siguranta strazilor
Nu stiu daca a mai adus cineva in discutie acest subiect dar as vrea si eu sa stiu parerea voastra.Credeti ca strazile din romania sunt un loc sigur de joaca pentru copii nostri?Peste tot pe strazi sunt numai cainii fara stapani.Ieri sotul meu a fost tabarat de niste cainii si muscat rau.Acum eu ma intreb daca in locul lui era fetita mea sau oricare alt copil ce neam fi facut?Acum peste tot pe unde te uiti in Romania vezi numai catei vagabonti ce cauta mancare si nu te lasa sa treci strada.Ce credeti ca putem face pentru a asigura siguranta copilului nostru?Si in strainatate e la fel?Unei mame chiar trebuie sai fie friva sasi alse copilul singur pe strada sau o mama trebuie sa fie garda de corp a unui copil?
Raspunsuri
kay spune:
eu nu am coborat din masina 25 min pt ca era un caine langa masina... si pana n-a plecat "domnul" nu m-am dat jos uneori mi-e frica sa merg spre bloc, e o alee in fata si caini, normal... si stau si pazesc pana dispar nu, nu mi se pare prea sigur. cu toate ca in Bucuresti nu prea mai sunt asa multi, oricum unde stau eu acum nici urma de caine.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Ramonika spune:
omorati-i fratilor pe toti, unul cate unul...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
angelapriboi spune:
Din pacate Romania nu este un loc sigur.
Pe strazi ,in casa sau oriunde altundeva ai o neliniste sufleteasca ca ti se poate intampla ceva.
Pe strada poti fi muscat de caini,poti fi talharit ,poti fi batut ,poti fi accidenta de o masina condusa de "baiatul sau fata lui tata",care mai este si sub influenta bauturilor alcoolice,trebuie sa platesti orice nespalat care sta si-ti cere taxa de parcare pentru ca stii ca te poti intoarce si o sa-ti gasesti masina zgariata etc
In casa poti fi furat ,talharit,injurat de vecini,deranjat de muzica vecinilor,certat cu vecinii pentru locurile de parcare etc.
Stiu ca exista si lucruri frumoase,dar din pacate realitatea in care traim este ACEASTA.
cristi_2003 spune:
eu nu traiesc in aceasta "realitate" - nu imi e frica pe strada, si cu atat mai putin la mine in casa. la noi nu ne injuram cu vecinii, nu ne certam pe locurile de parcare, nu auzim muzica/tambalau de la ceilalti din bloc.
nu am vazut nespalati sa imi ceara taxa de parcare, nu am fost pana acum in pericol sa fiu talharita sau batuta... nu traiesc cu neliniste sufleteasca, nu ma uit permanent peste umar sa vad sa nu cumva sa mi se intample ceva rau.
dimpotriva, imi place sa ies la plimbare prin oras, sa vad oameni, sa stau in parcuri pe banca cu sotul meu sa ne uitam la copii cum se joaca, imi place sa imi salut vecinii si sa ne intrebam unii pe altii cum mai suntem.
poate sunt eu mai lunatica...
31+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 7 SAPTAMANI
ionica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floridia Ce credeti ca putem face pentru a asigura siguranta copilului nostru?Si in strainatate e la fel?Unei mame chiar trebuie sai fie friva sasi alse copilul singur pe strada sau o mama trebuie sa fie garda de corp a unui copil? |
Pai, am trait in vreo 5 tari si in toate aceste locuri nu am vazut copii singuri pe strada,doar acompanaiati de bunici,mamici,tatici sau bone.
Traim intr-o lume diferita de cea a copilariei noastre ,bateam mingea pe maidan la bunici pana la caderea serii si nimeni nu se intreba daca suntem inca in viata.
Nu este numai in romania,este peste tot in lume la fel, nu prea esti sigur nici la tine in baie.
Solutia: un buncar ca in Elvetia!
Sophia 2ani
+17
viviana spune:
Floridia imi pare rau ca pe sotul tau au tabarat niste caini. Sanatate pentru el.
Angelapriboi poate pe acoperis vei fi in siguranta. Ai incercat?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
angelapriboi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Floridia imi pare rau ca pe sotul tau au tabarat niste caini. Sanatate pentru el. Angelapriboi poate pe acoperis vei fi in siguranta. Ai incercat? Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Viviana stiam ca se vor gasi doamne bine intentionate care sa comenteze rautacios la ceea ce am scris.
O sa ascult de sfatul tau si am sa incerc sa stau si pe acoperis.
iti multumesc foarte mult pentru opinie si sper din tot sufletul sa nua jungi sa-ti amintesti niciodata de ceea ce am scris eu aici.
sirimie spune:
Ah, si eu care credeam ca va referiti la trafic
As spune ca nu e deloc sigur in trafic, sint o gramada de timpiti la volan.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
floridia spune:
ai dreptate ar trebui sa vorbim si despre asta.In Romania sunt multi tampiti care se urca la volan si asa-zisii oamenii ai legii dare dau permisul celui care da mai mult.Multi copii au fost ucisi de mania vitezei...mii de familii sufera si acum pierderea copilului iubit si pentru ce?........Pentru a satisface dorinta de imbogatire a inltilor demnitari si sustinatori ai legii.Dar durerea unei mame care isi pierde copilasul iubit?Ce pret credeti ac are aceasta durere?
floridia spune:
ai dreptate ar trebui sa vorbim si despre asta.In Romania sunt multi tampiti care se urca la volan si asa-zisii oamenii ai legii dare dau permisul celui care da mai mult.Multi copii au fost ucisi de mania vitezei...mii de familii sufera si acum pierderea copilului iubit si pentru ce?........Pentru a satisface dorinta de imbogatire a inltilor demnitari si sustinatori ai legii.Dar durerea unei mame care isi pierde copilasul iubit?Ce pret credeti ac are aceasta durere?