Cum va descurcati (cu copii de varste f apropiate)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Si la noi diferenta e de 1 an si aproape 2 luni (14.04.2005 si 04.06.2006).
Asa am vrut, sa fie cat mai apropiate ca varsta, si intr-adevar cresc tare frumos impreuna.

Ne-a fost si noua greu, dar acum incep sa ma inteleg altfel cu amandoua, am indraznit sa ies cu ele la cumparaturi, in parc, comunicam usor si ne intelegem mult mai bine (decat in urma cu un an - un an jumatate)
Gelozie a fost si la noi, si inca mai e, dar am incercat sa corectez greselile mele si ale ei, si in mare parte am reusit.

Azi dimineata de ex, primele cuvinte ale celei mici cand s-a trezit au fost "unde e Irina?". Si apoi "unde e tati?"

Legat de carucior, cand s-a nascut Nati ma batea si pe mine gandul sa iau un carucior dublu. Nu de gemeni, sunt unele speciale pentru copii de varste apropiate.
Insa mi se parea greu de manuit, plus ca nu cred ca incapea in lift, asa ca m-am multumit cu 2 carucioare sport (altfel nu incapeau in porbagaj).

Va las, ma intorc la zurbagii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

bun venit fetelor noi, daca va putem ajuta cu vreun sfat, ne gasiti aici, cu drag
primele luni vor fi mai grele, pana va acomodati, pana isi face si cel mic un program de somn oarecum previzibil
dar sa nu disperati, de multe ori va veti simti complesite, ca nu mai aveti putere, rabdare, timp ... nu uitati puii vostri sunt cei mai importanti, curatenia, casa ... pot sa treaca pe locul 2

ymca multumesc pt pozele cu bicicleta, daca cumva mai aduc la tine la magazin, te rog, sa imi spui, imi doresc si eu pt la primavara

nemora ai vazut pe undeva pe la noi varianta de buggypod de la revelo? eu am incercat sa il cumpar dupa ebay, dar taxele sunt f mari, ajungea la mine la 150 lire, pe banii astia luam alt carut

Yvonne merge pe langa carucior pana in parc si inapoi, nu mai pot sa o pun langa David pt ca el a crescut f mult, are 69 cm.
Vad ca nu a mai cerut in carut in ultima perioada.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Aventurile strengaritei Yvonne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumim de urari, va citim in continuare si incercam sa invatam din timp.

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

3 ani si 3 luni si 1 an si 4 luni.... e greu, cumplit de greu de cand nu avem bona, cea mare nu a mers la gradi fiind bolnavioara, si eu lucrezE GREU, DAR E MINUNAT! sincer, as vrea sa pot sta cu ele acasa non-stop, desi de cand fac asta ma plang ca mi-e greu.

De luni merge cea mare la gradi si pt cea mica vine o bona noua... a7a....

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mondor spune:

Draga noastra Ripley, multa bafta cu bona!!! E asa greu sa mai gasesti oameni seriosi in ziua de azi!!! Te inteleg perfect, eu inca nu lucrez, dar probabil prin toamna, o sa trebuiasca sa caut o cresa si sa lucrez...ca banii nu ajung, indiferent cate eforturi ai face....
La noi varianta cu bona pica din start, in principal din motive financiare....dar te inteleg, pentru ca la baietel cand a implinit 2 ani si a trebuit sa ma intorc la servici....nu am vrut sa-l dau la cresa ...am trecut pe acolo...am vazut copiii urland si m-am descurajat!!
Am cautat bona peste bona...adica am incercat si mai tanara, si mai batrana, dar tot nu au grija de copilul tau asa cum ai avea tu...din pacate!!!
Iti doresc sa ai parte de o bona serioasa, si cu multa rabdare se v-or gasi solutii la toate problemele!!!
SA AUZIM NUMAI DE BINE!!!

mondor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Iriss, l-am ochit in catalogul de la premaman, asa ca daca ai drum prin carrefourul de la baneasa, fa o intrebare la premaman daca il aduc.

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

ripley, mult succes! eu sunt printre norocoasele cu bona OK...si asa am avut mereu noroc sa gasesc oameni buni (cand am avut nevoie de ajutor la curatenie sau pentru orice alte probleme; nu stiu cum se face ca gasesc rapid, oameni extraordinari...adica stiu ca e vorba de norocul meu)

s-a intors vineri cea mare dintr-o vizita si m-a gasit in sufragerie cu cea mica; imbracata cum era, rosie in obraji, cu caciula si fular, a mangaiat-o pe obraz pe cea mica si a intrebat-o: "Ti-a fost dor de mine? DA? haide ca vin sa ne jucam!"...a fost asa de frumos, cum a tras ea concluzia ca a fost dorita.

raportez 2 nopti de somn impreuna...stiti cum scrie pe ambalajul de la ciocolata ca se pot gasi urme de alune bbla bla...asa si la mine, 2 nopti impreuna cu urme fine de somn...eu n-am dormit ca ele s-au odihnit destul de bine incat sa ma faca sa continuu experimentul.

cand suntem acasa, este acum mai simplu de stat cu amandoua pentru ca-si gasesc deja diverse jocuri comune si oricum le face placere sa stea una langa alta, decat doar cu cate una.
la iesit afara e inca mai simplu sa le luam pe rand, mai ales ca le plac lucruri diferite. una vrea mult pe afara iar cealalta adora locurile de joaca, jucariile si inca suntem pe bioritmuri diferite.

gelozia o tinem sub control gratie puterilor mele miraculoase de a le tine pe una in brate si alta in carca. si cu multe explicatii, vorbe, declaratii de dragoste. eu am noroc cu altceva: cea mare nu e genul lipicioso-pupacios iar cea mica e. prin urmare am parte de ceva giugiuleli cu cea mica, iar cealalta nu se supara pentru ca nu o intereseaza deloc procesul. iar cand apare si ea la pupat, e un eveniment atat de mare, incat las balta orice ca sa ma pot bucura de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

nemora in feeria este prenatal, nu premaman, este aceeasi firma?
oricum cand am drum o sa intreb de el
pe mine nu prea ma mai intereseaza f mult, ce mare merge pe jos mereu si pare sa nu oboseseasca
cred ca la primavara o sa cumpar tricicleta cu 2 locuri (sper sa mai aduca la ymca)
sau daca nu gasesc, oricum celei mari ii voi lua o tricicleta, asa ca va fi mai usor de venit din parc (este si f aproape de noi)

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

este si premaman, mai este unul parca si in oras
de prenatal nu stiu

cumnata-mea din State a gasit un carutz de 2 copii second cu 50 de dolari
mi-l trimite cu vaporul
daca aveti pe cineva in strainatate cred ca-s mult mai ieftine

Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Hello, hello...

Am facut botezul lui Raducu. Pentru poveste si poze, vedeti pe blog la samnatura (pozele in dreapta la linkuri) daca aveti timp...

Noi avem o faza de ceva vreme (cu Teo). Il cam apuca bazdacii pe unde mergem, si plange, urla, face urat... istericale le-as zice. Nu mai stiu cum sa ma abtin sa nu-l pleznesc ca e cateodata de cosmar cat poate urla, pana se sufoca. In fine, sa dea Domnul sa treaca repede.
Voi ati patit asa ceva?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput