Dedicatie pentru absenti ...
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui indu eu as fi pentru votul obligatoriu; |
Mda...am prins si vremile alea...am votat si obligatoriu. Tu stii cum era?
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Robertino26 spune:
Vorbiti de spagari si alte alea.toti sunt spagari de la politistul din intersectie la cel de la posta.Daca nu-i mai vreti trebuia sa mergeti la VOT
M-am saturat sa citesc ca toti sunt corupti si ca vor o schimbare iar cand e vorba de vot toti stau acasa .
Rusine
Citat
<Si ce rezolvam daca nu ne exercitam dreptul la vot?
Putem sa lipsim cu totii iar ei se vor alege in familie...cel cu neamu' mai mare castiga alegerile>
beshter spune:
citat din mesajul lui Robertino26 1. Vorbiti de spagari si alte alea.toti sunt spagari de la politistul din intersectie la cel de la posta.Daca nu-i mai vreti trebuia sa mergeti la VOT 2. M-am saturat sa citesc ca toti sunt corupti si ca vor o schimbare iar cand e vorba de vot toti stau acasa . Rusine |
1. Io as vrea sa-l votez afara pe ala din intersectie da' nu stiu cum. Sunt convinsa ca o sa ma luminezi tu.
2. Toti sunt corupti si vor o schimbare???? Mai sa fie...Si mai stau si acasa. Toti.
ladyJ spune:
citat din mesajul lui Robertino26 Vorbiti de spagari si alte alea.toti sunt spagari de la politistul din intersectie la cel de la posta.Daca nu-i mai vreti trebuia sa mergeti la VOT M-am saturat sa citesc ca toti sunt corupti si ca vor o schimbare iar cand e vorba de vot toti stau acasa . Rusine Citat <Si ce rezolvam daca nu ne exercitam dreptul la vot? Putem sa lipsim cu totii iar ei se vor alege in familie...cel cu neamu' mai mare castiga alegerile> |
Pai nu mai citi daca te-ai saturat.Mare branza...
Ai votat? Bravo tie. Insa nu ai niciun drept sa-i judeci pe cei care au ales sa nu voteze, din varii motive. Votul e un drept nu o obligatie.Si fiecare alege sa-si folosesca dreptul sau nu.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Mda...am prins si vremile alea...am votat si obligatoriu. Tu stii cum era? poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Evident ca nu stie cum a fost.
Ce sa zic, s-au trezit acum toti cei care-s suparati ca nu a iesit X-ulescul si urla pe forumuri ´´rusine ca n-ati votat´´ Ca ei ar fi sperat ca majoritatea sa voteze ca ei....
misha71 spune:
LadyJ, Rufus nici eu nu le-as dori sa afle
Robertino26 parca in armata nu se face politica, nu? Sau s-au schimbat vremurile?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
1. eu nu imi vad meritul ! Sincer !
2. la mine in colegiu era becali... deci... si oricum nu a iesti el, a iesit... nici nu stiu.
3.chiar crezi ca "datorita noua" merge romania prost? acum sincer.. ia mai intra intr-o institutie publica. sa luam exemplul unui spital de stat. si priveste putin fetele femeilor care lucreaza la un nivel mediu... ti se intoarce pe dos. deci ele conduc treaba in romania, fetzele astea acre si pline de bube morale.
4. oricate stampile as fi pus eu oriunde, nu o sa se vindece NIMIC in tara asta.
da, n-am fost la vot si sunt impacata cu mine.
p.s. frumoasa melodia !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
dyannna spune:
Eu,una,n-am vrut sa jignesc pe nimeni si nici sa trag la raspundere pe cineva...mi-ar fi placut doar sa aflu motivatia care conduce la renuntarea exercitarii unui drept considerat democratic.Am stat si m-am gandit si eu ,uneori, de ce sa merg la vot,am fost dezamagita de prea multe ori...senzatia de inutilitate pe care as fi simtit-o daca nu mergeam la vot nu mi-a placut,m-a deprimat chiar.Sunt o optimista incurabila...in fiecare zi ma hranesc cu speranta ca ziua de maine va fi mult mai buna,mai frumoasa...nu vreau sa merg seara la culcare gandindu-ma ca maine va fi mai rau decat azi...iar daca maine va fi mai rau decat azi,imi ramane poimaine in care sper sa fie mai bine
XIO spune:
citat din mesajul lui muffin Dedicatie pentru cei care NU au fost la vot. Pentru cei care au fost de acord, prin complicitate, ca Geoana, Mitrea si toti spagarii lui sa umple ecranele teveurilor cu ranjetul lor. Au pus iar laba pe Romania. Datorita voua. Dedicatie care au lasat pensionarii sa le hotarasca destinul. Dedicatie pentru cei care au crezut ca scriind un mesaj pe vot, in loc sa il foloseasca votand, vor fi luati in considerare. Care au avut arma in mana si in loc sa traga in dusman cu votul, s-au scobit in dinti. Dedicatie pentru cei care au vrut sa demonstreze lor si numai lor si mai ales lor ca sunt dashtepti. |
Eu nu am fot la vot.
Nu stiu nimic despre politica , nu ma pasioneaza , si in lipsa mea de informatii din acest domeniu mi se pare oricum toti cam la fel.Cam la fel spun pt ca sunt oameni totusi si peste tot exista si buni si rai.
Prin urmare , cu ce ar fi ajutat votul mea aceasta tara?
Sa votez cu cel mai dragut? Cu cel care promite mai multe? Cu cel care are afisele electorale mai faine?
Nu stiu cum adica daca nu mrgi la vot votezi cu PSD-ul.
Vad ca a iesit majoritar PSD-ul , deci l-au votat multi. Deci sunt de alta parere decat tine.
Deci nu exista bine si rau , exista doar simpatii si antipatii.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
denizel spune:
Muffin, iti inteleg nevoia de a spune ceva. Oricine priveste mai mult de 30 de secunde la mutra lui Geoana cu Mitrea in fundal ar fi de dorit sa reactioneze asa .
Mesajul tau nu e nicicum Squealer-type si, cine l-a catalogat astfel, demonstreaza ca sunt si alte moduri de a-ti arata frustrarea si revolta ;)).