Redoutistele fidele La Redoute France(147)
Raspunsuri - Pagina 18
axxxa spune:
Sunt de acord cu Graviduta, ar trebui sa ne abtinem, ca lor le e usor sa ne ia banii din cont si apoi alergam dupa ei. Eu astept inca comanda din 28, mie imi veneau ori la timp ori deloc. Si ma bazam ca asta e colet, aveam vreo 6 produse, dar mai groase, gecuta copii, pulovar pt mine, pijamale velur. Se pare ca tot punga e si a disparut misterios. Mai aveti comenzi nevenite din 28 sau de dinainte?
Hakimela spune:
Graviduta, cand ai primit raspunsurile astea de la Sabine? Eu am dat doua comenzi, pe 4 si pe 5 noiembrie. La cea de la 4 mi-au luat banii imediat, la cea de pe 5, abia pe 10 a aparut suma ca tranzactionata, desi inainte fusesera blocati banii. Nu stiu ce sa cred, mai primesc sau nu produsele, ca erau sume marice...
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Gravi, cand ai primit mesajul de la sabine? Nu de alta da' io taman ce am comandat ieri.Si tare as vrea sa stiu cand e ziua cu pricina. Cred ca merita macar un reply - cum a sugerat Miki. In rest, cred ca tre sa ne mobilizam cu toate actiunile de care vorbeam saptamanile trecute. Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank"> |
M-am uitat in contul comun,si-am vazut ca mesajul primit e de azi.Eu zic ca comanda de ieri e in siguranta.
Brigit spune:
Lorenza, am vazut acuma
Ce modalitate de informare si pe astia..Oricum nu prezinta nici o garantie, ma astept la orice cu astia ca-s nebuni rau.
Da nici io nu-s sanatoasa, abia astept sa-mi pun mintea cu ei.sa vedem care e mai "crizata" -io sau madama sabine?
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
Hakimela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
M-am uitat in contul comun,si-am vazut ca mesajul primit e de azi.Eu zic ca comanda de ieri e in siguranta. |
Si asa a mai crapat un drac...
mihaser spune:
Eu am facut cont pe punct ro si am vrut sa "iau" 2 cearceafuri care erau 21 ron si cand le0am pus in cos s-au facut 69 ron...ei trimit numai cu Cargus si mai costa si ala 25 ron....de peturi nu mai spun...chestii de 10 euro in fr costa 77 ron
lizzy spune:
io nu am nimic de zis. intrat numai sa va salut. super busy la birou, vai de kuru meu sper in cateva zile sa respir si sa particip la mobilizare. va pup cu drag.
1 to go: 04.11
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
luny spune:
axxxa ti-am scris eu o pag in spate, am comanda din 10 ..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
kokiy spune:
Am trimis si eu mail pentru ultima comanda din 29.10(aveam un Note d'avoir de 15 euro)totalul comenzi era de 17.87 euro...din nesansa unul din produse n-a fost facturat asa ca suma era sub 10euro ...am intrebat daca mi s-a anulat comanda si cum fac sa-mi recuperez banii...le-am spus ca stiu de sistarea livrarilor in Romania,dar eu nu vreau sa le fac pomana cu cei 17.87 euro,sa binevoiasca sa-mi trimita bon d'achat pe mail...
Ce rea am fost ... si le-am spus sa-mi trimita repede raspuns ca eu nu am timp de pierdut cu mail-urile...
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
victoria80 spune:
Fetelor eu sunt nou inregistrata dar citesc discutiile voastre de mult timp si va inteleg perfect deoarece probabil nu vom mai beneficia de aceleasi discounturi ca cele de pe site-ul din franta, inteleg si faptul ca pe site-ul romanesc exista produse a caror traducere este gresita (desi am vazut ca s-au corectat multe din greseli).... dar sa fim totusi corecte... comenzi se pot da (eu m-am inregistrat fara probleme, am dat o comanda (mica ce e drept) si produsele adaugate in cos nu si-au modificat pretul asa cum ziceti voi), m-au sunat a doua zi pentru confirmare... mi s-a parut ok cum procedeaza.
Acum referitor la taxele de livrare, nu mi se par mari: si la urma urmei prefer o firma de curierat cum e Cargus (care sunt mult mai seriosi ca Fan curierul de exemplu - noi la birou din pacate nu lucram cu ei, desi as vrea) si in plus platesc la livrare adica daca nu onoreaza nu platesc, mingea e la ei... eu chiar cred ca dramatizati aiurea si mi se pare ca va inversunati uneori foarte tare... iar atitudinea asta nu stiu cat ajuta. Acum na! Aruncati cu pietre... probabil voi regreta ...