"Alege-ti cu grija ..." -ep. 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

mie mi-a placut clipul, mi-am adus aminte de "1984" a lui George Orwell.
nu e mizerie, e doar un indemn clar sa avem grija unde punem stampila.

fetele de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu sint de acord cu CNA sa interzica clipul de pe Realitatea TV. Adica oamenii aia isi fac reclama la gazeta intr-un clip "electoral". Si acuza asa in aer ca toti politicienii sint tilhari. Or fi, dar nu ajunge sa acuzi, trebuie sa si argumentezi si toti care vad clipul trebuie sa aiba si acces la argumente in acelasi loc.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai, mi-am tot propus sa citesac subiectul asta, dar "zgarie" atat de rau titlul ala cu "alege-ti"..am inteles citind prima pagina ca e ceva subtil si in sensul in care e folosit este corect, dar tot zgarie .. va rog, inca un vot de la mine pentru modificarea titlului!!!!

meg,dematei(9.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Multumim de vot, dar nu e nici un sondaj aici.

Titlul nu este creatia mea.
ASTA E NUMELE CLIPULUI!

Da' uite, o sa fac o schimbare. O sa-i pun ghilimele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
am inteles citind prima pagina ca e ceva subtil si in sensul in care e folosit este corect, dar tot zgarie .. va rog, inca un vot de la mine pentru modificarea titlului!!!!

Eu nu inteleg ce e atat de subtil in indemnul "omule, alege-ti cu grija stapanii!" si de ce se tot cere schimbarea titlului.
Presupunerea ca "alege-ti" e forma scrisa gresit a lui "alegeti", nu are nici un temei. Daca ar fi fost un indemn adresat unui plural, corect ar fi fost "alegeti-va cu grija stapanii", in nici un caz "alegeti cu grija stapanii". Nu?!

Ileana, nu pune nici o ghilimea, nimica!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
am inteles citind prima pagina ca e ceva subtil si in sensul in care e folosit este corect, dar tot zgarie .. va rog, inca un vot de la mine pentru modificarea titlului!!!!

Eu nu inteleg ce e atat de subtil in indemnul "omule, alege-ti cu grija stapanii!" si de ce se tot cere schimbarea titlului.
Presupunerea ca "alege-ti" e forma scrisa gresit a lui "alegeti", nu are nici un temei. Daca ar fi fost un indemn adresat unui plural, corect ar fi fost "alegeti-va cu grija stapanii", in nici un caz "alegeti cu grija stapanii". Nu?!

Ileana, nu pune nici o ghilimea, nimica!

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

e derutant pana citesti despre ce e vorba din cauza ca nu apare in titlu cuvantul "stapanii". si atunci cand vezi doar titlul primul lucru la care te gandesti este indemnul "alegeti cu grija!" (nu se spune ce - asa, la modul general). dupa ce citesti iti dai seama ca din titlu lipseste un cuvant si ca de acolo vin "..." si atunci totul are intr-adevar un sens.

mai ales ca nu toata lumea a vazut la tv spotul si nici nu stia de prima parte a subiectului

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Multu, Cristi, am inteles!

dar...:

1. de ce se presupune imediat ca "alege-ti" e un cuvant scris gresit?

2. de ce, dupa ce lumea se lamureste ca "alege-ti" e scris corect, se mai cere modificarea titlului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

1. pt ca e genul de greseala care chiar se face frecvent de cei care vor sa scrie foaaaarte corect

2. probabil unii sar cu critica inainte sa se lamureasca despre ce e vorba de fapt - chestie iarasi frecvent intalnita pe la noi.

32+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

1. da, de acord, dar trebuie sa ne uitam si la nick-ul ce a deschis topicul, nu? :-))

2. da!!

Stefan Carol e numele celui mai dragut verisor al meu. E pe-acolo, pe langa tine :-).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Voi chiar nu realizati ca va sunt testate limitele bunuluisimt?
Clipul care face subiectul comentariilor de aici vizeaza un anumit "target".Asta ma infurie, ca ne iau drept cobai, ca sa vada cum ne pot aburi, pe noi cei care ne informam!

Mergi la inceput