Mamici fara indemnizatie

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Si cei care au pretentia de la studenti sa si lucreze, ma intreb ce fel de facultate au facut, daca au facut.

Ce zici de ideea de a face doua facultati curs de zi full in acelasi timp cu a lucra inclusiv in trei schimburi? Ce zici de ideea conform careia la ora 22 intri in schimb de noapte, stai cu ochii in monitoare ca sa verifici parametrii tehologici ai unei linii de productie timp de 8 ore dupa care la 6 dimineata mergi acasa mananci ceva rapid iti iei cursurile si fugi la facultate pana la pranz si apoi vii acasa si dormi un pic apoi inapoi la seminare sau laboratorare si apoi la ora 22 intri inapoi in schimbul 3? Huh? Dar daca in timpul "liber" mai faci si proiecte de diploma pt "studentii" emeriti de la zi colegi de-ai tai care au grija de banii parintilor ca in rest e prea obositor sa faca altceva insa "who care" e businessul lor? Huh? Mie personal oricine ar dori sa-mi explice ceva de genul mentionat de tine nu tine, stii de ce? Pt ca sunt un tip "muscat" de viata asa cum am avut-o si nu cred o iota ca nu se poate... Ba se poate o spun cu toata certitudinea, daca vrei... se pot multe, nu e usor recunosc. Pe de alta parte sunt de acord si cu ideea ca cine poate sa mearga la scoala sa mearga, cine poate sa nu munceasca intre tip e treaba lui(ei) insa sa nu-mi veniti cu ideea "dreptului" de a primi din banii munciti de altii. Nu e fair. In mod cert. Parerea mea.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Daca-mi spuneti ca toti copii au aceleasi nevoi, va inselati. Copilul meu are mai multe nevoi decat cel al secretarei sau al femeii de serviciu pentru ca imi permit.

Fantastic, copilul care se modeleaza dupa nevoi. Ii faci un raport financiar lunar sau simte el cind e vremea sa se joace in tarina sau sa ceara Lexusul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mirela, nici eu nu sint de parere ca sintem toti egali sau ca ar trebui sa traim intr-o falsa iluzie comunista ca totul apartine tuturor. Numai ca tu ai o aroganta prin care dai peste nas tuturor celor care indraznesc sa-ti spuna ca un copil are aceleasi necesitati indiferent daca e al tau sau al femeii de serviciu. Si aroganta ta ma face sa zimbesc si sa ma intreb daca ai auzit vreodata de oameni bogati care s-au trezit "peste noapte" ca nu mai aveau nimic, despre familii nobile ajunse in ruina, daca ai auzit despre crize, boli si alte nenorociri care te pot aduce cit ai clipi in postura femeii de serviciu pe care o dispretuiesti atit de tare. Revino un pic cu picioarele pe pamint si lasa dicutiile despre jucariile de firma sau secretara pe care ti-o permiti (si care evident nu-s mare lucru, dar ai tinut sa subliniezi ca d'aia nu ai stat tu cu 6 milioane acasa). Oricit de mult nu ti-ar placea sa o auzi, un pui de om la fel de valoros si are nevoie de exact aceleasi lucruri, indiferent de contul mamei si de lecturile ei.
Probabil ca ai observat ca in general lumea are aceeasi parere- indemnizatia sa fie proportionala cu cotizatia, numai ca dispretul tau fata de copiii altora care nu cistiga cit tine este gretos si demn de societatea actuala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

Citat:
Iar cea care a postat subiectul nu s-a referit la studente ci la toate femeile care nu au avut venituri. Cred ca atunci cand vreti sa interveniti, ar fi bine daca ati citi tot ceea ce s-a scris nu doar sa cititi printre randuri si sa veniti cu o parere, doar de dragul de a va spune parerea.

mai sunt si alte reguli de urmat, sau doar atat trebuie retinut?

chris + alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Ceea ce mi se pare interesant este ca absolut nimeni (sper ca nu ma insel desi am citit tot ce s-a scris la acest topic) nu considera ca a fi student, la zi, la o facultate de stat este echivalent cu a avea o slujba.
Toata inversunarea impotriva amaratelor de studente care indraznesc sa se considere egale cu "patroanele" pline de bani si posesoare de secretare si femei de servici seamana extrem de mult cu, citez,
"Noi muncim, nu gandim!" (pentru cine isi aduce aminte...)
Romania are mai multa nevoie de intelectuali, absolventi de facultate, decat de mame care renunta la cursuri ca sa slujeasca pe altii care isi permit...
Personal, prefer sa platesc cu 10 milioane studenta care se duce cu burta la gura la cursuri, invata cu cartea intr-o mana si copilul in cealalta decat matroana de butic, care primeste 85% din salariul umflat pe care tot ea si l-a dat, doar ca sa stea 2 ani si sa se uite la telenovele in timp ce copilul sta cu bona si femeia de servici ii lustruieste plasma......

Sida, sunt absolut scarbita de faptul ca s-a ajuns ca banul sa hotareasca cine poate avea/cere drepturi in aceasta tara.
Chiar am ajuns ca valoarea sa fie calculata in functie de nr. de zerouri pe care le platesti la impozit.....

Ntz, ntz, ntz....

As imi vine uneori sa emigrez.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Mirela, nici eu nu sint de parere ca sintem toti egali sau ca ar trebui sa traim intr-o falsa iluzie comunista ca totul apartine tuturor. Numai ca tu ai o aroganta prin care dai peste nas tuturor celor care indraznesc sa-ti spuna ca un copil are aceleasi necesitati indiferent daca e al tau sau al femeii de serviciu. Si aroganta ta ma face sa zimbesc si sa ma intreb daca ai auzit vreodata de oameni bogati care s-au trezit "peste noapte" ca nu mai aveau nimic, despre familii nobile ajunse in ruina, daca ai auzit despre crize, boli si alte nenorociri care te pot aduce cit ai clipi in postura femeii de serviciu pe care o dispretuiesti atit de tare. Revino un pic cu picioarele pe pamint si lasa dicutiile despre jucariile de firma sau secretara pe care ti-o permiti (si care evident nu-s mare lucru, dar ai tinut sa subliniezi ca d'aia nu ai stat tu cu 6 milioane acasa). Oricit de mult nu ti-ar placea sa o auzi, un pui de om la fel de valoros si are nevoie de exact aceleasi lucruri, indiferent de contul mamei si de lecturile ei.
Probabil ca ai observat ca in general lumea are aceeasi parere- indemnizatia sa fie proportionala cu cotizatia, numai ca dispretul tau fata de copiii altora care nu cistiga cit tine este gretos demn de societatea actuala!

"Aroganta" mea este pentru a va face sa realizati diferentele care exista chiar daca nu vrem sa le vedem.
Iar gretos mi se pare ca ai impresia ca stii tu mai bine ce gandesc citindu-mi doar postarile, necunoscandu-ma. Copiii sunt egali. Oamenii sunt egali. Nevoile nu sunt. Treziti-va voi la realitate! E ridicol sa aveti impresia ca traim intr-o lume perfecta. Banuiesc ca nu aveti doar 15 ani ca sa nu realizati in ce lume traim. Desi, sunt persoane de 15 ani care realizeaza mai bine decat voi.

EXISTA MAI MULTE CATEGORII SOCIO-PROFESIONALE! SI AU VENITURI DIFERITE, fie ca va place sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nevoile sint aceleasi, privilegiile difera. Asta o stie si femeia de serviciu,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

De, cand da cu matura, cred ca se gandeste ce diferente exista intre nevoi si privilegii. Citeste, draguta, tot si poate vei vedea de ce vorbesc de nevoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheannamp

Ceea ce mi se pare interesant este ca absolut nimeni (sper ca nu ma insel desi am citit tot ce s-a scris la acest topic) nu considera ca a fi student, la zi, la o facultate de stat este echivalent cu a avea o slujba.
Toata inversunarea impotriva amaratelor de studente care indraznesc sa se considere egale cu "patroanele" pline de bani si posesoare de secretare si femei de servici seamana extrem de mult cu, citez,
"Noi muncim, nu gandim!" (pentru cine isi aduce aminte...)
Romania are mai multa nevoie de intelectuali, absolventi de facultate, decat de mame care renunta la cursuri ca sa slujeasca pe altii care isi permit...
Personal, prefer sa platesc cu 10 milioane studenta care se duce cu burta la gura la cursuri, invata cu cartea intr-o mana si copilul in cealalta decat matroana de butic, care primeste 85% din salariul umflat pe care tot ea si l-a dat, doar ca sa stea 2 ani si sa se uite la telenovele in timp ce copilul sta cu bona si femeia de servici ii lustruieste plasma......

Sida, sunt absolut scarbita de faptul ca s-a ajuns ca banul sa hotareasca cine poate avea/cere drepturi in aceasta tara.
Chiar am ajuns ca valoarea sa fie calculata in functie de nr. de zerouri pe care le platesti la impozit.....

Ntz, ntz, ntz....

As imi vine uneori sa emigrez.......

A fi student nu este echivalent cu a avea o slujba...indiferent unde ai emigra.

Si da, am fost studenta cu servici si cu burta la gura in ultimul an.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela.d

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

De, cand da cu matura, cred ca se gandeste ce diferente exista intre nevoi si privilegii. Citeste, draguta, tot si poate vei vedea de ce vorbesc de nevoi.

Cu adevarat, tu ai alte nevoi...mare dreptate ai.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput