Nou stil de viata (237)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Carina tu praful de copt il dizolvi cu zeama de lamaie sau il pui direct din pliculet in clatite?

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

In orice prajitura il amestec cu ingredientele uscate, adica: faina, cacao daca e cazul.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Vik, am vazut pantalonii aia mai mult de-o graoza:))

astia sunt?
http://ssl.mangoshop.com/rcs/ficha/T7/71312968.jpg
pt ortice link de la mango, click dreapta pe imagine si apoi copiat linkul cu extensia jpeg din propreties. Altfel nu se vede, cred ca din cauza de Flash? sa ne explice cineva mai priceput:))

Io n-am cantar. Ce bine e!!
asa ca habar n-am cate kile am.
de mancat mananc la fel...adica snataos, si odata pe zi o dau in bara.
Gh e bolnav...cu muci si vomitat.
sunt varza ce sa mai, pt ca mai aveam doar 12 pagini din referat.
pe bune, sunt in criza rau cu dotcoratul, am pierdut octombrie si noimebrie, luni bune in care trebuia sa-mi dau examene.
nu indraznesc sa il sun pe prof, pt ca stiu ca ma considera pur si simplu proasta.
Vikingo, da-mi una dupa ceafa.

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Madelaine, multumesc de primirea la intalneala .

Delia, asa rau imi pare... Don Quijote a ramas la Cluj, din pacate, ca acolo il am (am o parte din carti la Cluj). Este de la editura Leda, www.supercarti.ro/carte/don_quijote_voli_ii.html" target="_blank">aici ai un link. Are si note, si prefata, din cate imi aduc aminte. Eu ajung la Cluj pe 7 decembrie si stau o saptamana, pot sa ti-l aduc atunci, daca nu e prea tarziu pentru tine. Sau ti-l pot trimite luni (pe 8), dar mai vorbim de asta cand ne vedem, eventual.

Fetelor dragi, mai scriu maine, acum trebuie sa fug si acasa n-am laptop. Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara fete frumoase, slabute si grasute!

am intrat putin sa va salut.
maine si poimaine am 2 zile grele: sfarsit de luna, salarii, in plus trebuie sa-mi termin lucrarile de sfarsit de luna pentru ca saptamana viitoare sunt la Brasov.

Carmen sora-mea Dordia a dat si ea raportul, este adevarat ca noaptea tarziu: 97,5 kg daca am retinut bine . Nu am vazut daca ai modificat in lista.

Va las acum ca mai am ceva de facut inainte sa merg la culcare.
pup toate fetele fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Vik, am vazut pantalonii aia mai mult de-o graoza:)) astia sunt?http://ssl.mangoshop.com/rcs/ficha/T7/71312968.jpg pt ortice link de la mango, click dreapta pe imagine si apoi copiat linkul cu extensia jpeg din propreties. Altfel nu se vede, cred ca din cauza de Flash? sa ne explice cineva mai priceput:)) Io n-am cantar. Ce bine e!! asa ca habar n-am cate kile am. de mancat mananc la fel...adica snataos, si odata pe zi o dau in bara. Gh e bolnav...cu muci si vomitat. sunt varza ce sa mai, pt ca mai aveam doar 12 pagini din referat. pe bune, sunt in criza rau cu dotcoratul, am pierdut octombrie si noimebrie, luni bune in care trebuia sa-mi dau examene. nu indraznesc sa il sun pe prof, pt ca stiu ca ma considera pur si simplu proasta. Vikingo, da-mi una dupa ceafa.Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Da Sabina, aia-s. Cum adica i-ai vazut o groaza? te referi prin bucuresti pe strada? Pai cred ca da, femeile mai la moda in ro iau mai rapid moda de prin italia, aici dureaza procesu' mai greu, pina in nord unde-s eu e cale lunga si apoi nemtoaicele mi se par mie ca nu adopta noutatile atit de rapid, cel putin prin partea asta, ca in sud mai ales in münchen se zice ca-s femeile mult mai elegante, p'aici le trebuie intii ceva timp sa se obisnuiasca cu ideea. Cam asa-s si eu de fapt. Iar pe tine nu am de ce sa te bat:), pt ca te vaiti tu acolo si nu esti multumita, dar pina la urma din primavara pina acum ai dat jos vreo 10kg. E bine asa! Ce sa zic ca mai si alaptezi! Ai si scoala, tre sa si compui, ai si 2 copii mici, Sofia e in grija ta si chiar te ocupi de ea, nu merge la gradi, Gheo e inca bb cu noptile lui albe si mai faci si uneori inot. Eu zic ca te pot pune pe podium linga Carina, faci multe si fara ajutor. Hai ca o sa poti sa slabesti, ai grija de tine.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Vik, adica nu se vedeau deloc, lOL:)))
stai sa citesc si restu,. Gh are acu ardei in fund dupa o zi in care a fost super pleostit, nu se da adormit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Vio, acum am facut modificarile in lista. Mult spor la servici si-ti multumesc pentru felicitari.

Vik, felicitari pentru schimbarea categoriei.

Sabinelu', hai ca poti sa le faci pe toate, sunt convinsa. Sanatate lui Gheo.

Daniela, felicitari pentru finalizarea proiectului si multa putere de munca.

Anda, multumesc. In dimineata asta cantarul mi-a aratat un 56 curat, :).
Mult spor in tot ce faci.

Made, imi pare rau pentru Roli. Ati fost la orl? Cum se simte?
Sper sa depasesti cu bine toate problemele si sa fii mai increzatoare in propria persoana. Problemele se vor rezolva, dar kg. se vor "prinde" si mai bine. Ai grija!

Tumpi, ce scurta ai fost. Esti ok?

Clau, multzam de urari. Sa stapanesti sanatoasa fondul de ten, ce mos generos!

Dordia, off, ce program incarcat ai! Multa putere!

Ruxi, multumim de ceai.

Marilena, sper sa renovezi camera intr-un mod cat mai placut si util, apoi sa revii hotarata si focusata pe alimentatie, pusa pe fapte mari. Bafta!

Gabi, multumesc.
Ce antibiotic ai luat? Acum esti bine?

Delia, iti intorc -ul, .

va salut pe toate si va doresc noapte buna!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Vik, care 10 kile?
ca anu trecut pe vremea asta aveam 73,74 Cand am iesit din spital aveam cam 77.
si Sofia mai nou merge la gradi.
si la inot n-am fost de 3 sapt
si nu mi-am scris nici referatele, ca au fost astia bolnavi.

Cred ca ceea ce face eu gresit e ca nu prioritizez.
Am de dat 2 referate si un examen oral pana pe 30 ianuarie. Oct si noiembrie au trecut. In sist universitar dec si ian sunt maxim 3 sferturi valabile....deci sunt varza! Primul referat am 20 de pagini din 30 minim. Dacafac34 sunt mareata..exmaneul e usor, oral, stiu deja chiar daca n-am deschis o partitura.
Al doilea referat e dureure mare cu bibliografia....
Si cam, toti cred ca din cauza ca mi-am dat arama pe fata, adica m-am dovedit proasta. pe bune! e revoltator cum niste profesori barbati si care n-au schimbat un scutec in viata lor pot uita asa de repede ca poate au avut si ei perioade de stagnare.
Nu mai suntem la gradinita/scoala sa judeci dupa cat de repede ti-ai facut tema, e doctorat, da-o incolo de treaba. Pur si simplu eu nu pot lucra daca sunt copiii bolnavi. Pt ca lucru = plecat de-acasa, cum sa plec si sa las copii cu febra doar in grija sotului?
naa...asta e:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetele!!

Hai ca m-am bagat repede sa va citesc....ca daca se strange mult...nu mai am timp de lecturat.

Mihaser...scuze dar ma chinui de ceva vreme sa ma pot stapani si mobiliza...si vad ca de o sapt ma tine....ptiu sa nu ma deochi!
Puskin...pe la ce ora e intalneala? si unde ca poate ma invoiesc si eu si incerc sa ajung....
Mephala...am un program de zici ca nu se mai termina. Plec dimi la 7.30 si rar ajung inainte de 20.00 In seara asta am ajuns la 21.30 ca am avut o sedinta cu patronu pt aprobarea salariilor...si s-a lasat cu explicatii, analiza...etc. si cam mereu e asa ca am uin departament de 9 fete din care doar 2 sunt mai vechi iar restul sunt noi si tb instruite si pregatite dar si treaba tb sa mearga inainte. e greu dar sper sa ne refacem departamentul si sa se aseze lucrurile.

Gata ca e tz si maine nu aud ceasul!

Va poop si pe curand

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Uh Sabina...lasa totul la o parte si fa referatele alea la superlativ. Indiferent de ce, 4-5 ore mergi la biblioteca asa ca un job fix. Efortul intelectual arde calorii multe, asa ca uite poti sa zici ca faci ceva si pt silueta la o adica:) Stiu cum e cu copiii bolnaviori, dar in caz de virusi si febra, primele 1-2 zile is critice, in rest se poate lipsi, chiar de ei inca nu-s f fit, pt asa un lucru. Ca doar nu e un moft, nu mergi la coafor si pensat, nu trebuie sa te simti vinovata. Tatii sunt stingaci dar cind trebuie pot fi si de incredere. Eu nu as putea sa fiu la cura in asa o perioada, mentinere ar fi ideal, treci de lunile astea 2, asa sa fii mindra de tine si cu nasul in sus si pe urma ai alta dispozitie pt diete si altele. Stresul asta in plus te arunca in frigider.Caro, confundasem, nush de ce avusesem ideea ca la spinning ti-a fost rau. Roxa tu cum te mai simti? Ce tratament ti-a dat dr? Ai grija de tine si ia-o si tu pe prioritati. Sanatatea tre s afie prima.Carmen, silueto, inca un kg in minus sapt asta. Bravo! Care a fost asul din mineca, da si tu niste secrete in vileag pe aici. Tu nu slabeai din cauza dulciurilor, stiu ca beai ceiuri aromate sa-ti alunge pofta de dulce, dar pe urma totusi cromul luat a functionat cel mai bine? Ori de la sport la sala de la scoala? Dar parca ziceai ca s-a inchis din cauza lipsei de frecventa a doamnelor colege:)?Mamica dulce ce mai faci? Azi nu am fost la sport, nu am avut chef. Mai trebuie si pauza, de fapt acum nu mai fac zilnic, ci de 3-4/sapt. Meniu:MD: o chifla neagra cu brinza brunch licht si dulceata de cirese amare(75%fruct, fara zahar), cafea, lapte slab ca de obiceiP: 2 sandwich-ri in stil spaniol: piine unsa cu 1 lingurita de ulei de masline, frecata cu rosii si usturoi, cu serano, putina brinza si frunze de salataG:1 mar, 1 kakiC: amestec de fructe de mare si peste cu legume, la wok si orez thai.Si acum mi-e foame.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput