Deficit de oameni normali !
Raspunsuri - Pagina 18
viviana spune:
Ce are una cu alta?
Si Nicolaescu este economist. Sau credeai ca e medic?
Nu puneti boabe de struguri in cuptorul cu microunde. Ele vor exploda.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
spic de grau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana 2. Cu vaccinul. Sint convinsa ca mare parte din parintii care au refuzat acum vaccinul nu au facut-o de teama "sterilizarii in masa" sau a altor prapastii de acest tip. Probabil ca o parte dintre parintii care azi au zis "nu" vaccinului, vor zice "da" la urmatoarea campanie, cind fetitele lor vor avea 14 ani, iar informatia cu privire la vaccin va fi deja mult mai structurata. www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Le 9 mars 2007, le Conseil Supérieur d'Hygiène Publique de France (CSHPF) et le Comité technique des vaccinations (CTV) recommandent la vaccination généralisée des jeunes filles de 14 ans contre les Papillomavirus Humain (types 6, 11, 16, 18)2. Ce même avis recommande de proposer la vaccination également aux jeunes filles et jeunes femmes de 15 à 23 ans qui n'auraient pas eu de rapports sexuels ou au plus tard, dans l'année suivant le début de leur vie sexuelle. |
Eu inteleg deci ca vaccinarea cu Gardasil se face INAINTE de a incepe viata sexuala sau CEL MAI TARZIU in anul imediat urmator inceperii vietii sexuale.
Care va sa zica frantuzoaicele isi incep viata sexuala la 14-15 ani, iar romancele la 9-10?
Va spun eu ca in maxim 5 ani o sa se faca vaccinul la nastere sau CEL tarziu in primul an de viata! Sa fie siguri ca nu isi incep viata sexuala fara sa fie vaccinate
sirimie spune:
citat din mesajul lui iileana Asta cu virsta n-am inteles-o nici eu. De ce facem noi vaccinul la 10 ani? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
www.hotnews.ro/stiri-esential-5158789-video-trebui-stie-mama-unei-fetite-10-ani-despre-vaccin.htm" target="_blank">aici
HotNews.ro: Intrebarea cititorului: Sa ne spuna de ce nu considera ca este mai adecvat sa mai asteptam 2 ani pana ce fetitele de 9-10 ani vor face 11-12 ani in conditiile in care acestea nu-si vor incepe viata sexuala si vor exista mai multe date la nivel mondial privind siguranta vaccinului.
dr.Adrian Streinu-Cercel: Contaminarea nu se face strict prin activitate sexuala. Problema mea este ca in momentul in care ajung sa ma contaminez cu virus sa am deja anticorpul acolo. Tipul cel mai mare de anticorpi este la varsta de 10-11 ani si ramane stabil, un lucru iarasi foarte important.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Alexia27 spune:
Am vazut azi la TV un medic care spunea ca se vaccineaza fetitele de 10 ani pentru ca la varsta asta organismul are imunitatea cea mai buna, ceea ce va duce la prelungirea efectului vaccinului. Dar nu a dat un raspuns referitor la cati ani exact are eficienta gardasilul.
iileana spune:
citat din mesajul lui sirimie dr.Adrian Streinu-Cercel: ...Problema mea este ca in momentul in care ajung sa ma contaminez cu virus sa am deja anticorpul acolo. Tipul cel mai mare de anticorpi este la varsta de 10-11 ani si ramane stabil... . |
Pai "anticorpul" citi ani ramine acolo?
Pe ce perioada de timp se intinde protectia oferita de vaccin?
xenocid spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iileana
Pai "anticorpul" citi ani ramine acolo? Pe ce perioada de timp se intinde protectia oferita de vaccin? www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
Medicul prezent aseara in studio la Realitatea TV a spus ca la cei vaccinati acum 6 ani raspunsul imun e inca puternic. Asa ca astazi producatorul garanteaza o protectie de cel putin 6 ani. La anul vor fi 7 in anul urmator 8.
sirimie spune:
Streinu-Cercel spune ca 7 ani jumate, tot la link-ul p care l-am dat.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
citat din mesajul lui xenocid Asa ca astazi producatorul garanteaza o protectie de cel putin 6 ani. La anul vor fi 7 in anul urmator 8. |
S-o luam altfel.
Aveti idee la ce interval de timp prevede Ministerul Sanatatii de la noi repetarea vaccinului in campanii scolare (gratuite, deci)?
Eu mi-am imaginat (recunosc, fara vre-un motiv anume) ca-i vorba cam de 4 ani, si atunci mi se parea o rezolvare ca fetitele care nu s-au vaccinat la 10 ani o vor face la 14, alaturi de colegele lor care vor fi atunci re-vaccinate.
papadie spune:
citat din mesajul lui 26octombrie p.s. ce bine e inapoi pe forum, mi-ati lipsit. mai ramane sa ma "vad" si cu guestus si veselia mea va fi deplina! (sunt atat de anormala incat poti sa ma crezi, vorbesc serios!) Luana si Hora Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte” (Juan Ramon Jimenez) |
Pe mine , marturisesc, m-a trecut un sentiment de leasân pe la lingurica. de emotie:) (pe 26 ale lu' Brumarel chiar m-am gandit la tine:-))
citat din mesajul lui xenocid Medicul prezent aseara in studio la Realitatea TV a spus ca la cei vaccinati acum 6 ani raspunsul imun e inca puternic. Asa ca astazi producatorul garanteaza o protectie de cel putin 6 ani. La anul vor fi 7 in anul urmator 8. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Si in 3 ani vor ajunge la concluzia ca daca vaccineaza gravidele pruncii vor fi protejati forever. Ne vom lamuri la urmatoarea discutie daca vor vaccina numai mamele de fete sau si mamele de baieti.
Banii astia puteau fi folositi CU SUCCES pentru acea sectie de cardio infantila. (pe mine ma tot racaie ca heirupul asta vaccinesc a aparut in campania electorala)
PS: nu cred in horoscop, vrajitoare, extraterestri, pisica neagra si nu sper ca pe piata o sa apara vreodata vaccinul antiprostita:)
PPS: mi-am vaccinat copiii! (ceea ce inseamna ca voi da sanse si acestui vaccin DACA si numai daca...)
Facerea de bine nu ramane niciodata nepedepsita