Copii despartiti CU FORTA de parinti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

AZI, la o emisiune zic ca parintii vor copiii inapoi si ca instanta a fost de acord sa ii inapoieze daca parintii isi gasesc de lucru si fac curat, iar o alta emisiune, pe alt post TV, spune ca de fapt tatal a cerut sa fie luati copiii pentru ca mama lor ii trimitea la cersit????

if you can't say something nice, then don't say it at all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
personal, nu sunt pentru a fi luati copii de langa parinti, ci pentru ajutarea familiei, de catre consilieri, psihologi, asistenti sociali, etc...
nu agreez sub nici o forma ideea unei separari, foarte dureros ca dupa atatia ani de libertate, nu se schimba nimik in acest sens (si in multe altele!!!)

eu cred ca in unele cazuri chiar trebuie despartiti copiii de parinti. ca tot a amintit Dark Bendis de www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article5140511.ece" target="_blank">baby P , am intervenit personal (si alti colegi de-ai mei de munca) intr-un caz asemanator si din fericire copilul a scapat cu viata (politistii au zis ca daca mai intirziau o zi ar fi murit).
n-as fi raspuns la subiectul asta dar numai ce am citit cu stupoare blogul asta si ma intreb ce beneficii ii aduce fetitei de 4 ani traiul cu mama ei.

Mergi la inceput