Nou stil de viata (237)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Tumpi esti ok?
Nu ne zici 2 vorbe?

Anda o reteta buna-buna de inghetata ai?
Facusem zilele trecute una, recomandata si usor de facut, dar sotului nu i-a placut, ca se simtea gheata prin ea

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda stiu ca ar trebui sa ma controlez un pic cu mancarea ,dar problemele ma coplesesc si uneori nici eu nu stiu cum sa scot camasa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Anda stiu ca ar trebui sa ma controlez un pic cu mancarea ,dar problemele ma coplesesc si uneori nici eu nu stiu cum sa scot camasa.

Marilena si Mara Augusta

Gusta..stiu cum este...asa ca ai aici colega de suferinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamne frumoase!

Eu am fost prinsa cu o finalizare de faza pentru unul dintre proiectele la care lucrez. Am predat, a fost ok (dupa atata munca, trebuia sa fie). V-am mai citit pe sarite, dar n-am avut timp sa raspund. Lou, multam ca ai intrebat de mine, is ok, doar prinsa cu munca rau de tot. Totdeauna sfarsitul de an e aglomerat la mine. Cred ca si la tine, ca am citit ca tu incepi sesiunea in ianuarie. Bafta multa si spor la invatat!

Ruxandra, ma primiti si pe mine la intalnirea de martea viitoare? Mi-ar placea foarte tare sa va cunosc!

Si sa nu uit: felicitari fetelor care au slabit saptamana asta !

Mai vin eu azi pe aici. Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Danielag, te primim cu drag.

MADELAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Carmen, eu zic sa inchidem capitolul asta si deschid eu altul, ma ocup de lista, fac si curatenie cum am promis etc, ca tu esti aglomerata, iar eu sunt OK acum. Plus promisesem ca ma ocup eu de acest capitol, dar ai fost nevoita sa deschizi altul in lipsa mea. Ce zici?

cum adica sa-l inchidem?
deschizi tu capitol nou, atunci cand ajungem la pag. 20, e ok.

A, si nu-ti fa probleme pentru mine: oricat de ocupata as fi, gasesc putin timp sa ma ocup si de lista, . Doar e subiectul meu "de suflet" si-mi face placere sa ma implic.
Curatenia in lista am inceput-o, deci totul e sub control.

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Carina vai cat te urasc! Am inchis repede blogu ca muream de
E super ca poti avea grija asa bine de cei mici...Eu sunt convinsa ca o alimentatie sanatoasa sta la baza unui trai fericit. Iti doresc din suflet sa deschizi restaurantul ca vin si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ruxandra, e bine marti dar unde ne intilnim? Eu pot oricind dupa 14.00.

Daniela, daca vii la intilnire adu-l si pe Don Quijote (parca tu ziceai ca-l ai in romana) ca cica trebuie sa-l citesc pina la Craciun si in varianta engleza nu merge asa de repede ca in romana. Ce editie e? Are si prefata sau note explicative?

Gusta, ia mina de pe junk food si fii fata cuminte.

Tzuni, sper ca esti bine si in forma ca eu te astept cu vesti bune.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lou: am multe multe, dar m-ar ajuta sa imi zici ce aroma ai prefera. Metoda sigura de a nu avea bucati de gheata e masina de inghetata, dar se poate si fara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Carina tu praful de copt il dizolvi cu zeama de lamaie sau il pui direct din pliculet in clatite?

Mergi la inceput