Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am pus anunt la mica publicitate pentru pungi de cadouri, sa vedem ofertele.
Va urez un weekend placut ! eu stau pe-acasa, daca mai aveti idei,pareri, astept

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

si eu prezent.
deianira, trimite-mi un PM cum putem vorbi.

looking for my sunshine
+11

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

In momentul in care incepem sa centralizam jucariile si sa strangem banii ( probabil saptamana viitoare),punem lista pe prima pagina,cu confirmare si acte justificative de cheltuieli. Pentru orasele mari asteptam un voluntar-cunoscut aici de pe forum, care sa preia jucarii/pachete sau bani. Primul pas este sa aveti informatii clare despre destinatarii jucariilor, varsta,numar copii din centru, regulile de-acolo ( cu dulciuri sau fara, cu film sau doar poze, cu brad ,etc).

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eu citesc din umbra deocamdata, astept sa se hotarasca unde vor merge jucariile si in functie de asta o sa merg sa cumpar cateva, pt ca nu prea am ce sa dau de la Maria.
Dar sa stii ca sunt aici !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Eu citesc din umbra deocamdata, astept sa se hotarasca unde vor merge jucariile si in functie de asta o sa merg sa cumpar cateva, pt ca nu prea am ce sa dau de la Maria.
Dar sa stii ca sunt aici !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Luy,multumim .
jucariile vor merge o parte la copiii abandonati in spitalul Budimex ( cazurile sociale), o alta parte la copiii cu handicap neuropsihomotor din centrul de copii al sectorului 4. Simt eu ca vom avea jucarii si pentru alti copilasi, mai astept detalii de la Bernix ( copilasii de la gradi) si Andreea, apoi de la mamicile din tara .

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

papanash:citit mesajul la mamicile din mures.felicitari pt. initiativa.spun prezent.ce trebuie sa fac?nu am citit tot topicul(scuze)!mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput

Kover , asa cum zice titlul,noi suntem ajutoarele lui Mos Craciun. Trebuie sa identificati la voi acolo o casa de copii carora sa le faceti o surpriza de sarbatori.Detalii afli daca citesti topicul, nu-i mare . ne sfatuim reciproc, spunem ce gasim, ce greutati sunt, etc. Au spus prezent multe mamici,si din diaspora si din tara. Ideea e sa ne intalnim toate pe topicul asta fiindca e mai usor pt. toata lumea.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

cine strange bani? Vrem si noi sa contribuim.

Fetelor - sa faceti niste poze pe care le punem intr-un album DC.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Papanash,felicitari pentru initiativa si spunem prezent si noi ca ajutoare ale mosului. Ma voi interesa si eu unde se pot duce astfel de donatii in Iasi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

ok! am citit.ma interesez.si eu am jucarii.eventual daca se string si banuti contribuim si cu banuti.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/

Mergi la inceput