Romania cu lantul de gat
Raspunsuri - Pagina 10
mimonix spune:
Fleosc si eu ca musca in lapte....cand colo? MariaMunteanu iar pe esafod si calaii la treaba Ma duc sa intind niste "rufe colorate pe sarma" poate pana ma intorc eu se termina sceneta
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Mimonix, , era doar o poanta cu cele 6 tone de aur, doar n-ai luat-o in serios? Si cu achitarea de catre MI a contavalorii cartuselor consumate de catre domnul interlop care l-a impuscat pe domnul Caiac, tot o poanta era.... www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details |
hai maaaaaaa......de ce-ai spuuuuuus?????????
iileana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mariamunteanu
Pai in Ro deja nu mai impresionezi pe nimeni cu Alfa Romeo ... Totusi ghetre .. nu-i de colo. |
A, da.
Era roman, da' aicea nu poate purta ghetrele, ca nu-i suficient de curat pe strada. In Viena insa....
Uite ca avea dreptate Kariguld, tz-tz-tz.
mimonix spune:
Atat mai spun si chiar ma duc
M-am linistit acum ca mi-ati explicat si mie gluma, ca altfel urmatoarea intrebare era unde l-au ingropat (ieri mi-am cumparat lopata, am zis ca poate ninge iar prin surprindere in tara noastra )
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
iileana spune:
citat din mesajul lui mimonix altfel urmatoarea intrebare era unde l-au ingropat |
La ce-ti trebuiesc tie 6t de aur?
Doar nu-ti faci lantz???
denizel spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Pai in Ro deja nu mai impresionezi pe nimeni cu Alfa Romeo ... |
Iar incepi?
Sa-ti zic acuma ce masini circula prin Austria? Si ce culori au? :-)))
Hai, zic numai putin . Nu-s mai putine Audi albe decat in Ro. Iar asta spune tot .
edit
off topic
Maria, are baietelul meu un cd cu o poveste cu un baietel, Jingolet parca si o vrajitoare, Ripopet.
Ei, Jingolet asta, facea ce facea si dadea peste Ripopet. Si-l chinuia Ripopet aia in toate felurile posibile.
Si scapa.
Si iar se ducea la Ripopet.
Si iar il chinuia Ripopet.
Si iar scapa.
Si iar o cauta.
Si, tot asa .
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Iar incepi? Sa-ti zic acuma ce masini circula prin Austria? Si ce culori au? :-))) Hai, zic numai putin . Nu-s mai putine Audi albe decat in Ro. Iar asta spune tot . |
Imi place alb, hai sa vedem ce-o sa zici. Nu am masina alba, dar imi place. Si Audi imi place. Io credeam ca e musai sa ai SUV BMW si Mercedes ca sa fii "cineva", doar cu Audi nu-i suficient.
Maria
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui denizel off topic Maria, are baietelul meu un cd cu o poveste cu un baietel, Jingolet parca si o vrajitoare, Ripopet. Ei, Jingolet asta, facea ce facea si dadea peste Ripopet. Si-l chinuia Ripopet aia in toate felurile posibile. Si scapa. Si iar se ducea la Ripopet. Si iar il chinuia Ripopet. Si iar scapa. Si iar o cauta. Si, tot asa . |
Si ?
natynic spune:
citat din mesajul lui mimonix Daaa, ce filmulet frumos....pacat ca si ala e facut de unii care au emigrat si carora le era tare dor de casa ....numai ca nu ne reprezinta,din pacate...pe noi astia de scriem acum aici...asta cu "avem" valori, "avem" inventatori...cine are, yo? Si nu Ileana n-as pleca...asta cu plecatul nu e solutia, din punctul meu de vedere (e o solutie dar pentru generatia urmatoare adica, iar eu sunt mai egoista asa )...si nu e pentru oricine...eu as vrea nitica ordine aci , la mine acasa... Iar despre Caiac ala...de ce l-au ingropat mai cu 6 tone de aur...sa n-o ia iar de la zero pe lumea ailalta? |
yo-s mai ametita azi, o fi de la vreme...pai omul daca e egoist inseamna ca tine ce e bun pentru el...da' in tara nu e bine, doar curge aurul cu kilogramele pe altii...adevaratele valori, prezente in tara dintotdeauna nu conteaza, sunt tot altii...ce e rau in tara am inteles, dar atunci ce-o fi bun de e de ramas, totusi?
Zau Mimonix, cand scrii la misto ai deseori haz si...miez; cand vrei sa scrii serios ma ametesti cu atatea contradictii. De fapt, nu e deloc de mirare ca esti fan Mircea Badea.
Iileana, sigur ca au valorile lor si francezii, nemtii, italienii; fara indoiala, mai mari si mai multe. Dar eu nu m-am nascut in tarile lor ci in asta, mai amarata. Ce sa fac, sa cer scuze istoriei pentru asta? De ce spun asta: pt ca, atentie, daca si copiilor nostri le vom pune problema tot asa (ce-avem noi de a face cu valorile neamului?; altii au valori si mai mari, etc), bietii de ei pusi in fata culturii maneliste chiar ca nu vor mai avea nici un reper spiritual; si nu va fi nici vina lor si nici a manelistilor ci a noastra!!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Llaura spune:
Neatza,
Nu va mai conversati despre decenta? sau cat am dormit eu s-a ajuns deja la echilibrul mult prea metastabil "relax, au si ei indecentii lor?"