La multi ani, Romania!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

LA MULTI ANI, ROMANIA! LA MULTI ANI, ROMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

LA MULTI ANI, ROMANIA!

La multi ani, romane, oriunde te-ai afla!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

La multi ani, Romania! Romani, sa dea Dumnezeu sa fie mai bine si pentru noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ma uit pe calendar. 1 Decembrie 2008. Ochii mi se pierd cu ani in urma vazandu-ma elev intr-o banca. Imi aduc aminte (cu nostalgie) inclusiv de orele de istorie de dirigintele meu in acea vreme profesor in aceasta specialitate. Nu m-am omorat dupa istorie desi citeam cu mare placere despre vremurile apuse. Insa sunt un om al trecutului, imi dau seama pentru ca, atunci cand am fost in armata am fost mandru de statutul meu de ostas al Armatei Romane, desi tot eu blestemam greutatile. Era o contradictie totala intre baiatul ce plecase de acasa si samanta de barbat ce se forma incetul cu incetul. Eram mandru de uniforma mea, eram mandru cand comandantul de unitate sau seful de stat major statea in fata noastra s spunea scurt si rasunator "Ostasi!" si ii vedeam lucirea aceea greu de confundat in ochii patrunzatori. Eram mandru pentru ca stiam ca se punea pret pe noi. Eram al lor eram noi toti ca unul. Este ceea ce nu se poate gasi niciodata nicaieri si se numeste camaraderie. La bine si la greu toti ca unul. Acum stau si ma las cufundat in ganduri. Acum stau si vad cu ochii mintii lanurile de grau copt vara, si padurile fara sfarsit, si raurile intortocheate, si satele si orasele. Atunci cand le vezi din avion fiind in misiune, atunci cand le vezi de sus iti par cu atat mai necuprinse. Si zumzetul surd al avionului si aerul inaltimilor vajaind pe la urechi, si comenzile scurte directe reci si exacte. Si vantul cald de vara, si vantul umed de toamna sau primavara, si vantul taios ca lama otelului de mijloc de iarna, si ochii mirati ai copiilor ascunsi pe dupa mamele lor, si ochii mandrii sau curiosi ai localnicilor, si ochii patrunzatori ai ofiterilor si ochii calzi ai camarazilor si peste toate inima mea si a lor... a camarazilor mei fie ei ofiteri fie ei ostasi.... sunt ganduri ce le vad si revad si le trec cu mine odata cu fiinta mea.
Asa am fost sa fiu un roman intre romani. Asa incat si de aici si de acolo si de oriunde pot sa spun liber din cugetul meu:

LA MULTI ANI ROMANIA MEA DRAGA!

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

La multi ani ROMANIA!!! vremuri mai frumoase sa te astepte!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

La Multi Ani Romania mea!

"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR SA TRAITI BINE

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Foarte frumoasa descrierea, Marius, si adevarata, insa, din nefericire, acele vremuri au apus, iar camaraderia de care vorbeai nu mai exista. Pacat! Era un spirit care trebuia pastrat treaz, dar vrajba si luptele din culisele politicii au fost mai puternice decit orice amintire frumoasa.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!

BAZAR PENTRU SONIA

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Robertino26 spune:

LA MULTI ANI ROMANIA

Mergi la inceput