Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 27
Tisina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianocica mai pe langa subiect, dar trebuie sa zic cuiv ca altfel mor...:((( tocmai am vb cu o prietena draga, o fetita de 10 ani. care m a sunat cumva jenata, ar fi vrut sa vb cu mine dar nu putea sa exprime ce si cum. pana la urma am aflat. pt ca tatal (singurul parinte) a refuzat sa ii faca vaccinul minune, a trebuit sa mearga la ginecolog, sa se suie pe capra, si sa fie verificata daca e virgina. apoi sa se elibereze o adeverinta pe tema asta, pe care trebuie sa o duca la scoala. cum mama ma-sii poti sa sa faci asta unui copil de 10 ani? caci chiar e un copil. nu, vaccinarea nu e obligatorie, e doar gratuita, dar ca sa n o faci...te sui pe capra la 10 ani.... Parent like there's no tomorrow! |
Revoltator!
Eu ca parinte, as fi refuzat sa imi duc copila la ginecolog, doar pentru ca mi-a cerut scoala, asa cum am refuzat sa ii fac vaccinul. Sa ma puna sa completez o alta declaratie pe proprie raspundere!
Cred ca ar trebui sa ii explici micutei ca "tanti doctor" a trebuit sa o consulte sa se asigure ca nu e bolnavioara, ca fetitele se pot imbolnavi si in "zona aceea"... in nici un caz ca a fost verificata de virginitate.... Ce stupizenie! ... Poti sa ii spui ca si tu faci periodic acest control (ca sa nu se simta singura in asta) ca sa te asiguri ca totul e ok...
Cu aceeasi ocazie poti sa ii povestesti despre igiena, manute curate cand ating zona cu pricina... greu sa nu aiba o mamica cu care sa vorbeasca despre asta! Bine ca te are pe tine!
Mult succes!
alexandraaaa spune:
citat din mesajul lui dianocica mai pe langa subiect, dar trebuie sa zic cuiv ca altfel mor...:((( tocmai am vb cu o prietena draga, o fetita de 10 ani. care m a sunat cumva jenata, ar fi vrut sa vb cu mine dar nu putea sa exprime ce si cum. pana la urma am aflat. pt ca tatal (singurul parinte) a refuzat sa ii faca vaccinul minune, a trebuit sa mearga la ginecolog, sa se suie pe capra, si sa fie verificata daca e virgina. apoi sa se elibereze o adeverinta pe tema asta, pe care trebuie sa o duca la scoala. cum mama ma-sii poti sa sa faci asta unui copil de 10 ani? caci chiar e un copil. nu, vaccinarea nu e obligatorie, e doar gratuita, dar ca sa n o faci...te sui pe capra la 10 ani.... Parent like there's no tomorrow! |
Si ce se intampla, daca ginecologul constata ca fata NU este virgina? O obliga sa faca vaccinul, cu sau fara consimtamant? In caz contrar, ce rost a avut un astfel de consult?
Mi se pare revoltator si anormal, pentru un copil o vizita la ginecolog poate sa fie o trauma. Eu daca as fi fost parinte al acestui copil cred ca as fi facut un scandal monstru, si in orice caz nu as fi acceptat sa verifice daca e fetita virgina sau nu.
Ca sa fiu on topic, si eu sunt usor sceptica in ceea ce priveste vaccinul. Sigur, este un lucru minunat sa existe un vaccin impotriva unei forme de cancer si sper ca in viitor sa apara aceasta posibilitate si pentru alte tipuri. Initial chiar as fi vrut sa mi-l fac si eu, desi probabil ca este prea tarziu. Totusi, daca as avea o fetita de 10 ani, cred ca as fi spus pas, si eventual peste 2-3 ani cand se va clarifica situatia cu efectele adverse, sa-i fac vaccinul din banii mei. De asta nici pentru mine nu m-am grabit sa aflu daca il mai pot face sau nu, pentru ca indiferent de raspuns voi mai amana aceasta decizie. Sunt sceptica si nu cred ca trebuie sa fiu condamnata pentru asta, pana la urma nu scepticismul este cel care ne face sa nu credem in fantome, creationism, extraterestrii verzi?
Andrada spune:
Ciudat si prietena lu vecina profesoarei de chimie din clasa a 4a a verisoarei cumnatei din Zalau spunea acelasi lucru. Sursa sigura sigura!! Ca doar sintem rude....cumva,
A
PS Inca doua pagini si aflam ca in timpul consultatiei i-a luat si un rinichi sa-l vinda in Patelimon. Vaccinarea nu e obligatorie dar te costa un rinichi
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
dianocica spune:
draga andrada, dragutza ca intotdeauna....fetitza in cauza este o buna prietena a noastra, pe care am cunoscut o in parc si care s a atasat de noi incredibil de mult. e o fetitza crescuta doar de tatal ei, care resimte f mult lipsa mamei. in timpul verii ne am intalnit zilnic, daca nu in parc atunci la noi acasa. nu vorbesc de dragul de-a face scenarii fantaziste, e un caz real.
si aceasta fetitza, pe care nu am mai vazut o asa des de cand a inceput scoala pt ca nu ne mai potrivim cu orele de iesit, aceasta fetitza m a sunat. de fapt mi-a dat bip. si cand am sunat o mi-a zis...a, ce bine ca m ai sunat acum, ca daca ma sunai un pic mai devreme eram la dr...apoi mi a povestit ce si cum. mi s-a strans sufletul cand am vazut cum a cautat un mod de a imi spune ce s a intamplat incercand sa nu se vada cat de marcata era.
iar aroganta ta depaseste, dinnou, limitele bunului simt. dupa standardele mele, evident.
Parent like there's no tomorrow!
Andrada spune:
Adica tatal a fost destul de ingrijorat de bunastarea fetitei ca sa refuze vaccinul dar a acceptat ca e "obligatoriu" examenul de "virginitate".
Undeva e totusi un deficit...
A
corinadana spune:
Andrada
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
sirimie spune:
citat din mesajul lui dianocica pt ca tatal (singurul parinte) a refuzat sa ii faca vaccinul minune, a trebuit sa mearga la ginecolog, sa se suie pe capra, si sa fie verificata daca e virgina. apoi sa se elibereze o adeverinta pe tema asta, pe care trebuie sa o duca la scoala. |
Nu inteleg. Scoala i-a cerut adeverinta pentru ca tatal a refuzat vaccinul? Dar de ce, in ce scop, refuzul tatalui nu era definitiv?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sirimie spune:
Din cite am inteles eu vaccinul are efect daca inca nu exista infestare cu acel virus. O femeie care vrea sa faca vaccinul trebuie sa isi faca teste daca are sau nu virusul si daca nu are, poate sa se vaccineze. Daca e in limita de virsta, pina la 26 de ani parca, e si mai bine.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iulia_b spune:
Pai daca 80% din femei au avut contactul cu virusul inseamna ca mai toate trebuie sa faca testul inainte. Deci ar trebui un screening gratuit.Inclusiv fetitele, ca transmisia nu-i exclusiv sexuala. Si daca ma gandesc cate fetite sunt lasate cu fundul gol la mare...
Ps pt binevoitori. Nu la controlul ginecologic m-am referit la screening, cel putin pt fetite, ci la vreun test de sange ceva, vor descoperi ei ceva...
Sabina spune:
andrada, ce e acuma vital, comportamentul tatalui sau umilirea fetitei
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo