Carrefour - nu cumparati
Vreau sa va atrag atentia asupra pungilor cu surprize de la Carrefour, ca sint expirate din 30.06.2008 ! Dupa ce ca pretul este f. mare (~24 lei), in punga ai "surpriza" sa gasesti doar o carticica de colorat, niste creioane colorate, 2 jucarele simplute si un Chupa Chups. Dar aveti grija sa nu-l lasati pe copil sa pape acadeaua, cum va spuneam e expirata !
Eu am cumparat de la Carrefour Militari si mi-e tare greu sa ma intorc la ei sa le fac scandal, mai ales ca Bogdan a fost f. incintat de jucarele (desi sincer nu sint cine stie ce). E adevarat, n-am fost atenta, dar chiar sa se bazeze pe neatentia noastra ?! Tare mi-ar fi placut sa-i reclam la OPC, dar nu-mi permite timpul, asa ca am apelat la o solutie de compromis: va scriu voua, macar voi sa nu cumparati aceste marfuri sau sa va uitati atente la data de expirare, poate ca or fi unele si in termen. Eu am cumparat punga cu Scooby Doo.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Un mic ajutor poate schimba viata unui copil:
1. Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5*
2. Si ingerii au nevoie...19 martie primul transplant - Blogul lui Bogdan-Andrei (Dodo-pui)
3. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema
Raspunsuri
ladyJ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Karina Vreau sa va atrag atentia asupra pungilor cu surprize de la Carrefour, ca sint expirate din 30.06.2008 ! Dupa ce ca pretul este f. mare (~24 lei), in punga ai "surpriza" sa gasesti doar o carticica de colorat, niste creioane colorate, 2 jucarele simplute si un Chupa Chups. Dar aveti grija sa nu-l lasati pe copil sa pape acadeaua, cum va spuneam e expirata ! Eu am cumparat de la Carrefour Militari si mi-e tare greu sa ma intorc la ei sa le fac scandal, mai ales ca Bogdan a fost f. incintat de jucarele (desi sincer nu sint cine stie ce). E adevarat, n-am fost atenta, dar chiar sa se bazeze pe neatentia noastra ?! Tare mi-ar fi placut sa-i reclam la OPC, dar nu-mi permite timpul, asa ca am apelat la o solutie de compromis: va scriu voua, macar voi sa nu cumparati aceste marfuri sau sa va uitati atente la data de expirare, poate ca or fi unele si in termen. Eu am cumparat punga cu Scooby Doo. Karina + Bogdanel Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine Un mic ajutor poate schimba viata unui copil: 1. Emma - 5,9 ani are nevoie de ajutor *5* 2. Si ingerii au nevoie...19 martie primul transplant - Blogul lui Bogdan-Andrei (Dodo-pui) 3. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema |
Dar de ce nu reclami la OPC?
Eu ma uit intotdeauna la data de expirare a produselor pe care doresc sa le cumpar.
kokiy spune:
Eu daca gasesc intr-un market(poate fi si mama carrefour-ului) un produs expirat pe raft il arunc pe jos ... in nesimtirea mea, ma apuc si le dau jos de pe raft, iar cel mai tare imi place cand se sesizeaza vreun lucrator si-mi atrage atentia ...atunci ii dau urmatoarea replica"daca nu va faceti curat in rafturi si ne dati produse expirate,las ca va fac eu curat"...bineinteles ca am o gura de ma aude juma' de magazin ...
Inca n-am gasit nimic la sticle dar gasesc eu o solutie si pentru ele...eventual o deschid in fata casei de marcat ,apoi spun ca n-o mai cumpar pentru ca nu-mi place mirosul ...abia astept sa vina un sef sa-mi spuna s-o cumpar ASA EXPIRATA ...
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
ni-na spune:
Am fost de trei ori in Carrefour-ul din oras si de trei ori am luat teapa...magazinul e deschis de maxim 2 luni..
Prima data,la 3-4 zile de deschidere,am cumparat oua si ,desi erau in termen de garantie miroseau cand le prajeai de numa numa.....
A doua oara cumpar croisante proaspete si erau uscate
A treia oara cumpar crap proaspat si era extrem de lipicios..
Ce credeti,mai merg a patra oara??????????
madau spune:
Intra pe site la OPC si poti face reclamatia online, au acolo un formular pe care trebuie sa-l completezi. Ei vor investiga cazul si vei primi raspunsul pe mail...in maxim 1 luna. Cu ce s-a constatat, ce masuri s-au luat. Nu lasa lucrurile asa
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
_Ralu_ spune:
eu zic, ca daca mai ai bonul si acadeaua cu pricina, sa faci macar o reclamatie la opc on-line sau telefonic....macat atat poti face. mie mi se pare INADMISIBIL ca un market de marimea lui carrefour sa aiba pe rafturi produse expirate. nu au nicio scuza...
sa zicem ca se poate intampla sa fie produsele in termen si totusi alterate pt ca au fost depozitate in conditii improprii...dar sa fie expirate...
de multe ori vedem lasate pe rafturi iaurturi, cutii de branza, unt...si alte produse care trebuie pastrate la frigider...le lasa cumparatorii care se razgandesc dupa ce le-au cumparat, si le e lene sa le mai duca la locul lor...(si chiar daca le-ar duce dupa doua ore plimbate prin magazin...)....oare ce se intampla cu acele produse? banuiesc ca ajung din nou pe rafturi si cu putin noroc, noi le cumparam....
posibil ca asta sa fi fost si cazul cu ouale...
