***SUPERDIETA 33 ***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...aidutza...am intzeles mesajul...ai dreptate...dar faptul de a tzine subiectul viu,sa stii ca ptr noi nu este o greutate..doar ca imi parea tare rau sa nu mai vad pe multe dintre fetizele noastre,si gindindu-ma ca poate luind aceasta decizie se v-or intoarce...poate ca am gresit...dulce la fetize...anuska,nu mai fi supy...aprilus,ti-a trecut amarul din guritza?...SURPRIZA SI BUCURIE MARE VA FI PTR DELPHINUS,cind v-a vedea ca nu se mai pleaca...IUBESTE LA FEL DE MULT CA SI MINE ACEST TOPIC....DECI VA ROG SA-L VOTATZI MAI DES CA NU VA DOARE MINA...noapte buna si sa fitzi cumintzi...somn usor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_alinta

buna seara!

bretonica m-ai lasat fara cuvinte!

alina

ALINTATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,DA PUP LA FATA...SI ACU ESTI TOT FARA CUVINTE CA NU MAI PLEC?...ma bucur tare sa te vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

referitor la durerea ta, delphinas, imi pare rau draga mea dar , zau ca nu te inteleg de ce plangi in fata computerului de ceea ce tu interpretzi ca am zis eu despre tine? ... pentru mine chiar expresia ta cu "musca pe caciula" mi-a dat raspunsul...

in alta ordine de idei... chiar ca nu stiu ce sa spun.... breto, tu esti o tipa cu un suflet de milioane!!!! numai ca esti si foarte influentabila , si nu pot sa nu imi aduc aminte de retragerea ta fortata de pe forum...

eu cred ca locul tau e aici!..

Mergi la inceput

Citat:

referitor la durerea ta, delphinas, imi pare rau draga mea dar , zau ca nu te inteleg de ce plangi in fata computerului de ceea ce tu interpretzi ca am zis eu despre tine? ... pentru mine chiar expresia ta cu "musca pe caciula" mi-a dat raspunsul...

in alta ordine de idei... chiar ca nu stiu ce sa spun.... breto, tu esti o tipa cu un suflet de milioane!!!! numai ca esti si foarte influentabila , si nu pot sa nu imi aduc aminte de retragerea ta fortata de pe forum...

eu cred ca locul tau e aici!..

alina

..influentzabila??..hm...gresesti..mai bine zis IMPULSIVA...fac ceea ce simt pe moment...daca dam timpul inapoi.si te referi la chestia cu nora...e ca dorind sub orice chip sa slabesc,credeam in acele pastile..dupa care s-a intimplat ce s-a intimplat....acum in decizia de a abandona topicul am fost eu,delphi nu a facut altceva decit sa ma urmeze..cu lacrimi in ochi..nu a constranso nimeni...eu eram cea suparata ca nu mai intra nimeni pe la noi...oricum,mereu ti-am dat aceasta impresie....asta e...

Mergi la inceput

daca am gresit , imi cer scuze!

Mergi la inceput

Citat:

daca am gresit , imi cer scuze!

alina

...impresia o ai deja...oricum ptr mine nu este o problema...fiecare gindeste cum crede...este greu de a cunoaste o persoana doar prin modul de a scrie...ASTA SUNT!!!...somn usor

Mergi la inceput

se pare ca totul a luat o intorsatura urata ...sau o interpretare urata...
acum sincer vorbind, daca nu poti sa spui ceea ce gandesti , zau ca nu vad ideea de ce trecem pe aici?.. doar sa ne aprobam in tot ceea ce facem ?
se pare ca eu nu inteleg ideea de forum ...

Mergi la inceput

noapte buna!

Mergi la inceput

Citat:

se pare ca totul a luat o intorsatura urata ...sau o interpretare urata...
acum sincer vorbind, daca nu poti sa spui ceea ce gandesti , zau ca nu vad ideea de ce trecem pe aici?.. doar sa ne aprobam in tot ceea ce facem ?
se pare ca eu nu inteleg ideea de forum ...

alina

...AM ZIS CA NU ESTE O PROBLEMA...ai cerut scuze daca ai gresit,nu?..eu am raspuns ca nu-i bai...deci nu te supara degeaba,,te-am si pupat de noapte buna...arat suparata?

Mergi la inceput

draga mea, nu m-am suparat.... de unde ai dedus ca sunt suparata?!
sunt multe alte stari din viata noastra care ne supara...aici venim ca s-a uitam de ele...
dar daca nu ne putem spune punctul de vedere ..inseamna ca ..... ca ce????

ca nu trebuie sa mai trecem pe aici...

va doresc , sincer, sincer, sincer, tot binele din lume!!!
dar de fapt nu tot , ca dupa aia nu mai stiti ce e fericirea

Mergi la inceput