Mamici ian-feb 2004 (8)
Raspunsuri - Pagina 10
Coryydo spune:
Buna dimineata burtici!
Noi ne simtim bine azi, suntem mai lenesi ca de obicei (poate din cauza ploii de afara????).
Referitor la creme, eu ma dau dimineata si seara pe tot corpul cu Ulei de corp (gel) si ma simt f. hidratata!
Va astept la sporovaiala!
Corina, 19 sapt
Andra28 spune:
Eu ma dau dupa dus cu crema Dove ptr corp.Deocamdata nu a inceput sa ma manance pielea de pe burtica, dar ma dau preventiv.
Stati linistite fetelor ca si bebe al meu a fost ieri mai lenesel. Probabil ca le transmitem ceva din disconfortul nostru legat de vremea de afara si ii tragem si pe ei la somn.
Andra-sapt 21
Andruska spune:
Fetelor, noi plecam acasica asa ca va dorim un weekend placut, odihnitor si sa ne auzim, scriem cu bine luni.
Pupici la burticutze
Andra 20 saptamani si Andrei (4 ani peste 6 zile)
ad_risnov spune:
Maaare bucurie!
Am simtit in sfarsit foarte bine miscarile bebeului meu! Parca se rasuceste de pe o parte pe alta.
In sfarsit am trait si eu bucuria asta. Sunt atat de fericita !
Cum ii spun, sotul meu sare repede sa-mi puna mana pe burtica desi i-am explicat ca el nu are cum sa simta acum.
Trebuie sa recunosc ca noi suntem niste favorizate de soarta sa putem trai asemenea momente.
Astept si reprizele de fotbal .
Va pup si week-end placut!
Adrianain 18 saptamani
PS: Si eu ma dau dupa dus cu Dove. Cred insa ca mai bun ar fi un pic de ulei de masline.
adlemi spune:
Voi fi si eu o fericita mamica, undeva cam pe 15 februarie! Am fost la control, totul e bine cu bb, am facut si echo si l-am vazut cum se agita, dadea din manute, isi baga degetul in gura...Din pacate nu se vedea ce este(fata sau baiat)dar, indiferent de sex sper sa fie sanatos!Bb are 17 saptamani si 4 zile, eu am calculat ca ar trebui sa-l simt cand se misca pe 15.09-nu stiu daca va fi exact atunci, dar sper!L-am dorit mult, ca voi toate de altfel, si sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine...
Singura prostie vis-a-vis de bb pe care o fac este ca fumez-mai putin decat inainte-dar nu pot sa renunt!Sper sa-i fie bine cu prostia mea cu tot.
Problema mea este ca am cam crescut in burtica, nu ma mai incap hainele, si am fost in oras la cumparaturi dar n-am gasit decat chestii urate si banale(si scumpe!).Ajutati-ma si pe mine cu o adresa de magazin, ceva...
Multumesc si sper sa ne intalnim cu bine!
lili spune:
Buna fetelor, am lipsit de pe aici deoarece am fost internata in spital....am avut contractii dureroase si dr.Ancar m-a trimis de urgenta la spital ( perfuzii si injectii litice)Acum sunt acasa unde trebuie sa stau numai in pat.Noroc ca mama sta la mine o perioada..
Colul meu are 2,8 cm... si cerclajul este OK
BB se misca in burtica ( il simt mai ales seara...
Va pup pe toate.
Lili si bb. baietel 20 saptamani
Coryydo spune:
Buna dimineata burtici!
Lili, bine ai revenit, nu stiam ce s-a intamplat cu tine! Sper ca esti bine acum! Asculta sfatul medicului si ai grija de tine!!!!!!
Deci bb este baietel? Felicitari Lili, sa fiti sanatosi!
Noi inca nu stim ce este, dar ne dorim sa fie sanatos! Miercurea viitoare (24.09) merg si eu la eco si sper sa aflam daca este fetita sau baietel!
Bb se misca aproape toata ziua pe la mami prin burtica!!!!!
Va pup,
Corina, 20 sapt
Andra28 spune:
Dragi burticute,
Dupa week-end-ul acesta urat (din punct de vedere atmosferic), iata ca iar e luni, deci iar la serviciu.Bebe al meu a fost zburdalnic si zilele astea, mai ales ca eu am stat mai linistita si am putut sa-l simt mai bine.Somn si mancare....cam asta a fost programul nostru. Voi ce ati facut zilele astea asa mohorate???
Lili, bine ai revenit si stai cumintica in pat, gandeste-te ca nimic nu merita mai multa atentie decat comoara pe care o ai in burtica.
Va pup pe toate si astept noi vesti de la voi,
Andra- sapt 21
ad_risnov spune:
Buna dimineata burticutze,
Si eu am aterizat ca de obicei pe forum, desi am muuuuuuuulta treaba la servici, dar nu m-am putut abtine.
In primul rand vreau sa-i urez lui lilishor multa sanatate, sa aiba grija de ea si de bebita. Mai ales ca acum este urat afara, o placere sa stai in pat.
In week-end am dat o raita pe la BIFE (targul de mobila), doar doar vom vedea ceva interesant pt. camera lui bb. Dar, ne-am cam dezumflat si ne-a si plouat.
Chiar, voi cum vreti sa aranjati camera lui bb??? Astept sugestii.
Si bb al meu misca!!! Ieri dimineata, cand stateam intinsa pe spate l-a putut simti si tati al lui. A fost o incantare. Acum cred insa ca doarme pt. ca nu mai este asa de zburdalnic.
Saptamana asta merg la echo si sper sa se vada mai bine ce este (la ultima echo doctorita mi-a zic ca s-ar putea sa fie fetita). Orice, numai sanatos sa fie.
Va urez o saptamana usoara si mai putin ploiasa!
Pupici pe burtici.
Adrianain 19 saptamani
Misa spune:
Buna dimineata,
Ce bine de voi ca v-ati odihnit. Noi ne-am zbintuit la o nunta faina , a unor prieteni, am venit acasa la 4.30 am, iar duminica eram amindoi terminati-ca doi mosnegi, prea plini de mincare si cu febra musculara. Dar a fost frumos si ne-am simtit bine. Nu acelasi lucru pot sa-l spun in dimineata asta, cind sunt la srervici si am treaba, Stefan e la gradinita, iar dupa amiaza trebuie sa-l duc la dentist, caci are o carie, cind mi-as dori sa dorm, si sa dorn...., asa o vreme oribila e si la noi.
Lili draga, ai grija de tine si bb si stai in pat. E asa de bine sa te rasfete cineva!!!
Apropo, bb al meu n-a miscat de vineri seara pina simbata seara, la nunta. Aveam un morcov, si i-am facut capul mare si lui barbata-miu... Dar cred ca bb se pregatea de petrecere, de fapt. Acum totul e O.K. si sper ca si voi sunteti la fel!!!
O saptamina minunata va doresc si pupuci pe burtici