Nou stil de viata (237)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Apropo, ce sint "piroghiile"?

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

http://en.wikipedia.org/wiki/Pierogi
Pot fi fierte, prajite sau "aburite" (steamed adica)

Caro: fiecare individ se simte bine intr-un anumit ritm. Asta e al meu. Daca nu am ceva de facut/ terminat nu am liniste (si imi inventez eu ceva).

Daniela: hai gaseste aparatul si baga o poza.

Zuzi: mie nu mi se pare ca jignesti pe nimeni. Si oricum, cand vorbim de binele tau vs sentimentul de jignire al corporateului zau ca stiu cine castiga - adica tu si binele tau

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah
Zuzi, esti sigura ca ala e meniul pe toata ziua? Ca urmarind cam de o saptamana-doua meniurile tale, ar fi trebuit sa slabesti ceva pana acum, or tu te invarti tot pe la 89 Kg!!!

Caro

Caro a zis o data Anda ceva care cred ca era pentru mine zis.
Conteaza ce mananci dar si mai mult conteaza CAT mananci Iaca ai gasit buba mea. Trebuie sa-ti spun ca de azi dimineatza umblu ca o gaina (cu caput taiat) dupa mancare. Ce-am mancat azi dimineatza a fost prea putin asa ca am rontait 10 cashew + o mandarina + 10 crackers inegrali (80cal) si-am baut aproape un litru de ceai verde. Si tot mi-e foame. asa ca mi-am pus intr-un bol niste cereale si mai iau din cand in cand cate 2-3 flakes.
So ce-i de facut?

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

intru repede sa va spun ca nu pot sa intru, am multa treaba la birou.

INTALNIREA ramane pentru marti, 2 decembrie, dupa ora 17. Sugerati locatie va rog...revin sambata probabil, sau poate maine.

Mergi la inceput

Hmm! Liniste si pace! Vreau doar sa spun ca pana la urma azi la pranz mi-am facut o salata verde cu ardei si morcov si-am mancat somon din conserva, doar 1/2 de conserva.

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Zuzilici

Hmm! Liniste si pace! Vreau doar sa spun ca pana la urma azi la pranz mi-am facut o salata verde cu ardei si morcov si-am mancat somon din conserva, doar 1/2 de conserva.

Cuba 2008

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Dragelor, buna seara, ufftre sa-mi trag sufletul, am robotit...va citisem de aseara si am vrut sa scriu, dar mi-a sarit cursorul cateva randuri si s-a bulit mesajul si eram cam obo si nu am mai avut nervi...ha, ma oprisem la mesajul Sabinei unde zicea ca ii e frica ca profu o considera .... nu poci sa zic, ca nu e adevarat

Analizele sunt aproape ok!!! Asta m-a facut sa fiu fericita! Zic aproape, dar am inceput tratamentul si cand voi repeta analizele sunt convinsa ca va fi mult mai bine. In plus, am fost si la sport, si ieri si azi.

Caro aseara am fost la marathon, 2 ore, a fost bestial! prima data la clasa de 2 ore, dar m-am simtit excelent dupa...oh, sa stii ca io tin cu Meph, am vazut ca a papat ce si cum trebuie, de-aia a slabit si mai ales si-a schimbat mood-ul asa-i Carmen? (btw, asa o cheama pe cea mai cool antrenoare de la sala, e cea mai tare, una mica si rea si infipta si facem cu ea si hip-hop, tare mi-e draga).

Vik multumesc de ganduri si incurajari! Oh, ti-am vazut pantalonii, minunati! Tre sa-ti vina tare bine ca esti inalta...auzi, daca intri pe trends si dai Folk, vezi acolo o rokita, Petruska se numeste si o facura nemernicii aia 129 de euro, mor dupa ea soro! si rahatii nu livreaza in Romania. Dar mi-a promis o prietena ca merge la Viena si mi-o ia! Abia astept! Du-te pe site sa vezi ce faina e!

Delia am bantuit ceva, si azi, am venit de la sala, azi a fost mai pasnic, am facut ceva cardio si apoi m-am apucat sa randui prin casa, acum m-am oprit. Tu ce mai citesti?

Zuzi sper ca merge treaba la tine cel putin la fel de bine pe cum pare de pe dinafara! Spor! In curand ma apuc si eu de clase unde se folosesc greutati...pana acum am fost mai mult fan "transpirat" am zis sa mai schimb si eu

Dragelor, va las ca mi-e somn si mai vreau sa mai si citesc!

Va si mai viu maine seara sa va zic ce-am mai facut...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Hallo printese

Am aterizat si eu de 15 min. dupa 13 ore la servici. Poate mi se ridica statuie

Zuzi nu pt mine pt sot
Ce´s alea "tangerine"?

Anda cand iti faci timp.. Urgent nu e

Ma duc sa mai citesc ceva si apoi la

Pe maine

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Lou uite www.florida-citrus.com/g&sphotos/Honey-Tangerine.jpg" target="_blank">aici. Destul de mici

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

buna seara.
Mi-a revenit graiul dar scot niste tonalitati destul de joase.

Caro, Vik, e ft. adevarat ca nu mai mananc dulciuri cum mancam inainte. Le-am rarit considerabil: in doua luni am servit de doua ori ceva dulce (cornulete de post - doar 3 buc).
E drept, am luat si crom, dar de pe 1 dec. nu voi mai lua. Fac o pauza si vom vedea atunci cum stau cu poftele. Iau spirulina plus Garcinia Cambogia. Pofta de mancare mi-a mai scazut, sa fie buna combinatia de spirulina si garcinia? Nu stiu dar am slabit 7 kg in doua luni.

continui maine mesajul, m-a lovit asa un somnnnn!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara Dragelor!

am vazut ca a reusit si sora-mea sa intre.
Carmen
Maine o sa am o zi mai plina, asa ca s-ar putea sa nu intru. Dar sambata voi intra. Duminica probabil voi pleca la Brasov si ma voi intoarce miercuri. Se poate sa dau raportul miercuri?

Va las acum ca imi este cam somn.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput