fabricat in Romania

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Jucarii de lemn fabricate la Odorheiu Secuiesc: foarte frumoase, finisate, colorate, variate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

De ce nu facem o lista pe prima pagina cu recomandarile fiecaruia? (Stiu ca nu avem toti aceleasi preferinte, dar poate multi nu detin suficienta informatie in sensul asta)
Produse lactate: de la Albalact (Zuzu), de la Napolact si de la Prodlacta; si micii producatori regionali au produse bune, dar neavand putere financiara, nu devin cunoscuti la nivel national.
Incaltaminte copii: Hokide Oradea (si sunt minunate, zau!)
Imbracaminte copii: 1 Iunie (body-uri, pijamale)
Cosmetice - Gerovital (ca tot le-a pomenit psj)

Sunt interesata de ideile/recomandarile voastre, sunt sigura ca multi dintre noi vom avea surprize placute incercand produse romanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fritz spune:

Votez si eu pentru Prodlacta, pentru calitatea lor, dar din pacate lipsa reclamei se simte, eu le gasesc destul de rar si din cate stiu sunt si ei cu un picior in groapa, fiind privatizati prin metoda MEBO, parca asa se chema acum multi ani...Oricum vad ca in Brasov se inchide in fiecare zi cate ceva...Dar vin chinezii sa faca tractoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

produsele de la sanlacta

cosmeticele de la farmec (inclusiv vopseaua de par - au un blond super)

cerealele - nu stiu exact firma, dar sunt cereale cereale

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Produse naturise (musli, ceaiuri de fructe, fructe uscate) de la SanoVita.
Spirulina Hofigal.
Ceaiuri de plante de la Celmar.
Miere Albina Carpatina.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

H&M, C&A -te cred, si eu as vrea sa cumpar In iarna am plecat cu o valiza plina de la ei. Sa vad eu unde gasesti body-uri cu 1 euro, camasi/bluze de baieti cu personajele favorite - din desene - la 5-7 euro. Si evident de calitate. Recunosc ca nu m-am uitat unde sunt facute.

Incaltaminte: anul trecut am cumparat copiilor cate 2 perechi pt iarna. Una de la Melania - 1 mil/perechea si una din Dragonul Rosu -300.000 perechea. Amandoua erau "fatoase". In primavara, cele chinezesti aratau mai bine si au fost preferate de copii. Anul asta ma voi duce iar in Dragonul sa vad ce gasesc si daca nu...caut romanesti sau TCM.

Mancare: - pentru legume as prefera piata, dar din pacate la 8 seara nu mai e deschisa, iar sambata/duminica nu-mi pierd vremea cu asa ceva. Ca atare, din pacate, ajung sa iau din supermarket. Lapte - cumpar UHT: 3-4 baxuri sa-mi ajunga o luna. Iaurturi nu prea mananca copiii. Uneori cer cate un Danonino sau crema Paula - asa ca nu aleg eu. Mezeluri, carne - evident romanesti. Branza ne place cea de Monor.

Jucarii - noi suntem in faza Transformers si trenuletul Thomas - asa ca nu cred ca gasesc romanesti

Cat despre turism...n-am calcat pe litoral decat in intres de serviciu si nu cred ca mai are rost sa povestesc in ce hal arata un all inclusive de 4* in Mamaia. Ca de personal, ce sa mai vorbim...

In concluzie, la aceeasi calitate as prefera produse romanesti dar din pacate nu prea gasesc. Nu fac rabat la calitate pentru patriotism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna
As vrea si eu o bluzita stil ie, dar nu chiar de la artizanat, e pentru nasica mea din State, unde as putea gasi?
Multam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Fabricat in Romania,...asta vara m-a uimit cand am vazut cat de multe produse se fabrica totusi in Romania. M-am bucurat la inceput dar am constat ca multe nu sunt calitative.
Am primit multe hainute pentru copil dar am si cumparat. Pe multe etichete scria "fabricat in Ro" si am constat ca inca mai au de lucrat la calitate. Se decoloreazala spalat, intra la apa, se destrama...iar pampersii, si vb despre Pampers sunt mult inferiori dpdv al calitatii fata de cei din vest. Acum nu pot sa zic ca erau firme "bune" romanesti dar erau...fabricate in RO. Si am cumparat o sticla de Jack Daniels sa mai cintesc pe cate-un prieten...comparabil cu originalul e botezat frate la greu. Si e sub licenta!!!
In schimb mancarea...si oricine vine din indepartatul West admite ca gustul poduselor noastre este mult mai superior. Mezelurile, lactatele. M-am desfatat si sincer mi-a placut gustul mancarilor de acasa. Nu doresc romanilor ca in cativa ani sa ajunga sa manance rosii, ardei, carne...fara gust, e oribil.
Am citit postarea lui Rufus si sunt cu totul de acord. Asta vara era sa fiu luata la bataie de un negustor(ca taran producator nu era sigur) doar ca m-a auzit spunandu-i tatalui meu "mai bine ii lasa sa se strice decat sa lase la pret". Totul a venit ca urmare a faptului ca pepenii ce el ii vindea erau cei mai scumpi din piata dar langa avea o gramada cu pepeni pe jumatate stricati la care le scazuse considerabil pretul.
Si as mai puncta calitatea fructelor si legumelor in special din super market-uri ...e groaznica.
M-a intristat mult sa aud ca multe fabrici se muta in Bulgaria. Asta ar trebui sa ne dea de gandit.
O zi buna.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gologanii

Buna
As vrea si eu o bluzita stil ie, dar nu chiar de la artizanat, e pentru nasica mea din State, unde as putea gasi?
Multam,

sandra

Pe Mosilor gasesti un magazin cu artizanat, au si ii acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, in H&M si in C&A am vazut fff des pe eticheta "Made in Romania". Si crede-ma ca nu mi s-a intamplat doar mie. Fostul meu sef, neamt 100% si stabilit in Romania de multi ani, fiind cu afaceri in frankfurt si-a cumparat un costum superb. Chiar se mira ca a costat foarte putin si cand s-a uitat pe eticheta: "made in Romania". O alta prietena si-a luat din Stuttgart niste bocanci f. bine facuti pe care scria la fel, "made in Romania". Si daca imbracamintea si incaltamintea romaneasca nu ar fi la mare cautare in afara, atunci cum iti explici faptul ca industria textila e pe unul din locurile fruntase la exporturi?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput