Romania cu lantul de gat

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Si ,Nuschu, "va las" nu se referea la tine ...deocamdata Mea culpa Numai in prima parte a mesajului m-am adresat numai tie...in a doua erau consideratiuni de ordin general, cum imi place mie...pentru ca in orice topic (la generale)in care am scris pana acum exista cel putin un roman emigrat cu care se lupta grupul pentru apararea patriei

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Maria, nu la muribunzi m-am referit...ci la legatura de suflet pe care fiecare o are cu ulita copilariei..ok?

Stiu, am glumit .

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

da, si eu cred ca e cazul sa cedezi, denizel, caci mult prea mult iti consumi energia "virtuala", in discutii care nu "construiesc" pe nimeni.

nu-mi imaginez cum poti trai in viata reala, daca ai aceasi abordare ca in cea virtuala?!
multa energie risipita in vant.

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

vai, kariguld, ma simt atat de prost!
Te rog frumos, cauta-mi si mie o semnatura faina, cat mai lunga si cat mai inteleapta (asa, ca a ta ) pe care sa o atasez fiecarui mesaj. Cine stie, poate reusesc si io sa construiesc pe cineva si nu mai traiesc in zadar .

Sau, nu stiu, recomanda-mi niste subiecte in care ai scris tu. Le voi citi, imi voi insusi ideile tale, modul tau de a polemiza. Fac orice ca sa ma indrept!!

Multumesc anticipat!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

da, si eu cred ca e cazul sa cedezi, denizel, caci mult prea mult iti consumi energia "virtuala", in discutii care nu "construiesc" pe nimeni.

nu-mi imaginez cum poti trai in viata reala, daca ai aceasi abordare ca in cea virtuala?!
multa energie risipita in vant.

Kari

Ferice de parintii care pot invata, caci cunostinta aduce intelegere, iar intelegerea aduce dragoste!
Old Union Reminder

vai, kariguld, ma simt atat de prost!
Te rog frumos, cauta-mi si mie o semnatura faina, cat mai lunga si cat mai inteleapta (asa, ca a ta ) pe care sa o atasez fiecarui mesaj. Cine stie, poate reusesc si io sa construiesc pe cineva si nu mai traiesc in zadar .

Sau, nu stiu, recomanda-mi niste subiecte in care ai scris tu. Le voi citi, imi voi insusi ideile tale, modul tau de a polemiza. Fac orice ca sa ma indrept!!

Multumesc anticipat!

respecta parerile celorlalti! lasa teatrul ieftin!

"zero toleranta, pentru lipsa de respect a partenerilor de discutie!"

Kari

Old Union Reminder

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

23 de pagini!
Daca doriti un nou capitol, dati de veste!

Mergi la inceput