Romania cu lantul de gat
Raspunsuri - Pagina 9
denizel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Crema ... Pe langa altii care nu au asa ceva nici la 0,0000000000000001% din populatie... |
hai sa-ti spui io Guestus ce au altii .
mariamunteanu, tu nu citi ca te stiu fata simtitoare .
Fii atent aicea, Guestus!
Tocmai ajunsesem in fata cladirii unde urma sa ne cazam in Viena.
Ce-mi vazura ochii, ce-mi vazura ochii?
Un tip de vreo 60++ asea, care coboara dintr-o Alfa Romeo decapotabila .
Ierea imbracat in stil mafioti italieni, cu palarie jmechera, cu costum deschis la culoare si cu...ta naaaa....GHETRE!!!!!!!! . Ah, si fuma trabuc si mergea intr-un maaaare fel :-)))).
Stil, Guestus, stil. Ce stim noi?
Oare lu' Mandruta i-ar fi placut? :-))))
mariamunteanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus stii tu cit aur au aia in india...sau aia prin africa...sau mai stiu yo unde. ce trebuie nene sa raportezi totul la tine...lasa-i nene in pace..nu de tine au ei nevoie. din partea mea sa poarte si cacaturile de cristale swarovski daca vor...alea ce le poarta lumea fina in austia |
Or avea si altii aur, dar nu papuci din aur si nici vesta.
Hihiii unde ai vazut tu ca asta poarta lumea ? Poate pe tavanele palatelor sub forma de candelabre ...
iileana spune:
citat din mesajul lui denizel Un tip de vreo 60++ asea, care coboara dintr-o Alfa Romeo decapotabila . Ierea imbracat in stil mafioti italieni, cu palarie jmechera, cu costum deschis la culoare si cu...ta naaaa....GHETRE!!!!!!!! . Ah, si fuma trabuc si mergea intr-un maaaare fel :-)))). |
oooo, da!
---------
In ceea ce priveste aurul, mai potoliti-va, ca oricum aur mai mult decit dacii lui Burebista & Decebal n-avea nimenea.
Howgh.
Credeti ca de amorul artei s-au straduit atita romanii sa cucereasca Dacia?
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel hai sa-ti spui io Guestus ce au altii . mariamunteanu, tu nu citi ca te stiu fata simtitoare . Fii atent aicea, Guestus! Tocmai ajunsesem in fata cladirii unde urma sa ne cazam in Viena. Ce-mi vazura ochii, ce-mi vazura ochii? Un tip de vreo 60++ asea, care coboara dintr-o Alfa Romeo decapotabila . Ierea imbracat in stil mafioti italieni, cu palarie jmechera, cu costum deschis la culoare si cu...ta naaaa....GHETRE!!!!!!!! . Ah, si fuma trabuc si mergea intr-un maaaare fel :-)))). Stil, Guestus, stil. Ce stim noi? Oare lu' Mandruta i-ar fi placut? :-)))) |
Ghetre !!! Cooool
O fi fost nepotul lui Al Capone
Maria
Guestus spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu
Or avea si altii aur, dar nu papuci din aur si nici vesta. Hihiii unde ai vazut tu ca asta poarta lumea ? Poate pe tavanele palatelor sub forma de candelabre ... |
da cind ii vezi pe americani cu bucatile alea de metal cu snur la git te intrebi in sinea ta daca e membru al academiei..nu?
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Ghetre !!! Cooool O fi fost nepotul lui Al Capone Maria |
ei, nepotul lui Al Capone... Era un roman venit sa bage boala-n vienezii cumsecade .
mariamunteanu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
da cind ii vezi pe americani cu bucatile alea de metal cu snur la git te intrebi in sinea ta daca e membru al academiei..nu? |
Bobby Ewing si Je-Re
mimonix spune:
Daaa, ce filmulet frumos....pacat ca si ala e facut de unii care au emigrat si carora le era tare dor de casa ....numai ca nu ne reprezinta,din pacate...pe noi astia de scriem acum aici...asta cu "avem" valori, "avem" inventatori...cine are, yo?
Si nu Ileana n-as pleca...asta cu plecatul nu e solutia, din punctul meu de vedere (e o solutie dar pentru generatia urmatoare adica, iar eu sunt mai egoista asa )...si nu e pentru oricine...eu as vrea nitica ordine aci , la mine acasa...
Iar despre Caiac ala...de ce l-au ingropat mai cu 6 tone de aur...sa n-o ia iar de la zero pe lumea ailalta?
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel
ei, nepotul lui Al Capone... Era un roman venit sa bage boala-n vienezii cumsecade . |
Pai in Ro deja nu mai impresionezi pe nimeni cu Alfa Romeo ...
Totusi ghetre .. nu-i de colo.
iileana spune:
citat din mesajul lui mimonix Iar despre Caiac ala...de ce l-au ingropat mai cu 6 tone de aur...sa n-o ia iar de la zero pe lumea ailalta? |
Mimonix, , era doar o poanta cu cele 6 tone de aur, doar n-ai luat-o in serios? Si cu achitarea de catre MI a contavalorii cartuselor consumate de catre domnul interlop care l-a impuscat pe domnul Caiac, tot o poanta era....