Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Mariaa, ce mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo, cu voi. Timisoara si Clujul sint cele doua locuri care m-ar pune in mare incurcatura daca ar fi sa aleg unde sa ma stabilesc.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pai iei juma de norma, 6 luni Timisoara, 6 luni Cluj
o sa fii cu noi cu sufletul, chiar daca fizic n-o sa poti

looking for my sunshine
+13

www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica

"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb ralukutza

papanash, cand si unde va intalniti la ambalat cadouri? poate reusesc sa vin si eu sa va ajut. depinde f mult daca e sotul meu acasa in ziua respectiva, sa poata sta cu pitica.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

pai asta zic si eu, sa stabilim ziua in care ne putem intalni.trebuie sa avem totul cumparat pana atunci. Deocamdata nu s-au mai confirmat bani,astept de la Yaia 100 ron, probabil maine intra in cont.
Eu nu pot in data de 17, sunt ocupata toata ziua.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

pana cand e ok sa trimit niste $$$ in cont?

"There is a crack, a crack in everything../That's how the light gets in."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Misha, trimit acum mesaj cu iban. .

Noutati de la Timisoara:
Avem lista cu copii si varstele lor, lista cu ce au nevoie si am depus si cereri. Ne ocupam de strans banutii si joi de cumparaturi, deci suntem in program .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb ralukutza

am lasat pachetelul la grupul scolar timpuri noi.
nenea de la poarta nu stia nimic, dar a zis ca il cunoaste pe dl marin tudor si pot sa-l las fara probleme...

intre timp, mai am un costumas (l-a primit fiica-mea azi si nu-i vine). daca intre timp vb si pot aduce si leaganul, aduc atunci si costumasul.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

daca l-ai lasat la poarta sigur ajunge la mine, eu am trecut azi pe acolo, e ok.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

La centrul de copii Sf.Vasile , mai exact la sectia copii cu handicap sever ( unde organizam serbarea) sunt copii care provin din familii cu situatie materiala precara. pe site zice asa :centrul are ca misiune prevenirea abandonului si institutionalizarii copiilor, prin asigurarea pe timpul zilei a unor activitati de ingrijire, recreativ/educative, socializare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viata independenta.
copii stau aici numai in timpul zilei, seara sunt luati acasa de catre parinti. ( am aflat acum). Au nevoie de jucarii, fructe, daca se poate pijamalute .
Cecilia ne aduce si un Mos care o sa vina cu sacul plin la ei.
La Budimex mergem la sectia de oncologie a spitalului. Aici sunt aprox. 30 copii de toate varstele,pana la 18 ani. Am intrebat cam ce-am putea duce si mi-au spus ca foarte utile le-ar fi pasta de dinti si periute si apa de gura ( din cauza tratamentului cu citostatice au stomatite). Mai astept detalii.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu mi-a promis nimic in legatura cu Mosul, daca se rezolva te anunt, problema este ca ei intra in vacanta si e cam greu de convins sa vina sambata.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Tocmai am primit o veste bune: Erina o sa cumpere pasta de dinti,periute si apa de gura pentru cei 30 copii din Budimex-sectia oncologie. Multumim mult Erina

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Inainte de a ne apuca de impachetat, cred ca ar trebui intr-o prima faza sa centralizam cumva donatiile, sa stim ce avem si ce mai este necesar, ca apoi sa putem merge sa cumparam.
De aceea, propun:
1. sa stabilim o data limita pana la care se primesc obiectele pe care le donam;
2. pentru centralizarea lor, cred ca ne-ar fi de ajutor acel album cu poze;
- eu adaug toate pozele pe care le primesc de la voi;
- pe masura ce pachetele ajung la papanash ori cecilia, ele confirma sosirea fiecarui obiect, iar eu mentionez in album "Confirmat";
- daca sunt obiecte care nu apar in album, le pozeaza ele si le adaugam;
In felul acesta obtinem centralizarea donatiilor fara a fi nevoie sa ne mai intalnim inca o data, numai pt asta.
3. la sfarsitul ultimei zile in care se primesc pachete, ne uitam in album si vedem ce s-a strans; avand listele de copii la dispozitie si in functie de banii stransi vedem ce mai este necesar si mergem si cumparam;
4. intr-o zi pe care trebuie s-o stabilim de acum, ne intalnim si ambalam toate cadourile
5. in zilele in care au loc serbarile se merge la destinatie cu cadourile.
Credeti ca e bine asa ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Erina

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput