Mamici ian-feb 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 9
dienuca spune:
Baldabac la voi, fetelor.
Daca nu racesc azi ... mare minune. Ce ma bucur ca ati inceput si voi sa-i simtiti. Nici o problema, se vor misca no time de la stanga la dreapta. Ei oricum de regula se misca dupa ce ne linistim noi. Bb-ul meu imi da trezirea la 5 AM.
Cand vreti voi sa incepeti gimnastica? Vreau si eu. Am inteles ca si la Filantropia (unde merg eu la medic) se fac astfel de cursuri. Ma interesez vineri, cand ma duc la el.
Helen - sanatate multa si ai mare grija de tine si de comoara ta.
Va pup
Diana
Andruska spune:
Dienuca ai vrea sa incercam marti sa mergem impreuna ? Macar asa sa "testam" cursurile si dupa aceea in functie de impresii, poate ne strangem mai multe. Ce zici ?
Pupici la toate,
Andra
Elena I. spune:
Nu te speria, Adriana! Eu aveam la 8 saptamini 48 de kile (greutatea mea normala era de 50, dar se vede treaba ca mai slabisem din cauza gretii)iar azi am fost la doctora de familie, m-am cintarit si am 55de kile. La 18 saptamini. Burta, zic eu ca e mica, desi nu-mi mai vine de mult nici o haina din cele dinainte de sarcina, ea (doctora) zice ca e normala si crede ca bb e fetita.
Ma emotioneaza sa citesc mesajele voastre, mai ales ca ce scrieti voi ma face sa constientizez mai bine faptul ca voi avea un copil. Pina acum erau momente cind uitam cu totul sau luam lucrurile in joaca. Asa ca nici la nume nu ne-am gindit, noi ii spunem "puiu mic".
Va pupizez pe toate si va urez sanatate voua si puilor vostri mici. Hai ca termin de citit si poate ca mai scriu ceva.
[quote]Originally posted by ad_risnov
Dumnezeule! Fetelor, sunteti niste silfide. Pai, doar 3 kg in 20 de saptamani??????????? Eu inseamna ca sunt o balena cu 4,5 kg in doar 18 . Dupa ce ca e vremea cum e, mai sunt si grasa .
E.
Elena I. spune:
P.S. Am uitat sa va intreb ce e "linea negra'. Trimiteti-ma la subiect, daca exista pe forum. Eu am incercat sa dau o cautare, dar functia asta e momentan dezactivata. Multumesc.
Elena si puiu mic - 18 saptamini.
E.
ad_risnov spune:
Draga Elena,
Multumesc pt. incurajari. De azi am aruncat toate dulciurile pe care le aveam in casa, mi-am cumparat morcovi si telina. O sa incerc sa mananc mai multe legume si fructe si sa evit alimentele care depun slaninuta.
Sa-ti spun ce e linia nigra; o linie verticala de culoare inchisa, pe intreaga lungime a abdomenului. Este, alaturi de vergeturile cauzate de intinderea pielii, o modificare a pielii cauzata de hormonii de sarcina. Aceasta linie dispare insa dupa nastere, spre deosebire de vergeturi. Nu este insa obligatoriu sa apara. La mine nu este nici un semn de asa ceva.
Te pup si numai bine!
Adriana in 18 saptamani.
Andruska spune:
Buna dimineata burticilor !!!
Ati ajuns la birou ???
Noi suntem foarte harnice si aseara am pus muraturi si am facut si mancare. Cand terminasem, parca ma batuse cineva toata seara ca sa nu mai vorbesc de picioare care ma ardeau
Altfel am dormit tare bine impreuna cu puiul cel mare - care tot racit este - la caldurica, cu paturica...hm ce senzatie fata de ce este afara
Apropos de linea nigra, eu la Andrei am avut-o de la buric in jos, culoarea accentuandu-se spre momentul nasterii - acum vad ca nu a aparut. Oare sa fie un semn ca nu este baiat ar fi bine ca parca m-am obisnuit cu ideea ca suntem DOUA fete simpatice
Va pupam pe toate, va dorim o zi minunata si bineinteles weekend super placut & odihnitor,
Andra 20 saptamani si Andrei (4 ani peste 6 zile)
PS A facut cineva echo la Centru Medical Unirea ? Sau imi poate spune ceva de serviciile celor de acolo ?
ad_risnov spune:
Neata, fetelor! Iata-ma si pe mine la servici si, mare bucurie, de azi imi merge si internetul, asa ca vom putea sta si mai mult impreuna. Ca altfel nu se poate!
Cum va povesteam, ieri am fost la medic pt. control. Toate bune si frumoase, bb si uterasul meu de 16 cm sunt OK, colul perfect inchis. Saptaman viitoare merg la echo, poate s-o vedea mai bine ce este, Daria sau Serban. Doamen ajuta, sanatos sa fie!
In legatura cu nasterea nu am hotarat nimic, ambele variante fiind posibile, in functie de situatia finala. Oricum, la cate am citit pe forum stiu foarte bine avantajele si dezavantajele fiecarei posibilitati in parte. Voi cum v-ati gandit sa nasteti? Va temeti de nasterea naturala?
Am doua prietene care au mers la Centrul Medical Unirea: una pt. controale normale, alta pt. echo tridim. Ambele stiu ca au fost multumite de serviciile de acolo. Despre preturi nu prea am habar.
Doctoratul vreau sa-l fac in Stiintele Educatiei, specializarea sociologia educatiei. Sper sa si reusesc!
Dupa admiterea din octombrie si eu voi veni cu siguranta la cursuri pt. gravidutze. Promit!
Va pup si va urez o zi mai putin umeda!
Adrianain 18 saptamani
alina constantin spune:
neata! ce face finut/a meu/mea? mai da din picioare? poate intri si tu pe chat azi. bine ca iti merge internetul. va pup, burtici!
p.s. zilele astea sunt de si de. spor!
Andra28 spune:
'Neata fetele si burticile,
Azi lucrez din greu inca de dimineata de la ora8, asa ca abia acum am reusit sa intru pe DC. Eu analizez si scriu, iar bebe mic se zbenguie in voie prin burtica. Am bagat burtica la caldura intr-o salopetica si acum bebe cred ca se simte mai in largul lui. Azi l-am simtit mai sus decat ieri, cred ca a inceput sa se mai ridice.
Despre gimnastica inca nu pot sa va spun mare lucru fiindca as vrea eu, dar stau destul de mult la serviciu, asa ca ajung tarziu acasa, nu cred ca am timp si de gimnastica.
Mai Andruska, da' vrednicuta mai esti. Eu gatesc numai in week-end si atunci nu prea am chef sa fac mancaruri clasice,incerc tot felul de retete. Dar am tras si-o ciorba de fasole uscata ca mi-era o pofta.... Voi ce mai gatiti, mai burticute dragute?
In alta ordine de idei, nu prea mai stim nimic despre aramona si despre lili. Sa se indure de noi sa ne mai dea cate o veste din cand in cand....
Va pupicesc si astept vesti de la voi.
Andra- sapt 21
Andruska spune:
Mai burticutze - voi cu ce creme va dati pe burtici si pe coapse ?
Eu deocamdata ma dau cu una de la DOVE - "Pure Silk" pe burtica si pe picioare cu un Gel Anticelulitic de la Gerovital. Nu sunt creme "speciale" pentru perioada MINUNATA prin care trecem dar cred ca sunt OK.
Pupici si spor la treaba tuturor - ca noi suntem mai lenesi astazi - nu prea miscam - sper sa fie totul in regula, nu ?
Andra 20 sapt si Andrei (4 ani peste 6 zile)