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
papanash spune:
de la orhideea am cumparat cascaval, dupa 2 zile am vazut ca sub eticheta mai era una, mai mica, in care data expirarii era cu 2 saptamani inainte de cumparare.
din pacate nu mai aveam bonul de casa sa-l scanez si sa-l trimit la opc.
oua, am cumparat din 2 marketuri diferite, toate in termen de garantie dar cu un miros insuportabil.
mare atentie la carnea tocata, mezeluri, etc. se pare ca 'nimic nu se pierde, totul se transforma', din pacate.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Deianira spune:
Atentie si la Billa. Cu ceva timp in urma am facut promotie acolo si am remarcat ca vanzatorii, desi remarcau ca marfa e expirata o lasau pe rafturi .
aura_m spune:
Si cu OPC-ul asta chiar nu stiu ce sa spun. In martie am fost la fratele meu in Anglia si m-a rugat sa-i cumpar ceva din Romania, mezeluri, condimente, nu ca acolo nu ar avea dar vroia sa manance si romanesti si am fost in Cora sa cumpar. Intr-adevar gresala mea ca nu m-am uitat la data expirarii, mezelurile erau expirate, nu toate, nu cu mult timp dar erau si am sunat la OPC dupa ce am facut rost de tel de la informatii, era in week-end, mi-a raspuns un domn plictisit, cred ca a si ras de mine, ca de ce nu m-am uitat acolo la termenul de garantie chestii din astea. Eu nu aveam timp de umblat ca eram pe punctul de plecare dar i-am zis ca daca mai gasesc produse expirate in Cora fac reclamatie. Eu nu cumpar din Cora mancare, am magazinele mele de unde cumpar, am facut destule expirimente pe banii mei si nu mai vreau sa fac, dar atunci ma rugase fratele meu sa cumpar, mai ales ca erau in tipla, ca asta era si scopul, o gama mai variata oricum cand am mai fost in Cora si am mai cumparat mezeluri ca daca tot eram pe acolo si sa nu mai merg in piata m-am uitat cu atentie la garantie.
Asa ca nici OPC_UL nu este grozav, ei nu-si iau comisionul? Il stiti pe PIEDONE, primarul de la sectorul 5 acum? Lucra la OPC inainte si acum cativa ani, cand am venit in Bucuresti m-am angajat la inceput la Mega Image si cand mergeam la serviciu l-am vazut iesind din magazin cu niste plase pline cu produse, mai era cu un barbat care cara plasele, cred ca era bodyguard-ul. Credeti ca a platit ptr ce era acolo sau era comisionul lui? Sau erau produsele expirate si a facut el curat?
AURA
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aura_m Si cu OPC-ul asta chiar nu stiu ce sa spun. In martie am fost la fratele meu in Anglia si m-a rugat sa-i cumpar ceva din Romania, mezeluri, condimente, nu ca acolo nu ar avea dar vroia sa manance si romanesti si am fost in Cora sa cumpar. Intr-adevar gresala mea ca nu m-am uitat la data expirarii, mezelurile erau expirate, nu toate, nu cu mult timp dar erau si am sunat la OPC dupa ce am facut rost de tel de la informatii, era in week-end, mi-a raspuns un domn plictisit, cred ca a si ras de mine, ca de ce nu m-am uitat acolo la termenul de garantie chestii din astea. Eu nu aveam timp de umblat ca eram pe punctul de plecare dar i-am zis ca daca mai gasesc produse expirate in Cora fac reclamatie. Eu nu cumpar din Cora mancare, am magazinele mele de unde cumpar, am facut destule expirimente pe banii mei si nu mai vreau sa fac, dar atunci ma rugase fratele meu sa cumpar, mai ales ca erau in tipla, ca asta era si scopul, o gama mai variata oricum cand am mai fost in Cora si am mai cumparat mezeluri ca daca tot eram pe acolo si sa nu mai merg in piata m-am uitat cu atentie la garantie. Asa ca nici OPC_UL nu este grozav, ei nu-si iau comisionul? Il stiti pe PIEDONE, primarul de la sectorul 5 acum? Lucra la OPC inainte si acum cativa ani, cand am venit in Bucuresti m-am angajat la inceput la Mega Image si cand mergeam la serviciu l-am vazut iesind din magazin cu niste plase pline cu produse, mai era cu un barbat care cara plasele, cred ca era bodyguard-ul. Credeti ca a platit ptr ce era acolo sau era comisionul lui? Sau erau produsele expirate si a facut el curat? AURA |
Piedone e primar la sectorul 4 si n-a lucrat niciodata la OPC,a fost inspector la Primaria sectorului 6.
Din franturi de informatii livrate pe post de "stiu eu" iese doar o dezinformare si o neincredere in ce poate Opc-ul.
Eu am beneficiat recent de o rezolvare prin OpC si de aceea le iau astazi apararea.Numai ca trebuie respectate anumite proceduri:reclamatia se face fie online adaugand si documente justificativwe scanate,fie la sediul lor cu bonul fiscal si salamul incriminat drept dovezi.
Procedura este facuta asa pentru a se evita abuzurile si glumitele nebunilor care dau telefon si la 112.
Dar de ce oare de cate ori luam un salam expirat din magazin fara sa verificam (in definitiv,acolo lucreaza oameni,unii cinstiti,altii mai putin...)hop ,in loc sa reclamam la organele competente ,ne repezim la forum?Sa urmeze oare topicul despre iaurtul danone cel producator de nu stiu ce minuni sau depsre laptele Fulga/Dorna stricat?
Robertino26 spune:
degeaba mergeti la opc.e vorba de multi,ff multi bani si deageaba .
A mai fost un caz in state asemanator,numai ca o persoana mai inspirata a filamt produsele cu un telefon mobil si a iesit mare tamtam la tv
ASTFEL DE SEMNATURA NU ESTE PERMISA DE REGULAMENT