***SUPERDIETA 33 ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Deci deschideti subeeeect nou aici sau in alta parte ca sa stiu pe unde sa cotrobai

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuska

Fetele, nu vad ce sa aiba cineva cu voi!
Eu intru de cate ori pot.....
Trag astia de mine la scarbici si n-am timp....
Acasa ma ia fetele de odihnita, iar cea mare ma necajeste mereu... nu mai stiu ce sa-i fac... cred ca o s-o duc la un psiholog sa discute cu ea... poate e ceva de care eu nu pot trece... in fine, sunt tare amarata din cauza ei si azi m-a facut sa plang....
Acum nici voi nu mai scrieti? Ca mai imi aduceati un suras in coltul gurii atunci cand va vedeam mesajele....
Asta e, e decizia voastra!





*********************************

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004



Anuska mama,eu nu am treaba cu cineva personal...tzie nu am ce-tzi reprosa...cind ai putut te-ai facut vazuta...incearca sa nu mai plingi,ai grija de tine si de fete..noi o sa fim ratacite pe aici pe undeva...ne dam doar la o parte..nimic mai mult..hai sa-tzi cint ceva asa ca de plecare

.... ...pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

breto buna gluma fata am vazut mare ce ai scris. Chiar crezi ca pleaca cineva din cauza ta? tzucute-as pe tine de scumpa ce esti.
delphinas
Uitati dragelor ca intru aici si fara sa tin dieta. Na , am zis , asta daca nu va deranjeaza.
Eu nu tin dieta din alte motive
Si daca vreti sa scot ...

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"


AIDUTZA SCUMPA SI IUBITA.......sincer inca nu stim pe unde v-om poposi...suntem la drum..dar bineintzeles dupa ce ne-om stabili,va v-om da si voua noua adresa..pina atunci ..."circulam"...si ce ma bucur ca te-ai facut vazutadulce si la tine si mitzuc...si doamne ,doamne sa aibe grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

well...am ramas fara cuvinte, si asta fara sa ma inhibe nimeni..

mie imi pare rau ca asta a fost concluzia pe care ati tras-o si ca sunteti atat de pornite sa credeti anumite lucruri pana in panzele albe.

Vad ca nici Anuska si nici Aida nu au reusit sa va faca sa va schimbati parerea; deci eu ma las pagubasa din start ca nu vad de ce as avea sanse mai mari decat ele.

Imi pare rau ca pe-aici s-au zis vorbe grele, scopul subiectului era sa invatam fiecare de la cealalta cate ceva astfel incat sa ne schimbam modul de viata si de alimentatie.

Momentan povestea asta imi lasa un gust asa de amar...chiar nu inteleg de ce era nevoie de asa un final





April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

..buna..
Anuska m-a atins la inima..sincer..si pe ea am intzeles-o...aidutza se stie din ce motive nu ne intra...si totusi nu ne-a abandonat...REPET...NU AM NIMIC CU NIMENI...dar disparitzia asta in masa,mi-a lasat si mie amar in gura...am asteptat o zi...doua..noua...deci mi-a dat de gindit altele...si m-am gindit ca poate e spre binele topicului sa ne facem bagajele noi...deci fara nici o suparare,as vrea doar sa va punetzi si in locul nostru..a-tzi gindi la fel?..nici noi nu ne mai tzineam de dieta cum scrie la carte..o zi o faceam doua nu...dar am ramas PREZENTE!!AM ZIS MEREU CA CINE NE LIPSESTE TREBUIE SA ADUCA "MOTIVARE"...mereu cind s-a lipsit timp indelungat se stia de acea persoana din ce motive ne lipseste...oricum...o lungesc prea tare...oricum sper ca s-a intzeles ..DE CE-ul meu.....PUP DULCE PE FETIZE...si vreau sa incercam si regimul disociat...cel putzin acolo chiar daca nu ne intra nimeni,stim ca nu avem pe cine astepta...dar aici,tot asteptam de o perioada buna de timp si nu ni se arata nimeni...o zi buna la fetitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

