Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 9
viviana spune:
Agentia Moody's spune ca Romania intra in recesiune.
Basescu spune ca intra.
BNR spune ca Romania nu intra in recesiune.
Tariceanu spune ca Romania nu intra in recesiune.
Scor: 2-2.
Noi pe cine credem? Nu vrem sa credem, vrem sa stim!
Dar cum?
Daca imi place Base aleg sa il cred pe el. Daca imi place Tariceanu il aleg pe el.
Dar atunci cand este vorba de copiii nostri alegerea devine mai grea. Si nu ne mai permitem sa credem, atunci este obligatoriu sa stim.
Si in alta ordine de idei titlul mi se pare oleaca cam pompos si tras de par, Carl Sagan se extrage din biblioteca si nu de pe youtube, iar daca ai nevoie sa cunosti oameni care nu cred in idiotenii iti stau la dispozitie cu cateva idei cu un pahar de coniac si un volum din Kafka.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Andrada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Vaccinul in forma sa actuala poate fi facut pana la 25 de ani. daca eu pana atunci imi educ fata cum trebuie(sau pana la 18 ani, ma rog), si o informez si despre existenta vaccinarii, nu obtin aceleasi rezultate? decat sa o intep din 4 in 4 ani? |
Abstinenta previne 100% infectia HPV.
Exercitiul si dieta sanatoasa previne in aceeasi proportie diabetul de tip 2.
Ce facem? Oprim importul de sulfonoree pentru ca lenesii astia nesatuli nu se pot abtine, sau o continuam ptr ca sanatatea unei tari e diferita de cea individuala?
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Sabina spune:
nu e acelasi lucru.
Cercetarea e un lucru bun, e bine sa exista medicamente, vaccin etcetc.
e vorba de preventie si educatie sanitara fara a se cheltui 300 euro odata la 4 ani cu fiecare fetita, evtl vaccinate doar persoanele cu risc.
si cu mici deviatii in dieta exercitiu etc, tot ai o sansa in fata diabetului de tip B daca te controlezi regulat, nu?
asa si aici, de ce vaccin la 9 ani ? cand cu minim control ginecologic NU faci acest cancer.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
b.nica spune:
Xenocid,ma tot intreb de ce te-ai angajat in aceasta campanie de vaccinare?
Poate imi dai o explicatie rationala.
xenocid spune:
http://nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/2008/press.pdf
The Nobel Prize in Physiology or Medicine 2008:
Harald zur Hausen for his discovery of “human papilloma viruses causing cervical cancer”.
Harald zur Hausen went against current dogma and postulated that oncogenic human papilloma virus (HPV) caused cervical cancer, the second most common cancer among women. He realized that HPV-DNA could exist in a non-productive state in the tumours, and should be detectable by specific searches for viral DNA. He found HPV to be a heterogeneous family of viruses. Only some HPV types cause cancer. His discovery has led to characterization of the natural history of
HPV infection, an understanding of mechanisms of HPV-induced carcinogenesis and the development of prophylactic vaccines against HPV acquisition.
Si totusi parintii aleg sa creada una, alta toate sub pretextul ca se informeaza!
papadie spune:
citat din mesajul lui papanash comportament al ministrului sanatatii: " cucoana,vrei cu mine sau cu presa ?"- intrebarea era pusa presedintei asociatiei parintilor din Romania,care l-a asteptat dimineata impreuna cu presa, la minister, sa ceara lamuriri cu privire la acest vaccin. scuze off-topic. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Eu cand vad genul asta de domni rozalii exultand de bucuria faptului implinit- recte campania de vaccinare care a mers bine, mult prea bine si prea repede pentru Romania - ma intreb numa cat de colosala a fost spaga. Pardon, comisionul. Si ce anume companie baga bani in electorale. Iar dupa esecul vaccinarii in masa ma astept sa apara o campanie publicitara agresiva inclusiv in revistele de arici mici si stele de mare cu coada rotata. Sper doar ca noi sa fim mai destepti* ca ei.
*= sa zicem treji
Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita
Andrada spune:
citat din mesajul lui Sabina nu e acelasi lucru. Cercetarea e un lucru bun, e bine sa exista medicamente, vaccin etcetc. e vorba de preventie si educatie sanitara fara a se cheltui 300 euro odata la 4 ani cu fiecare fetita, evtl vaccinate doar persoanele cu risc. si cu mici deviatii in dieta exercitiu etc, tot ai o sansa in fata diabetului de tip B daca te controlezi regulat, nu? asa si aici, de ce vaccin la 9 ani ? cand cu minim control ginecologic NU faci acest cancer. |
Sabina in final cu toate filmuletele la televizor si cu toate pamfletele aruncate din elicopter, vor exista persoane care maninca colesterol pe piine sau au relatii sexuale la 10 ani.
Comisia ptr preventia bolilor nu poate face selectie dupa apartenenta religioasa, gradul de educatie sau strictetea parintilor (tu faci vaccin acum ca ai fitze, tu peste 2 ani ca pari mai retrasa, tu niciodata ca taica-tu nu te lasa nici la piine...etc. )
Tu ca parinte poti decide asta (vaccinul nu e obligatoriu)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Sabina spune:
mi se pare fair, Andrada, si atunci vaccinul sa fie pus la dispozitia cabinetelor, iar parintii care hotarasc sa il faca fiicelor sa mearga acolo si gata, nu campanii scolare provocatoare de isterii.
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui Sabina mi se pare fair, Andrada, si atunci vaccinul sa fie pus la dispozitia cabinetelor, iar parintii care hotarasc sa il faca fiicelor sa mearga acolo si gata, nu campanii scolare provocatoare de isterii. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Teoretic ai dreptate, practic e greu de crezut ca vreun parinte este constient de mumentul cand fetita lui isi incepe viata sexuala.
Majoritatea prefera sa nege.
Si daca ai sa cauti subiecte chiar aici, pe forum, vei vedea ca asa este, toata lumea refuza sa creada ca fetele incep sa aiba relatii sexuale mult mai devreme decat s-ar astepta ei.
Sabina spune:
pai si atunci? nu de acolo trebuie sa se inceapa?
mereu se pune carul inaintea boilor.