Nou stil de viata (237)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Hopes, tare gluma, am ris cu pofta si parca mi s-a dus un pic din stres!

Cam in postura lu badea ala am fost eu cam toata luna! Am crezut ca mor nu alta! Am avut o colega care s-a operat si a trebuit sa ii fac si portofoliul ei peste tot ceea ce faceam eu... Dar ieri am dat rapoartele deja, toate numerele s-au potrivit, lumea este multumita...in fine...am facut-o si pe asta!
Pentru ca ea facea altfel de portfoliu, a trebuit sa invat din zbor si bineinteles ca am orbecait pina le-am brodit. Ajungeam in fiecare seara cu o durere de cap acasa, acolo ma luau fetele de "fresh" si uite-asa am avut o viata spartana in ultima luna!
Inca ma mai doare capul de atita stres, a trebuit sa ii schimb tipei toate templaturile de excel ca ea le facea ca in epoca de piatra, am visat formule si noaptea, ma trezeam ca din cosmar, pe bune!

Mi-am luat un cintar si eu, din ala electronic si am zis ca ajunge atita destrabalare, dom'le! Ar trebui sa am putina grija si de mine, ce naiba! M-am neglijat mult prea mult... Din lipsa de timp care sa imi apartina (mereu fac cite ceva pentru altcineva: curat, mincare pentru fete, plimbat fetele, lucrat pentru altcineva!) din sentimentul de vina ca nu le fac pe toate cum ar trebui de bine. Pur si simplu m-am pus pe ultimul loc in viata mea si asta nu e bine!

La lunch ies o ora si ma plimb prin centru, pe afara, nu pe la subsoluri, sa respir aer curat si sa imi limpezesc creierii obositi!

Am vrut sa va intreb ceva: voi faceti fursecuri si prajituri de Craciun?... Sau il considerati un act de masochism?
Eu faceam de fiecare data cu fetele mele... Oare sa mai fac si anul asta sau sa facem platouri de fructe taiate sa il punem si pe Santa Claus la regim?

Pup toate frumoasele, nu am avut timp sa intru pe la voi, o sa citesc din urma de weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Hopes, tare misto bancul!
Hei, se vorbeste pe aici de o intalneala! vreau si euati-mi detalii, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tlaura, intilnirea s-a fixat pentru marti dupa 17.00 si acum asteptam sugestii pentru loc.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne frumoase!

N-am fugit in lume, desi nu am scris de doua zile; am alergat de colo-colo cu tot felul de treburi, iar azi am avut o zi libera; am fost la coafor si m-am vopsit, am dat o tura prin Ikea si mi-am mai luat tot felul de prostii pentru bucatarie (cand ajung acoli ma apuca asa o isterie de cumparat borcanele, castronele, cani si tot asa), am facut cumparaturi si gata ziua. Acum am culcat copilu', C. e la serviciu, asa ca's singurica si ma rasfat. Cu voi.

Vik, felicitari pentru cele 69 de kg! Ai ajuns sub 70, cand faci cumparaturile ca sa sarbatoresti?

Carmen, 7 kg in doua luni este super-super! Felicitari din nou!

Laura, ce te supara? Putem sa te ajutam cum ceva? Daca nu, primeste un gand bun din partea mea!

Claudia, sandalutele de care zici, cele pe care le purtam in poza cu rochita roz, sunt sandalutele mele de la nunta. Dar fiind niste sandale bune si fitzoase, iaca, inca le port si nu's demodate deloc. Si eu vreau niste blugi negri, mai stramti, ca's fan Uggs pe timpul iernii si vin bine cu blugi mai stramtuti. Dar n-am rabdare sa caut... ma apuca nebunia in magazine si plec ca din pusca.

Caro, sanatate!

Delia, Ruxandra, daca ne intalnim dupa-amiaza, atunci cred ca o cafenea este cel mai potrivit loc. Eu pot sa sugerez o gramada, dar sunt "bias" si as sugera nordul Bucurestiului, caci acolo stau; asa ca va las pe voi sa alegeti si vin unde spuneti voi.

Madeline, sanatate la puiut!

Sabina, fruntea sus, hai arata'le uratilor aia de la facultate de ce esti in stare! Asa ma revolta atitudinea asta.... am facut o facultate unde 99% din profesori erau barbati; misogini pana in maduva oaselor... ne tratau oribil. Fruntea sus! Tu stii ca poti!

Doamnelor, maine ma duc sa-mi platesc abonamentul la sala; cum diferenta de pret intre abonament pe 6 luni sau 1 an este foarte mica, o sa-mi fac pe un an! Yupiiii!! Si maine merg si la prima ora de sport, de la 11.30.

O seara buna va doresc!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Anda, ultima ta postare pe blog m-a lasat complet umita, cu gura larg cascata, cu ochii bulbucati si lesinata de pofta! Super tare! felicitari.

Hai sa va scriu si eu un banc, caci m-a amuzat.

Comandantul sectiei de politie le spune subalternilor:

- Baieti, maine sa veniti pregatiti, ca mergem la Nunta lui Figaro.

A doua zi vin "baietii" la costum, cu copii, sotii, flori, cadouri.

Comandantul se uita la ei mirat si le zice:

- Bai... da ce sunteti asa prosti! Nu mergem la nunta, mergem la opera! Nunta lui Figaro e opera! Prosti sunteti!

La care unul dintre baieti ii spune:

- Hai sefu' nu mai zice asa... ca nici noi nu ti-am zis nimic cand te-am invitat la Lacul Lebedelor si ai venit cu unditele dupa tine!!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

seara buna.

Ma rasfat si eu cu voi, cum face si Gabi, toate ar fi bune si frumoase - rasfat total - daca cel mic n-ar fi cu febra, muci, tuse, voma...si avem deja o zi de Augmentin. Offf, se pare ca-i sezonul virusilor, Made, ce antibiotic ia Roli? Ma bucur ca e mai bine. WW tinea cu sfintenie Crystina...din pacate nu mai stiu nimic de ea.

Gabi, sa-ti fie de bine rasfatul si multumim de banc. Asa ne mai descretim si noi fruntile. Felicitari pentru abonament si sa ne spui impresii dupa prima zi.

Happy, io fac praji si fursecuri de Craciun. Ard de nerabdare, .

Laura, trebuie sa avem nadejde ca totul va fi bine. Ma gandesc la tine.

Caro, primeste urari de sanatate si din partea mea.

Clau, spor la cumparaturi. Imi place ca ai grija de tine, :).

Vik, uite alimentele bogate in crom: ficatul, nucile, cartofii, cerealele integrale, branza.

Hopes, va pregatiti penru ziua lui Edi?
tare bancul...:)

Roxa, felicitari pentru consecventa cu care te tii de sport. Ma bucur ca ti-au iesit analizele bune, te-ai linistit si tu.

Delia, care mai e viata ta?

Vio, fii linistita, poti raporta miercuri ori atunci cand ai timp.

Daniela, multumesc de urari.

Zuzi, merge treaba, merge?

va pup pe toate, mai stau putin pe net si bag nani.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hahaha bune bancuri:))Caro, Deli are dreptate, vreo 30 min ajung, nu tre sa fii nici prea obosita inainte de forta. Dar la ce fel de greutati te referi? La haltere de mina, de juma de kg un kg? Sau aparate? Gabi, te simt ca esti in pasa mai buna:), asta e bine. Pai cumparaturi am mai facut de cind ma tot invirt in jurul lui 70, ba cu plus ba cu minus, asa imi propusesem, sa nu-mi iau nimic pina la 70kg si chiar m-am tinut de treaba asta. Nu prea am iesit din 2 perechi de jeansi luati habar nu am, cred acum o mie de ani.Happy cum mai ai parul? Ce bine iti mai statea in pozele alea de la petrecerea de Craciun data de firma unde lucrezi, acum multi ani, cind inca traia Alin. Esti o femeie frumoasa, scapi tu si de kg astea in plus, macar o parte, oricum ramii o superwoman ca-n melodia aia a Alicei Keys:http://www.youtube.com/watch?v=xK8t0gP4isEVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Tlaura, intilnirea s-a fixat pentru marti dupa 17.00 si acum asteptam sugestii pentru loc.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Care marti? 2 decembrie?
Cat despre loc, ce ati vrea; o cafenea, un Mc., cofetarie? caci pentru parc e prea frig?
Si banuiesc ca prin centru pe undeva, nu?

Gabi, multumesc de oferta; nimic concret, doar maruntisurile zilnice care in mod normal ar trebui sa decurga firesc, la mine se tot inoada! ma duc la doctor (cu programare dupa 2 saptamani de asteptare), intervine ceva si nu vine doctorul (chiar in ziua aia); Mi-a cazut un colt de masea, bineinteles ca dentista mea nu e in tara, daca plec undeva, imi ppleaca tramvaiul/masina de sub nas si astept o jumatate de ora... spal rufe albe, mi se opreste apa, iar cand ii da drumul (se sparsese o teava in zona), vine cu rugina si imi strica absolut tot...etc! sa-ti mai zic?
si bineintels faptul ca nu imi gasec un job, e ca un gaz pe foc! Nu se mai intelege nimni cu mine; venisem atat de optimista in tara!!!
Mephala, multumesc pentru gand!
Madelaine, pe mine ma tenteaza dieta WW. Dar sa o tin cu cineva care se pricepe, sa ne dea sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna de dimineata

poftiti la cafele, ceaiuri, sucuri naturale si un mic dejun sanatos[la alegere, mic dejun englezesc, reteta WW ca tot se vb pe aici, cereale cu fructe proaspete si ce va mai pofteste inimioara)

Aveam ceva poze de la micul dejun dar nu reusesc sa le postez.

Pupici la toata lumea.Incerc in limita timpului sa va mai citesc,dar nu mai apuc sa raspund.

Carmen, da sunt bine,dar asa cum spuneam nu apuc sa mai intru.

Anda, nu m-am mutam, abia in decembrie am sa incep usor , usor,dar propiu zis de la 1 ian voi fi acolo.

Lou

Cineva intreba de WW si pe mine ma bate gandul, ma mai inspir de pe forumul lor, din cartea ce o am,dar parca mai usor e cand mai am pe cineva langa.Iar sa ma abonez acum nu prea imi da mana sa dau 50e, asa ca poate facem "forumul" nostru aici .

Azi e ziua cea mare cand ii vom spune sefului ca din ian nu mai venim, sa vedem cum o sa reactioneze.

Salut toate fetele nenominalizate.

Va doresc un we placut, sper sa mai reusesc azi sa intru.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor.

Am baut citindu-va...nu am dat la nimeni ca am nimerit putina si asa de buna am baut-o eu toata

Ce va invidiez pentru intalneala, daca eram acolo, veneam negresit! De ce nu mergeti la unul dintre mall-uri? Poate mancati ceva mai exotic (Thai, chestii si dietetic...) eu sunt fan mall-uri...

Carmen draga, o sa incerc si eu Garcinia asta Cambogia, ca am auzit de ea si daca la tine a functionat asa de bine, presupun ca si eu voi simti ceva. Si eu cu spirulina am mancat mai putina cioco, adica am redus de pe la o cioco sau 2 pe zi la unul sau 2 batonashe...din pacate nu pot sa-mi imaginez viata fara Mars delight sau M&M, dar poate daca nu mai poftesc nu voi mai cumpara...

Happy, ce fain povestesti . Legat de fursecuri, nu le consider act de masochism pentru ca am prietene care iubesc sa le faca si daca iti faci timp si nu esti obo sa cazi in nas, atunci e ok sa le faci. Daca am timp, vreau si eu sa fac, daca nu, poate intreb un prieten care iubeste sa faca fursecuri, torturi si prajituri

Caro, multa sanatate..si pe mine ma haraie gatul un pic, ma incearca niste muci, dar m-am bagat in sauna si i-am tinut un pic la distanta...asa voi face si maine... multa bafta!!!

Azi nu merg la sport, am program de ordine si admistrativ aici acasa cu copil si barbat, vreau sa vad si un film sau 2 si sa pun niste podoabe prin casa...mai vedem...maine in schimb merg la este fat burn si pentru ca nu vreau sa iau plasa ca duminica trecuta, am sa fiu acolo putin dupa ora 8 si am sa beau cafea la Starbucks si am sa iau cred si o prajiturica fara zahar...iubesc sala, va jur si imi admir reusitele in fiecare zi, sunt narcisista...chiar daca sunt departe de unde vreau sa ajung, cu formele, sunt atat de fericita cand vad putin cate putin chestii favorabile...am niste oglinzi mari in baie si va puteti imagina ce fac cand sunt singura cu ele

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput