Umbla vorba cä...*
Raspunsuri - Pagina 7
capcaunul spune:
Cam nashpa, intr-adevar: sunt in drum spre piata centrala plasele incarcate cu rosii de la tara.
Carla75 spune:
Poate vom bea mai mult suc de citrice, peste iarna ajuta mult si... taie greata! Sa vedem si unde foloseste "menta verde"...
capcaunul spune:
Menta verde asigura o respiratie pe placul partenerilor de conversatii tete-a-tete purtate prin pietele occidentale.
Diablette spune:
Nu prefer sucul de portocale acre, stricate, putrede si gaunoase.... Daca se da gratis, il vars, sterg cu mopul si-mi crosetez inca o haina groasa sa-mi tina de cald pe timp de criza. Pana la primavara, cand voi emigra (nu am facut-o pana acum, dar chiar a venit momentul).
Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si pielea, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU...
SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
iileana spune:
, si ce ifose isi dadea imparatul rosu!!! Inca de aseara eminenta cenusie, pardon, rosie, ii daduse peste nas, "ce victorie???", acuma poate-l taie in feliute si pune si sare pe ele :).
Si ma mai distreaza ca peste tot e forfota mare, numai in livada de lamii nu-i nimenea. Lamiile sint, probabil, la bere :)))
marius spune:
Eu zic sa aveti rabdare nu de alta dar inca nu s-a terminat de aprovizionat piata. Umbla vorba ca mai intra ceva citrice.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
mariamunteanu spune:
Imi place cum vorbiti voi pe-aici .
Am fost si eu ieri la piata sa ma aprovizionez. Miscarea era f slaba, cand si cand cate un cumparator. Nici nu e de mirare, marfa era ori expirata, ori total neatragatoare.
de la mine,
Maria
catale spune:
Daca se pun lamaile peste rosii, se storcesc si cam naspa zeama. O sa iasa un suc de citrice... dar sa vedem care atarna mai greu, portocala sau lamaia. Sa vedem si care fructe sunt mai bune in maghiara...
elyanne spune:
Sunt cam la egalitate... se pare ca incaodata e f. adevarat proverbul: cand doi se cerata, al treilea castiga... Cele mai linistite sunt lamaile... pt. ca si rosiile, si portocalele au nevoie de ele... cred si io ca sunt la bere... ei sunt de fapt castigatorii, indiferent cine va fi pe primu loc...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
desprecopii spune:
Mda, acum se vede ca toate gospodinele care nu au iesit la piata, au dat mana libera bisnitarilor sa acapareze piata. Orice sacosa ar fi contat. O sacosa peste cap in plus. Noapte buna Romania.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/