Deficit de oameni normali !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Slava Domnului, sunt mama de baiat...

Eu am o intrebare: in cate tari (si care, desigur) se desfasoara un program national de vaccinare comparabil cu cel din Romania? Sigur ca aceasta intrebare contine si-o doza zdravana de paranoia conspirationista, dar pe mine m-ar ajuta in luarea unei decizii mai informate. pentru ca, vorba autorului*: eu nu vreau sa cred, vreau sa stiu. Chiar ca vreau! Si tocmai de aceea consider ca subiectul trebuie discutat, ras-discutat si dezbatut si ras-desbatut.

_
*respecte, monserule!

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vaccinul in forma sa actuala poate fi facut pana la 25 de ani.
daca eu pana atunci imi educ fata cum trebuie(sau pana la 18 ani, ma rog), si o informez si despre existenta vaccinarii, nu obtin aceleasi rezultate? decat sa o intep din 4 in 4 ani?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

In ritmul asta, eu ma intreb cand o sa incepem sa evitam sa circulam pe anumite poduri/autostrazi suspendate doar pentru ca n-am inteles cum au fost proiectate (evident, rasfoind temeinic documentatia), sau cand vom cere sa participam si noi la revizia avioanelor dinaintea zborului, sa intelegem concret ca totul e in regula.

Cine mai e si judicial watch?

EDIT: M-am lamurit cu judicial watch. Nothing to write home about...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

comportament al ministrului sanatatii: " cucoana,vrei cu mine sau cu presa ?"- intrebarea era pusa presedintei asociatiei parintilor din Romania,care l-a asteptat dimineata impreuna cu presa, la minister, sa ceara lamuriri cu privire la acest vaccin.

scuze off-topic.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Ma fascineaza cite raspunsuri se dau, pe o tema atit de dezbatuta si ras-dezbatuta, si fara ca cei care raspund sa fie macar bine informati (nu toti, fireste, dar destui dintre ei)...

cum iti dai seama de asta, fara misto, lucrezi in domeniu?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

xenocid ok merg pe varianta ta, judicial watch astia sunt antichristii, booooon, atunci de ce olandezii merg pe mana lor si-l dau ca sursa...atunci si astia au o problema hai sa fim seriosi, lasa-ma te rog frumos cu chestia asta cu "tot ce citim pe net", putem sa filtram si noi informatia cu creierul nostru, slava domnului (e un fel de a spune)nu mai suntem in dictatura ca sa nu putem compara mai multe izvoare de informatii si sa luam o decizie cu creierul nostru.

si apoi vaccinul in orice tara civilizata nu e obligatoriu, nu traim iar in dictatura sa facem vrem nu vrem cum fac toti, daca unii dintre noi sunt sceptici e ok pentru tine, tu iti poti vaccina linistit copilul, altii au si ei voie sa aleaga sa nu.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Xeno eu sunt de acord cu punctul tau de vedere si chiar cred ca sunt multe mituri si conspiratii care circula in Romania - pe baza credulitatii multora.

DAR, daca mamicile de fetite isi pun intrebari si citesc aproape tot ce scrie despre GArdsasil este complet de inteles - cu un vaccin nu te joci, nu se stie ce iceberg se afla.
Am vazut cu ceva timp in urma filmul The Constant Gardener *stiu ca a rulat si in Romania. M-a impresionat. Era despre interesele companiilor farmaceutice si despre testarea vaccinelor in Africa. Atunci am inceput sa vad si eu putin mai complex problema.
Apoi am discutat cu un medic roman care lucreaza la o instanta internationala ce elibereaza aprobari pentru lansarea medicamentelor - fac teste, aproba vaccine, etc. Foarte interesanta a fost convorbirea.
Fiecare cifra sau caz care apare presei in cazul unui vaccin este de o importanta majora. Uneori sunt interese foarte mari sa nu apara. Alterori este de importanta vitala chiar amanarea lansarii unui studiu. Chiar si cu saptamana, chiar si o zi. Sunt interese economice imense la mijloc.
Lotul de vaccine cumparat de Ministerul sanatatii din Romania a fost de 23 milioane de E. Daca acest vaccin este ineficient (sa spunem ca nu face rau) si protejeaza numai 4 ani... hm ... de ce sa incepi vaccinarea la 9 ani????????

Inca o data, discutand si punand la indoiala acest vaccin nu inseamna ca suntem niste taranci proaste care isi dau in bob si dau pasente daca sa creada sau nu. Si nici in aceeasi barca cu cei care spun ca sfarsitul lumii cade peste 3 luni. Este absolut vital sa incerci sa iti protejezi copilul de cancer - si la fel, de orice alta boala. Insa la fel de important sa nu iti lasi viata copilului sa insemne doar o statistica.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Xeno eu sunt de acord cu punctul tau de vedere si chiar cred ca sunt multe mituri si conspiratii care circula in Romania - pe baza credulitatii multora.

DAR, daca mamicile de fetite isi pun intrebari si citesc aproape tot ce scrie despre GArdsasil este complet de inteles - cu un vaccin nu te joci, nu se stie ce iceberg se afla.
Am vazut cu ceva timp in urma filmul The Constant Gardener *stiu ca a rulat si in Romania. M-a impresionat. Era despre interesele companiilor farmaceutice si despre testarea vaccinelor in Africa. Atunci am inceput sa vad si eu putin mai complex problema.
Apoi am discutat cu un medic roman care lucreaza la o instanta internationala ce elibereaza aprobari pentru lansarea medicamentelor - fac teste, aproba vaccine, etc. Foarte interesanta a fost convorbirea.
Fiecare cifra sau caz care apare presei in cazul unui vaccin este de o importanta majora. Uneori sunt interese foarte mari sa nu apara. Alterori este de importanta vitala chiar amanarea lansarii unui studiu. Chiar si cu saptamana, chiar si o zi. Sunt interese economice imense la mijloc.
Lotul de vaccine cumparat de Ministerul sanatatii din Romania a fost de 23 milioane de E. Daca acest vaccin este ineficient (sa spunem ca nu face rau) si protejeaza numai 4 ani... hm . de ce sa incepi vaccinarea la 8 ani????????

Inca o data, discutand si punand la indoiala acest vaccin nu inseamna ca suntem niste taranci proaste care isi dau in bob si dau pasente daca sa creada sau nu. este absolut vital sa incerci sa iti protejezi copilul de cancer - si la fel, de orice alta boala. Insa la fel de important sa nu iti lasi viata copilului sa insemne doar o statistica.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Lotul de vaccine cumparat de Ministerul sanatatii din Romania a fost de 23 milioane de E. Daca acest vaccin este ineficient (sa spunem ca nu face rau) si protejeaza numai 4 ani... hm ... de ce sa incepi vaccinarea la 9 ani????????

Inca o data, discutand si punand la indoiala acest vaccin nu inseamna ca suntem niste taranci proaste care isi dau in bob si dau pasente daca sa creada sau nu. Si nici in aceeasi barca cu cei care spun ca sfarsitul lumii cade peste 3 luni. Este absolut vital sa incerci sa iti protejezi copilul de cancer - si la fel, de orice alta boala. Insa la fel de important sa nu iti lasi viata copilului sa insemne doar o statistica.

Ca mare dreptate ai!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariamunteanu

Imi vine greu sa cred teoria conspiratiei ca suntem cobai ...

Ei uite vezi ca iar n-ai inima, cobailor crezi ca le convine sa fie tratati drept...cobai? N-au si ei o liga ptr apararea drepturilor? (in Romania filiala se numeste Xio, Inc.)
A

Mergi la inceput