Ajutoarele lui Mos Craciun

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Papanash sa mi zici cum facem pt sc 5. Alegem un nr limitat de copii, de ex cei cu afectiuni motorii severe sau cu situatii materiale precare sau o anumita clasa, pt a vb cu directoarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Adlemi, o sa mai sun acolo sa mai cer detalii si sa stabilim si ziua in care mergem, deocamdata nu pot ca doarme Ghighi, mai tarziu.
Gasim masina pentru sectorul 3, poate se ofera cineva, dar trebuie sa stim inainte in ce data mergem.

Andreea, pai spune-ne tu cati copii sunt acolo ca sa stim ce sa facem. Cred ca nu e bine sa selectam dintre ei,e mai uman sa primeasca toti cate ceva. Macar niste carti si dulciuri, nu ?

Roxana, zilele astea stabilim data sau datele in care ducem cadourile. Inca n-am stabilit unde strangem jucariile, Cecilia,zIceai tu ca ai o idee ? N-am primit nici o oferta pentru pungi de cadouri, am cerut 3 pe mail.Mai asteptam un pic.
Cum ziceti sa facem cu banii ? Cum ii strangem ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Adlemi am vorbit cu doamna de la centrul de copii din sectorul 4, serbarea de Craciun va avea loc pe 19 decembrie, suntem asteptati acolo . sunt 23 copii, varsta si sexul le vom afla luni, imi trimite pe mail o lista.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Papanash. Cum facem cu restul jucariilor?Mai doneaza cineva pentru sectorul 4?Cele stranse de mine le ambalez eu...

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

asteptam sa completam lista cu donatii. cine mai doneaza jucarii pentru centrul din sectorul 4 ? cine doneaza bani pentru fructe, mos, pungi cadouri ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Felicitari pentru aceasta initiativa! Si eu vreau sa particip in sect 4...Spitalul Budimex este f aproape de mine. As putea participa cu fructe si jucarii. Imi spuneti si mie detaliile, cand, unde, cum?

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash
cine doneaza bani pentru fructe, mos, pungi cadouri ?

Diaspora zice prezent aici, da-mi detalii (un cont bancar ar fi cel mai bun ca acum Ro e in UE si nu mai platim comisioane, e si cel mai simplu pt. mine ca fac tranzactia pe net, dar imi trebuie - IBAN, SWIFT sau BIC, numele titularului si adresa, numele bancii si adresa ei...si cam atat...parca...)!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sau o adresa pt a trimite pliculet cu bani !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Cine vrea sa mearga la serbarea centrului de copii din sectorul 4 ? si o masina ne-ar fi demare folos, pentru sacul cu jucarii.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Papanash,... multumesc de site.
Am mai scris si eu un apel la mamici de iasi , astept sa vad cum raspund mamicile .
Am primit ceva info legate de centre , urmeaza sa mai aprofundez terenul , pare-se ca cei de aici nu sunt asa stricti in a primi astfel de cadouri, precum am citit ca ar fi pe la voi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput