Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 9
tlaura spune:
Fetelor, urmaresc si eu subiectul; astept spre sfarsit sa vad cum si cine strange, si particip si eu!
Roxana_G spune:
Pentru Bucuresti, poate ar fi util sa vedem de pe acum cine participa si cu ce anume, asa ar fi mai simplu sa vedem ce merge pentru centrul special si pentru Budimex si ce ar ramane, si sa cautam alte destinatii.
La centru inteleg ca este vorba de 23 de copii cu varste intre 1 si 6 ani. Pentru Budimex nu am inteles inca despre ce varste vorbim, sau daca ne va indica anumite cazuri sociale.
Au mai fost propuneri de a duce lucruri la o scoala, acolo ar fi vorba de lucrusoare mai mari si eventual jocuri, carti.
Pentru banuti putem face o lista separata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Deianira spune:
Scuze ca n-am mai intrat.
Papanash, iau legatura cu Maria (are deja numarul meu de la Deya) si facem o strangere de ... ce o fi (eu am mai strans bani si am cumparat ce aveau nevoie copiii si am mai dus si jucarii) pentru Timisoara, daca sunt de acord fetele .
Copiii o sa fie foarte fericiti .
Deianira spune:
Papanash, am intrat la toata Timisoarele pe care le-am gasit (Impreuna, Timisoara, O alta Timsioara si Mamici de Timisoara) sper sa nu-mi fi scapat ceva.
Sa vedem ce rezultate avem .
Doris-Alina spune:
Timisoara Impreuna, e pe receptie...
spunem prezent, si ne organizam rapid...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Uneori, chiar si sa traiesti e un act de curaj. Seneca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
ANDREEA11 spune:
La scoala speciala 5 ar fi vorba de carticele, jocuri educative si lucrusoare. Varsta copiilor este de la 6 la 17 ani. Sunt copii cu handicap, psihic, motor si comportamental, cu situatii materiale dificile si unii chiar din centre de plasament, i-ar bucura mult un Mos mai bogat
papanash spune:
completez mesajul Andreei cu ce a scris la topicul de mamici, e impresionant si dureros :
Papanash la scoala 5 unde lucrez eu sunt copii cu varsta de la 6 la 17 ani. sunt copii cu handicap motor, psihic sau comportamental. Sunt copii cu situatii materiale extrem de precare, unii sunt si din centrele de plasament. La scoala 8 sunt in general mai multe fete, este fosta scoala de fete. Acolo sunt cu aceleeasi tipuri de handicap si funcioneaza si ca internat. Unii copii sunt pur si simplu uitati acolo de catre parinti. Ii aduc in septembrie si ii mai iau in iunie. E groaznic. O gramada de probleme. Sincer in ambele scoli materialele didactice sunt LIPSA. In general profesorii educatori incearca sa improvizeze....Deci, dc ar fi jocuri educative, carticele, lucrusoare ar fi f bine venite. Eu ma gandisem la DPC initial insa cei de acolo tot mai primesc sponsorizari, dar astia sunt lipiti. Eu cat am fost la 8 duceam lucruri de ale mele la greu, pana si sutiene, mi-era f mila de saracele fete.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash completez mesajul Andreei cu ce a scris la topicul de mamici, e impresionant si dureros : Papanash la scoala 5 unde lucrez eu sunt copii cu varsta de la 6 la 17 ani. sunt copii cu handicap motor, psihic sau comportamental. Sunt copii cu situatii materiale extrem de precare, unii sunt si din centrele de plasament. La scoala 8 sunt in general mai multe fete, este fosta scoala de fete. Acolo sunt cu aceleeasi tipuri de handicap si funcioneaza si ca internat. Unii copii sunt pur si simplu uitati acolo de catre parinti. Ii aduc in septembrie si ii mai iau in iunie. E groaznic. O gramada de probleme. Sincer in ambele scoli materialele didactice sunt LIPSA. In general profesorii educatori incearca sa improvizeze....Deci, dc ar fi jocuri educative, carticele, lucrusoare ar fi f bine venite. Eu ma gandisem la DPC initial insa cei de acolo tot mai primesc sponsorizari, dar astia sunt lipiti. Eu cat am fost la 8 duceam lucruri de ale mele la greu, pana si sutiene, mi-era f mila de saracele fete. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Off Doamne cata lume amarata. Bine ca mai sunt oameni cu suflet si le mai intinde cate o mana!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Celia Papanash,felicitari pentru initiativa si spunem prezent si noi ca ajutoare ale mosului. Ma voi interesa si eu unde se pot duce astfel de donatii in Iasi. mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998) poze intalnire DC Iasi 6 luni |
Celia,daca nu aveti idee unde e nevoie de ajutor, uite www.crucearosie.ro/filiale/IS.html" target="_blank">aici site-ul crucea rosie iasi si poti intreba la ei despre camine de copii, etc.
multumim ca ai venit printre ajutoarele mosului
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Buna ! A sosit vremea sa ne organizam mai serios, adica sa vedem pe ce ne bazam si cum ne impartim. Impartim activitatile si facem necesarul de materiale . Deci :
pt.Bucuresti am identificat urmatoarele destinatii :
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4- jucarii ( terapie ocupationala ), fructe, eventual inchiriem si un Mos daca putem organiza serbare
2.Spitalul Budimex-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)- jucarii,imbracaminte,fructe
3. Scoala nr. 5 ( si nr.8, eventual, daca avem cu ce )-carticele,jocuri educative, imbracaminte,dulciuri , etc
Adlemi, vrei sa te ocupi de donatiile pt. centrul din sectorul 4 ?
Deianira si Mariaa, coordonati voi actiunea din Timisoara ?
Kover, organizezi donatiile din Mures ?
Celia, tie iti ramane Iasiul, il vrei ?
( am uitat pe cineva ? )
acum sa vedem in Bucuresti, incercam sa aproximam numarul jucariilor, sau cum facem sa ne dam seama cate cadouri strangem ?
Deschidem si lista donatiilor in bani.Pe prima pagina o sa actualizez
lista de donatori ( jucarii, bani, haine,etc).
Filme Ghighi