Redoutistele fidele La Redoute France (150)
Raspunsuri - Pagina 11
ChrisDun spune:
Stiu ce a fost forwardat ! Print screen-urile pe care le-am trimis eu pe contul comun: chiar de atunci am observat ca aparea sageata verde in dreptul mailului trimis de mine, dar am verificat in sent items si nu era nimic. La momentul respectiv m-am gandit ca poate una din voi nu vrea sa ii vedem numele complet sau adresa de mail, asa ca a sters mesajul fw. Ce josnic !
kalosalina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Si la mine merge, cred ca ai probleme cu "cosul", s-a mai intamplat si la alte fete. Da' eu nu mai am tupeu sa validez nici o comanda. Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
De ce zici ca nu mai validezi comanda? Exista posibilitatea sa nu ajunga pachetul? Ai auzit cazuri?
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Brigit spune:
Chris,
pai scopul e clar atunci: ca sa se poata remedia "ororile" de pe site.
Cum vor unii sa faca munca voluntara pt franciza romana-dezinteresat, ca madama cu botinele. Incredibil.
A, si inca ceva. Mai stiti cand minunata Daniela a spus ca ne-a "spart" contul? Eu personal nu o credeam in stare , dupa cum se exprima.Da naiba stie ce computer freak o avea in anturaj.
Plus ca daca va amintiti cand se comenta asiduu pe niste articole si-a facut aparitia si acea Daniela care lua apararea redutilor romani. Incurcate sunt mintile unora!
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
kokiy spune:
Da ...interesanta faza cu mail-ul ...asa cum spune si Raluca parola era data doar limitat ...eu cum fac pe detectivul am o propunere ...hai sa facem lista cu cei care aveau parola ...sunt sigura ca ne vom da seama de ceva ...
Nu cred ca e greu sa spuneti aici cui ati dat parola ... eu o am de la April ...stiu ca sunt rea,dar sunt curioasa daca felicici o avea
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
lizzy spune:
botinele astea le-am luat cu 19 euro. sunt ok, dar mai mult de 20 euro nu prea fac. imita pielea intoarsa, sunt subtirele si trebuie protejate de mizerie, materialul e sensibil. acum sunt 34euro, iar pretul intreg este 49 euro
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22907175&productid=324146785&documentid=201208
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
lizzy spune:
cizmele de cauciuc rocket dog le-am gasit la 80lei intr-un magazin de fabrica. pe lr sunt 50 euro
http://www.laredoute.fr/vente-bottes-caoutchouc-rocket-dog.aspx?productid=324146594&documentid=201208&single=false&categoryid=22907175
stiu ca cineva si le-a luat, dar reduse cu cod...
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
ralualexandrei spune:
eu nu am parola ,asa ca ies din discutie
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
alinam spune:
pai daca era in cont era logata cu redoutistele, deci nu aflam cine a trimis mailul, era trimis de pe redoutistele la adhd, asa ca daca a sters nu a facut mare lucru
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
Dierna3 spune:
Naspa! Eu sunt noua, n-am parola, dar va sfatuiesc sa stergeti de tot contul si sa faceti altul. Parca la yahoo nu poti schimba intrebarea de verificare cand ti-ai uitat parola si daca cineva a avut acces, chiar si pentru o scurta perioada, in trecut, o poate recupera oricand, indiferent de cate ori o schimbati voi. Puneti intrebare grea si parola de minim 12 simboluri din cel putin 4 categorii.
lizzy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dierna3 Naspa! Eu sunt noua, n-am parola, dar va sfatuiesc sa stergeti de tot contul si sa faceti altul. Parca la yahoo nu poti schimba intrebarea de verificare cand ti-ai uitat parola si daca cineva a avut acces, chiar si pentru o scurta perioada, in trecut, o poate recupera oricand, indiferent de cate ori o schimbati voi. Puneti intrebare grea si parola de minim 12 simboluri din cel putin 4 categorii. |
corect!