeaba s-a bagat votul uninominal, de votat se voteaza tot cu PARTIDU' indiferent cit de nenorociti sint candidatii. Prin urmare mi-e perfect indiferent cine cu cine se mai aliaza de data asta, n-am senzatia ca a ramas vreun OM nevotat. Isi vor uni iar puterile pentru a roade cit mai bine inca patru ani din banii nostri.
A, si sa stii ca daca vrei sa acuzi pe cineva de ceva trebuie sa spui "din cauza voastra" nu datorita, daca nu cumva vrei sa ne multumesti. Ma duc sa ma scobesc in dinti si sa le multumesc pensionarilor care au votat (care dupa parerea ta sint niste imbecili, dar asta e alta poveste).
micha08 spune:
Cred ca cei care n-au fost ieri la vot, pentru urmatorii 4 ani nu mai au niciun drept sa mai spuna ca le place sau nu ce se intampla in tara lor.
Pentru ca atunci cand a fost nevoie de ei au preferat sa bea vin fiert, sa fie pe saniute sau sa stea la caldura in casa si sa-i priveasca pe altii cum se duc la sectiile de votare. Ei au ajutat "dinozaurii" comunisti care cu greu lasa tara din ghearele lor sa apara din nou aseara la tv.
Cei care nu au fost ieri sa voteze vor sa vada Romania din nou in anii 90.
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micha08 Cei care nu au fost ieri sa voteze vor sa vada Romania din nou in anii 90. |
Exact de asta nu m-am dus. Ca acum sintem in 1930 si poate cind om ajunge macar in '90 o sa ma duc!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Llaura spune:
Dar ce spuneti despre cei care n-au fost lasati sa voteze?
Am vorbit ieri cu o amica din Bucuresti, n-a votat pt ca nu are domiciliu stabil in Bucuresti. Am vorbit si cu o amica din Italia, mi-a zis ca nu s-a putut vota decat cu acte de sedere (deci nu cu acte romanesti), deci din aprox juma de milion de romani au votat cateva mii.
Mesajul e simplu dupa parerea mea: esti tanar si ai plecat la munca, pa-pa exercitare a dreptului electoral.
Foarte frumos fata de capsunari, care au oferit Romaniei un dragutz boom, bombeaza miliarde de euro in Romania care nu produce nimic (cumpara si branza telemea de afara, "feta" suna mai bine), dar cand e sa aiba un cuvant de spus, pardon nu, voi sunteti cetateni de second hand. Foarte, foarte frumos.
misha71 spune:
Laura
edit: pentru linistea ta, muffin, inca nu s-a terminat numaratoarea voturilor, asa ca sint slabe sanse sa mai "rinjeasca" cei enumerati de tine.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
beshter spune:
citat din mesajul lui muffin Au pus iar laba pe Romania. . Care au avut arma in mana si in loc sa traga in dusman cu votul. Dedicatie pentru cei care au vrut sa demonstreze lor si numai lor si mai ales lor ca sunt dashtepti. |
Mie imi arde - pe langa scobitul in dinti - de nitica analiza de text. Toate astea: 'au pus laba', 'arma-n mana', 'sa traga in dusman' - pot fi completate de minune de un minunat 'tovarasi!' Ca sa nu mai pomenesc de incantatorul 'Cine nu e cu noi e impotriva noastra'.
Draga muffin, eu am fost la vot. Dar simt nevoia sa-ti amintesc ca lipsa de la vot e o optiune valabila si ca nimeni nu trebuie sa se justifice pentru asta. Cel putin deocamdata.
Mai am o sugestie. Citeste, daca ai timp si vrei, 'Ferma animalelor'. Vei fi surprinsa de asemanarile dintre discursul tau si cel al lui Squealer.
Rufus spune:
citat din mesajul lui muffin Dedicatie pentru cei care NU au fost la vot. |
Multumesc! E tare faina melodia, imi place de multa vreme...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
dyannna spune:
Si ce rezolvam daca nu ne exercitam dreptul la vot?Putem sa lipsim cu totii iar ei se vor alege in familie...cel cu neamu' mai mare castiga alegerileDa exista coruptie,exista nepotism,exista ce vreti voi in politica,dar totusi,trebuie sa fim de acord cu totii, ca minunata nostra tara corupta trebuie sa fie guvernata de cineva.Mie ,sincer , nu mi-ar placea sa traiesc intr-o tara fara conducatori.Si sa nu credeti ca ,daca nu v-ati prezentat la vot, acei oameni nu va reprezinta sau ca va situati undeva deasupra acestor mizerii...nu,traim cu totii in mijlocul mocirlei!Noua,celor care ne-am dus la vot ne-a ramas speranta...voua ce v -a ramas,ce ati castigat?
E trist sa traiesti intr-o lume fara speranta
indu spune:
eu as fi pentru votul obligatoriu;
asa vrei nu vrei, te mai interesezi un pic de cine candideaza si cred ca rezultatul ar putea fi mult mai aproape de realitate. Daca nu esti de acord cu nici unul din candidati, atunci iti dai votul in alb si asa iti manifesti nemultumirea. Dar macar te duci acolo sa fii la numaratoare.
Acuma vad ca peste tot la TV tot invart procentele astea si care mai de care e "mai invingator". Dar nimeni nu-si pune intrebarea de ce prezenta la vot a fost asa mica. Pentru ca nu ia nimeni in seama nemultumirea celor multi care n-au fost la vot. Nu a atins pe nimeni nemultumirea asta. Important e ca ei pun mana pe ciolan. Nu conteaza ca votantii lor sunt cei care au interese sa le mearga nu stiu ce afaceri jegoase si cei care au primit cate 50, 100 de lei pentru un vot.
Am vazut la realitatea, cred, ca au filmat cu camera ascunsa cum o gramada de rromi isi asteptau rasplata (40 RON) pentru vot. La un moment dat unul a si spus ca pentru Vanghelie trebuia sa voteze ca sa primeasca banii. Investigheaza cineva cazurile astea?
Imi e si greata. Ma intrebam cum a primit Nastase 40 % in colegiul lui dupa atata scandal cu DNA-ul. Si sunt convinsa ca fara fum nu iese foc, chiar daca ar fi putut fi un joc politic al PNL-ului. Pai e si firesc daca au fost 20 de oameni la vot si 8 l-au votat pe el pentru ca sunt mana in mana sa le mearga si mai departe mojiciile.
Si iar nu mai pot sa inteleg cum UDMR-ul are asa procent mare (peste 6%) in conditiile in care Covasna e unul din judetele cu prezenta cea mai scazuta la vot. Si nu pot sa inteleg cum UDMR-ul a avut asa mult voturi in Oltenia sau in Moldova. In curand n-o sa mai putem intra in Ardeal fara sa stim ungureste.
Uh.. o gramada de nemultumiri am.. si eu am fost la vot [:d].