Ajutoarele lui Mos Craciun
Raspunsuri - Pagina 22
cecilia L spune:
Fetele care duceti pachete pe calea Dudesti, va rog mult sa ma anuntati si sa stabilim o intalnire inainte sa duceti ceva gen leagan sau patut, eu am vb pt pachete gen jucarii, ma rog sacosele, nu as vrea sa se supere cei de acolo....va rog mult, anuntati-ma sa ne vedem si sa le preiau eu innainte si le duc eu....daca se hotaraste ca le putem duce undeva.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
kokiy spune:
luy bineinteles ca poti sa pui pozele in album
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
papanash spune:
Tzuni, Centrul Sfantul Vasile e mare si cuprinde mai multe sectii: Centrul de zi, Centrul de zi si Recuperare pentru Copilul cu Handicap Sever, Centrul pentru Mama si Copil . Noi mergem la cel cu copii cu handicap sever. Si probabil ca au parinti, nu e camin de copii orfani, doar ca unii sunt abandonati . Cred ca tu spui de centrul de zi, unde sunt copii din sectorul 4 care au situatie materiala precara.
O sa strang mai multe informatii si le postez aici.Si o vizita inainte de serbare e bine sa facem, poate e vreo mamica in apropierea Centrului care poate merge acolo ( eu stau in 6 si fac cam o ora cu taxiul. M-as duce, nu-i problema,dar il chinui pe Andrei ca n-am cu cine sa-l las acasa...). Orice informatii mai aveti voi sunt bine-venite.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Tzuni spune:
Noi am dus atunci daruri si-am facut serbare de Mos Craciun pt tot centrul. Cei cu probleme erau f putini in realitate...
E mai bine sa verifici!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
papanash spune:
La centrul de copii Sf.Vasile , mai exact la sectia copii cu handicap sever ( unde organizam serbarea) sunt copii care provin din familii cu situatie materiala precara. pe site zice asa :centrul are ca misiune prevenirea abandonului si institutionalizarii copiilor, prin asigurarea pe timpul zilei a unor activitati de ingrijire, recreativ/educative, socializare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viata independenta.
copii stau aici numai in timpul zilei, seara sunt luati acasa de catre parinti. ( am aflat acum). Au nevoie de jucarii, fructe, daca se poate pijamalute .
Cecilia ne aduce si un Mos care o sa vina cu sacul plin la ei.
La Budimex mergem la sectia de oncologie a spitalului. Aici sunt aprox. 30 copii de toate varstele,pana la 18 ani. Am intrebat cam ce-am putea duce si mi-au spus ca foarte utile le-ar fi pasta de dinti si periute si apa de gura ( din cauza tratamentului cu citostatice au stomatite). Mai astept detalii.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Mamici, trebuie sa ne mobilizam sa strangem jucariile si banii saptamana asta.
Pentru mamicile din Bucuresti,cine vrea sa vina la serbarea de pe 19 ?
Dar la sortat si ambalat cadouri ?
Serbarea de la scoala speciala nr. 5 cand o sa fie ? Cine vrea sa participe acolo ?
Filme Ghighi
misha71 spune:
Deianira ai facut rost de cont? astept PM sa trimit miine
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
_Ralu_ spune:
am lasat pachetelul la grupul scolar timpuri noi.
nenea de la poarta nu stia nimic, dar a zis ca il cunoaste pe dl marin tudor si pot sa-l las fara probleme...
intre timp, mai am un costumas (l-a primit fiica-mea azi si nu-i vine). daca intre timp vb si pot aduce si leaganul, aduc atunci si costumasul.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
Mariaa spune:
misha, asa ramasese cu deianira, ca azi ea merge sa scoata ibanul, probabil inca nu a ajuns de la lucru acasa. pe miercuri, joi sa poata scoate banii de la voi si joi seara sa mergem sa cumparam ce e nevoie, asta seara aflam si lista :))
azi doris a depus cererea pentru aprobarea vizitei de vineri iar maine ne intalnim toate fetele implicate in campanie in oras sa strangem banii. vom cumpara dintr-un centru unde se dau la en-gross la preturi mult mai bune toate alea si cum se contureaza o suma frumusica (pentru transparenta vom afisa sumele adunate) speram sa putem cumpara multe lucruri frumoase!
keep in touch
looking for my sunshine
+12
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
_Ralu_ spune:
papanash, cand si unde va intalniti la ambalat cadouri? poate reusesc sa vin si eu sa va ajut. depinde f mult daca e sotul meu acasa in ziua respectiva, sa poata sta cu pitica.
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)