...venitzi cu Motivarile..facem sedintza...se supune la vot...si mai discutam...sa vedem,iese careva la suprafatza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

stau si ma uit ca vitelu la poarta noua si nu stiu ce sa scriu.
o parere de rau am si eu evident, caci am inima in piept care trece prin anumite sentimente.
de ce am plecat si eu?
cand am intrat aici prima data...era foarte frumos. atmosfera foarte placuta. era activitate, nu gluma. dimineata la imi trebuiau zeci de minute sa va citesc din urma.
erau si mai multe fete care tineau dieta, era altfel.
la un moment dat....pauza. 2 gugushtiuce activau: eu si bretonica. si scriam numai noi doua. mai aparea careva, era sarbatoare mare.
am inteles ca aveti probleme, nu a zis nimeni nimic de asta. si eu am problemele mele, dar am incercat pe cat posibil sa tin vie flacara subiectului. muream de oftica de fiecare data cand il gaseam pe pagina a 2.
si mi-am pus intrebare: de ce nu mai intra lumea la noi???
om avea noi ceva de nu mai intra. si am zis...hai sa plecam, poate asa apare lumea inapoi. poate se simt inhibate. poate le speriem noi. poate le taiem noi elanu sa scrie. cine stie, variante sunt Slava Cerului.
si asa a venit aceasta idee cu plecarea.
cat despre cuvintele grele eu ma simt cu musca pe caciula. nu vreau sa credeti ca am dat cu bata in balta, sau mai po****r spus "cu muci in fasole" dar simteam ca ma strange de gat chestia asta. nu mai puteam. plangeam singura in fata monitorului ca fraiera de fiecare data cand intram si imi aminteam de ce a zis alintata.
eu indur si tin in minte multe...dar si cand m-ai calcat pe coada sau m-ai atins acolo unde ma doare pe mine mai mult si mai mult, explodez. si nu am facut-o atunci din respesct pt alintata. am inteles dintr-un mesaj al bretonicii ca e cam de aceeasi varsta cu ea si nu mi-am permis. dar nu mai puteam. va rog sa ma credeti.
nu sunt de pe centura sau de la gara sa mi se spuna ca ma imbrac sa provoc barbatii. stiu foarte bine cine sunt si cine am fost la viata mea. nu ma arata barbatii pe strada cu degetu si nimeni nu-si da coate in spatele meu zicand uite-o si pe asta, e o tufa...NU. drept pt care am si reactionat asa.
oricum voi mai intra aici, voi citi, daca voi simti ca am ceva de zis, bine, daca nu, imi vad de ale mele.




poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

..intr-un cuvint plecam din prea multa dragoste ce va purtam...deci...facem SEDINTZA?...venitzi cu motivarile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Vreau sa va spun si eu o poveste.
In primavara anului trecut cred ca am inceput pentru prima oara superdieta.mamidestefan conducea si eram pe la cap.7 si dintr-o data pauza. Dar pauza. Nu mai raspundea nimeni si oricum nimeni nu mai stie nimic de mamidestefan.
Eu fata buna , prin toamna am zis sa scot subiectul asta de la naftalina. Au venit aprilus , dorotesa si anda si uite asa a inceput balul din nou si apoi s-au alaturat multe fete ... si uitati la ce numar s-a ajuns. Wow , 33 , cine ar fi crezut!!! Si asta doar datorita voua , noua a tuturor care am facut curatenie si am aerisit si ne-am sprijinit la nevoie.
Sa se termine asa chiar nu ar fi placut
Voua ce nu va place? Ca tineti subiectul activ? Hm!
Eu cred ca oricine are nevoie de voie buna si de relaxare cu zambete in coltul gurii, dar asta nu inseamna sa abandonati din cauza noastra.
... si vor trece sarbatorile si fetele vor incepe iarasi dieta

Asa ca dragelor ...


Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

buna seara!

bretonica m-ai lasat fara cuvinte!

Mergi la inceput