Redoutistele fidele La Redoute France (150)
Raspunsuri - Pagina 12
Lorenza spune:
De exemplu.facuta alta,cu REDOUTISTELE.De sters,ce sa mai stergi,ca daca a avut acces pana acum,are toate mailurile la el.
Dierna3 spune:
V-as sugera sa faceti adresa comuna pe Gmail pentru ca in josul paginii poti vedea ora si IP-ul celui care s-a conectat ultima oara. Cu un click vezi si istoricul conectarilor (daca cineva nu-l sterge intre timp).
anne16 spune:
Eu am avut parola de la Cristina( Miki) si nu am dat-o pana astazi decat lui April16.
Singurul lucru pe care l-am transmis de pe contul comun pe mailul meu, a fost cel cu peisajele cu Quebec.
Oricum nu inteleg de ce vrea domnul cu atata inversunare sa ajunga la contul comun, cand noi vorbim pe mess mai mult sau aici
Clau, am gasit firma care ajunge in Irun.
O pun aici sau pe PM?
Brigit spune:
Eu fac propunerea cu grupul; care exista ; fiecare se logheaza cu adresa lui de yahoo.
Si eu cred ca poate recupera parola noua daca se pricepe, cum zice Dierna. Adica sa o schimbam degeaba. Si in cazul asta degeaba ne zdrobim mintile ca cine a avut ultima parola, ca inseamna ca cine a avut prima parola daca a stiut ce sa faca a recuperat-o si pe a doua. Fir-ar tehnica de ras!
A, si inca ceva, stiu ca zicea Kokyi de Felicici. eu stiu ca a "lucrat-o" ADHD la "coarda sensibila", insa nu cred ca cineva ar fi putut oferi info pe tava doar pt ca i s-a creat sentimentul de "vinovatie".
V-am zis, eu mai degraba o cred in stare pe tipa aia, pe Daniela, care s-a si laudat ca ne-a "spart" contul. Insa acu cred ca are mai putina importanta pe cine banuim.Important e sa ne protejam cumva
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
mihaser spune:
ADHD himself putea sa afle parola ca doar are firma in domeniu si o avea si ceva hekarasi angajati.
Eu nu am avut parola...nici nu am cerut-o, insa atata timp cat nu-si schimba preturile nu cred ca trebuie sa va faceti pb. Eu una nu o sa cumpar de la el doar ptr faptul ca si-a imbunatatit continutul siteului
ChrisDun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinam pai daca era in cont era logata cu redoutistele, deci nu aflam cine a trimis mailul, era trimis de pe redoutistele la adhd, asa ca daca a sters nu a facut mare lucru |
Normal ca nu aflam asa, dar macar ne-am prins cam care a fost ideea Eu crezusem ca persoana si-a forwardat mailul catre un cont de-al ei, si n-a vrut sa vedem care cont. Nici un moment nu mi-am pus problema ca este fw la adhd
Clau, Miki si April, aveti pm.
De acord cu ce zice Dierna --> Gmail --> parola lunga, lunga
Giova spune:
Buna fetelor!!!
va citesc si eu, mai pe sarite e drept. am multa treaba si nu pot tine pasul cu voi.
Trist ca s-a ajuns la asa ceva cu contul comun.
si eu sunt de acord cu comanda in Fr sau alte tari si trimis pachete in Ro. pe partea cu timisoara va pot ajuta si eu, alaturi de Mihaela. stau aproape de posta, am masina, copil la gradi, etc.
Sau...imi deschid firma de transport, si aduc direct coletele din Franta. daca tot se fac afaceri pe seama redoutilor, sa castig si eu un ban cinstit.
Mihaela e mortala pitica ta, numai buna de pus in revista Look.
o sa mai citesc, sa vad ce ati hotarat.
si sunt alaturi de voi in orice decizie luati.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
closcote spune:
anneee16, redouti francezi tocmai mi-au luat banii din cont pt comanda din 18.11
Deci: nu am mail de informare de la ei cum ca nu ar mai livra in Romania, mi-au confirmat comanda si mi-au luat si banii. dpdv meu de vedere sunt obligati sa-mi trimita coltetul. nu voi fi de acord sa imi trimita banii inapoi in banca datorita sumei mici care dupa comisioane ...trebuie sa existe o lege in uniune care sa-i oblige sa-mi trimita produsele.
Hakimela spune:
Helo evribadi! Am primit scrisori din 4 si 5, plus coletul din 6. Cadouri am avut setul pentru mic-dejun (foarte bun pentru portionat legume si alte alea la diversificarea copilului), haine pentru fiu-meu, niste pulovere de dat cadou la Craciun si cadou trench-ul )(masura pentru mama). Am constatat cu surpriza ca trench-ul la marimea 50 nu e plasticos si arata destul de bine. Am mai avut ceva adidasi pentru sotz, o bluza cam naspeta pentru mine, dar... In continuare imi fac cu ochiul niste produse de la ado filles