Carrefour - nu cumparati

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Va dati seama ce spagi da C. la OPC ca sa fie lasati in pace.
Cat despre Piedone el era la o organizatie ,protectia cetateanului parca se numea,nu stiu ce statut avea acea organizatie,dar facea numai lucruri urate cu amenintari de amenzi,controale,daca nu se dadea ce avea el nevoie.Lumea se speria ca nu stia ce putere aceasta organizatie.Sotul meu a patit-o la firma ,noroc ca juristul i-a dumirit ca omul nu are nici un drept de control,l-au amenintat ca-l reclama la Politie si cheama televiziunea si a plecat cu coada intre picioare.
Mie mi-e sila de el cand era pe la primarie parca si mergea in piata si dadea cu piciorul in patrunjelul taranilor care vindeau pe trotuar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Imi cer scuze in legatura cu Piedone ca l-am facut primar de alt sector si am crezut ca a lucrat pe la OPC ca si eu l-am vazut pe la Tv facand tot felul de figuri prin piete si purtandu-se mizerabil cu ei. Acum m-am lamurit de fapt ce lucra el inainte de a fi primar.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Daca tot se vorbeste de Carrefour, sa va spun si eu ca am luat sambata trecuta paine pave si acasa am constatat ca era plina de gargarite. Si cand ma gandesc ca am dat copiilor sa manance din ea in drum spre casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mie mi s-a intamplat sa cumpar iaurt expirat din Carrefour si am vrut sa fac reclamatie dar nu am avut timp sa ma intorc inapoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am patit-o cu aprox 1 an in urma la un LA FOURMI, cu niste iaurturi pt copil care nu erau expirate dar cand le-am desfacut acasa aveau mucegai deasupra. Am scris pe site la OPC, am povestit cu lux de amanunte patania si am primit un mail la vreo 2 zile dupa, in care eram rugata sa trimit si copii dupa documentele justificative(bon, chitanta, etc). Am trimis...apoi la vreo luna de zile am primit iar un mail, in care mi se aducea la cunsotinta ca s-au facut verificari, ca am avut dreptate, s-au mai gasit produse exact la fel cum am descris eu in magazin si imi trimiteau si o copie dupa procesul verbal facut acolo, cu amenda aferenta...vreo 60 mil daca imi aduc eu bine aminte. O fi mult, o fi putin...macar au primit o pedeapsa.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

tot e bine.

decat sa simti ca te lupti cu morile de vant.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

eu apelez la OPC de cate ori e nevoie, am reclamat DOMO, Billa, RDS&RCS cu succes. pot fi ei mari si tari dar daca au nereguli nu-i iarta OPC-ul.asa ca nu ezitati cand aveti probleme
e f usor acum ca au varianta online. SA STITI CA FUNCTIONEAZA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

eu evit sa cumpar pungulite din acestea cu dulciuri si surprize,pt ca in general contin produse ce nu se vand.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,

Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Citat:
citat din mesajul lui loryi1974
.....
Dar de ce oare de cate ori luam un salam expirat din magazin fara sa verificam (in definitiv,acolo lucreaza oameni,unii cinstiti,altii mai putin...)hop ,in loc sa reclamam la organele competente ,ne repezim la forum?Sa urmeze oare topicul despre iaurtul danone cel producator de nu stiu ce minuni sau depsre laptele Fulga/Dorna stricat?

Draga Lory,
Cred ca am explicat clar motivele mele de a scrie pe forum si nu am reclamat produsul in sine ci faptul ca cei din magazinul Carrefour vind produsul expirat si nu de o zi doua trei, ci expirat de 3 luni. N-am stiut faza cu scanatul produsului si a bonului si cu reclamatia on-line, dar am sa caut bonul si punga si am sa fac si reclamatia on-line la OPC.
Citat:
citat din mesajul lui Ortansa

eu evit sa cumpar pungulite din acestea cu dulciuri si surprize,pt ca in general contin produse ce nu se vand.

Multumesc Ortansa, n-am stiut, a fost cred ca ultima data cind fac asemenea experiente. M-a atras poza lui Scooby de pe punga, Bogdan fiind fan Scooby.

,

Karina

Mergi la inceput